Thursday, June 18, 2009

Pos frame tempohari..

hari selasa aritu kan aku EL... sebab?.. aper lagi... sakit ler... vitamin mcm2 aku telan.. tp TETAPPP sakit... terima jerlah.... so aku mengambil kesempatan time sakit tu utk wat keje sket... yer..customer aku satu kat Johor..satu lagi kat Kedah.. konpem ngah menunggu frame2 yg dorang order...aku tak suker wat org tetunggu2.. rasa besalah walopon lom lagi due datenyer... gipon dah bayo...lagi aku seram pegang duit orang.. duit itu amanah yer.. (fillanie cuba berlakon warak disini)..hehehe..

budak kecik nama Acih pon menggeletik takmoh gi school..ok ok..aku bagi chance kat dia utk escort aku gi Alamanda... gi pejabat pos yer Acih... pastu hangkut sumer toys nak sumbat dlm bag kecik..yg kesudahannyer aku gak tukang hangkut... lain kali..hangkut ler katil2 tu skali bawak...

nie lah dua bungkusan yg nak dipos.... terlebih2 dahulu...saya cik fillanie..ingin memohon seribu kemaafan kepada customer saya Pn. Nurazmalina.... kerana kesilapan saya.... harap puan tidak serik untuk mengorder di masa akan datang... sesungguhnyer saya insan yg alpa dan lemah daya ingatan... huahahah..*meraung jap*.. leh tak aku post frame orang lain utk dia..dan aku baru realize arinih... masa dpt tau aku silap tu..mak aih.. naik ke kepala darah aku ni hah!!.. aku tetukar ngn customer yg nak amik 24hb nieh.. yer aku tetap aku... sangat cuai lagi blur.. apa aku buat..sudah nyer mesti silap!!!!... but don't worry... InsyaAllah saya akan post balik hari ni.. dan Puan dari Kedah tu... tak yah pos balik yg salah tu... ignore jerlah..tp dlm tu ada angpow.. bukak ler wrapping tu amik angpow tu.. pastu suker ati ler nak wat aper ngn frame yg salah tu yer... malu saya nak nyusahkan Puan dari Kedah.... nanti saya buatkan yang lain utk cik suterabatik..ok ok... dah cukup tu yer... kita learn from mistakes jer lah yer...

Acih behave giler time nih... sbb aku dah suh promise siap2.. takder nak beli apa2.. ikut jer.. cuma boleh makan MC D sajer.... tetiba baik jer.. pakai seatbelt bagai... heheheh...

ini aku... muker konpiden ngn semangat yg bekobar2 nak gi post salah frame nie..huahahahha... bongok nak mamp!!!

pas post frame salah tu... nak buang2 masa sementara nak tnggu kol 11 pagi.. aku tanak breakfast mc d... so mcm bekenan kat baju nie..(butik aper dirahsiakan)..heheh.. skali size yg aku nak x der.. yg aku try ni benang kat dada dah tecabut..so tak yah ler... mcm best gak baju ada tali2 ni kan? baru ler pompuanzzzzzz sket...

aku kan tak suker kaler kuning.. tp sajer gedik nak menyerlah ler konon.. tp mcm ada yg tak kene jek baju nie.. siler refer pada ekspresi muker fillanie..(lakonan dlm gambar harus berkesan)..aku rasa sebab mcm tecekik kot baju nie?.. tah ler... so tak jadik jugak.. berkesudahan dengan tidak membeli apa2.. kecuali deodorant..tupon sbb yg baru beli aritu tumpah dlm bag baju...bengong!!!!

ni aku punyer... salunyer Pak Radie yg asek order big Mac... tp sebab dia takder..aku plak yg makan ni...

saye akhiri entry kali ini dengan gambar Acih yg sangat rakus dan hover giler..... hahah.. notty giler geram aku....



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

busyuksayang said...

kecur liur tgk big mac nie :D

Sutera Batik said...

Huhu... Syg la plak kalo membazirkan frame tu kan.. Arap2 Puan dari Kedah x buang dlu. Kalo la u salah pos kat Trg kan best.. Leh la sy g amik je.. Tp yg pasti.. Sy sgtla nk tergelak bile fila ckp kena mrh kat Pak Radie.. Kikiki.. Terserlah "Kegelabahannye"

Siti Fatimah said...

filla order frame tuhh still open kan kan... pening kepala lah nak pilih picture yg mana satu lahh apa kata u yg pilihkan boleh coz dimata i semua nyer nak di framekan hehehe.....

Kasih Aleeya said...

busyuksayang:ibu mengndung..sile gi makan bigmac skang jugak
suterabatik:sowi kesilapan disitu..hehe..i leh deliver on 24th..nanti calling..
siti fatimah:yer open forever..heh..tak yah pening...just send me the pics..biar i tlg pilih!!! haha

mannira said...

fila..ko mkn vitamin apa?? cuba ko makan vitamin c slow released (buffered) or prolonged release...org dulu pantang la org selsema..org yg dulu2 yg kena.. pastu bila tonsil org asyik bengkak..tiap2 mgu muka aku je kat klinik.. agaknya Dr tu pun naik bosan..dia yg suh ambik Vitamin ni.. Alhamdulillah... tp kan tak leh ckp besar..(jam2 tu gak org rs nak demam)tak pe org ckp kecik je.. tp serious fila.. harap tak leh bg kat budak2 je..kalau tak org dah suh danish mkn...

ehh ni blog fila.. org igt blog org... ahaks...

genny da bomb said...

aduiyai laponye tgk mcd huhu..tercabar keimananku arini..sabo2 kurang pahle posa nnti..

MimY HaMiD said...

di saat aku pose ada plak gambar baek punya burger BIG MAC..harus aku berbuka MCD ni..

pHat sUe said...

sokong!!!!!!!!

aku pasan atu la sblom acih tau ko nak snap pix die tuk letaklam blog kan...die ske wat muke bosan die :)).

skang tidak lagi ... he he

JuJue said...

aku ada baju kuning tu. tp apasal ntah skang pakai mcm ketat jer.

baju tu makin lama basuh makin kecut kot. eeewwaah badan makin besar taknak ckp!

lapo la tgk bigmac tu...