Monday, June 29, 2009

MERAH ITU MENGGODA..AHH...UHHH..AHHH..


Saper sokong 'merah itu menggoda?'... merah is my fav kaler.... (black n white) adalah wajib.. ceh cehhh... (nak gak ada bau2 frame b&w)..heheh..... tempohari.... saya berjalan2 di Alamanda dan 'termasuk' ke dlm butik ini..... dan ter'try' kasut-kasut di situ.... Pak Radie awal2 dah lari keluar... dia adalah sangat hampeh dot com... yerlah kat luar kodai tu tulih 'best buy' ker aper mender tah... bukan nak beli pon... sajer nak tgkkkkkkk....


dan akhirnyer terjatuh cinta kat kasut merah itu... harga adalah 3 kali diless kan... so kalo korang... konpem ler teliur kan.... sebab hati sudah cinta... saya tak leh menidakkan kemahuan diri... erghhhh... sambil tutup mata... terus kuar wallet dah gamble.. hangkut ler aper lagi nak tnggu.... pastu kebas telinga sebab kene bebel.... ayat bebel adalah seperti "mmg takkan pakai laaa tu".... "membazirrrrrrrr jer"..... "nak pakai gi mana"... "kang memekak sakit kaki..blabla"... huiiiii...kalo org lelaki start membebel....... aku rasa mcm nak tape jerk mulut tu.... huahahahha...


tp hasilnyer.... mak mentua pon suker okeh..huahahahh... dengan ayat seperti..."mak dulu.... lagi lahhh... kasut merah.. tali halus2".... "mak dulu... pakai kasut yg lilit2 tu... jenuh nak bukak nak pakai balik..."... dan ayat last.... "nanti belikan mak kasut scholl yeh"... huahahahhahahah.... hamek ko!!!!
memperkenalkan... kasut sayer...heheheh...

heheheh..... syahduuuu jer rasa hati nak bukak nie... hehehehehhe..... tenang2... jangan tekejut yer.... heheheheheh....
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

nah hamek ko...tetiba merah!!! walau pon kasut ini seksiiiiii... tp harus dilihat siapa yg memakainyer... kalo dah jari tu buruk... tak per tak per... jgn susah hati... kasut ni leh sembunyikkan keburukan jari-jemari aku... biar seksa di dalam..janji seksi diluar... huahahhah... leh juga dipakai untuk kelihatan seperti bitch model catwalk... walopon bejalan kaki pendek sebelah..... huhu... walaupon aku suker berselipar jepun ke sana sini... tp ada gak naluri nak berkasut tinggi merah skali skala.... (tolong bagi laluan sket yerrrrr)

inilah hasilnyer di kaki saya yang buruk lagi hina ini... auwwww syok nyer prasan dpn cermin.. pastu ronda2 pavilion.. bukan seksi okeh... tp seksaaaaaaaaaaaa..sakit nak mati..huahahha..

dan juga berjaya merembat belt ini... sgt suker ala2 anyaman tocang rambut tu... kalo ada kaler brown lagi suker..tp itam pon boleh arrrrr.....


rembatan lain.. tak perlu lah saya up kan disini.... *malas nak kene bebel ngn mat bebel*


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

okinokiyo said...

weh aku pun aritu sipi nak beli kasut merah kat aldo tuuuu tpi aku mcm bersemangat waja sket menahan napsu sebab aku dah online sopinkkkk tpi tgk ko niiii jelesss

jana said...

Salam,
fillanie beli kasut ini sabtu lepas ya,kak zana hari-hari lalu kat blog filla and maaf ya kak zana link blog filla kat blog kak zana,so member-member office bila baca blog kak zana akan masuk juga blog filla,diorang suka blog filla ni sebab they all kata kelakar, so last saturday petang ada member office telefon kak zana seronok sakan nampak filla kat aldo tapi maintain macam tak kenal le. Seronok gila dia macam nampak artis you.Dah nama pun kakitangan awam dok kat putrajaya quarters mesti sekali-sekala terserempak kat alamandakan. So kalau terperasan ada orang pandang- pandang tu kira peminat blog you la tu ya.:-)

MimY HaMiD said...

i like RED....hotttttttt..weh ALDO sale ek...harus mak gi cr gk tp color lain le

busyuksayang said...

menggoda...menarik...jgn la sampai aku tertarik...hahaha!!!

Aryana & Adrienna said...

red pun my fav color.....

Sutera Batik said...

Syekyiiii.....

C!kpuanmuda said...

apa?? aldo sale???????


filla.. u bleh suh s.a tuh tolong expand kan sket the kasut kalau sakit ;)

Filla ~ Kasih Aleeya said...

okinokiyo:ni gara2 ko nyer entry psl kasut merah ler nie..huahahha..
jana: oh ye ke?..hahah..pasni tak leh ler slekeh nak gi alamanda..mati ler akuuu..hahah
mimy hamid: yeah..RED is HOT..
busyuksayang: u kene 'puasa' dulu nak pakai heels yer..hahah..
aryana: hurmm..me too..
suterabatik:auuwww... aummmm!
CPM: yer sale.. pegi cpt.. gelang2 sgt cantik..tp mahal melampau tak setanding ngn barang! oohhh kalo dah pakai pon leh gi anto suh dia expand yer? tq for the info!!!

iswatie "colours of life" said...

mmg cantik filla..merah....my fav color gakkkkkkkkkkkkkkkk

JuJue said...

cantik cantik... tapi aku dpt rasakan kesakitan itewwww..

mummy_ayu said...

wow..seksi! kasut merah tu....