Thursday, June 25, 2009

Pengaruh Mr. Bean ke atas anak gadis saya...

Saper penah tgk citer Mr. Bean's Holiday.... saper yg ada anak kecik.... dvd citer nie adalah wajib okeh.... aku dah lama dah ada dvd citer nie... sbb Acih peminat setia Mr. Bean... aku pon tak paham ler.. aku kalo tgk Mr. Bean tu.. rasa nak sepakkkk jer ngn lawak bangang dia.. tp dah anak suker...terima jerlah.....
Ok.. berbalik pada citer Mr. Bean's Holiday nie.. aku rasa dah baper juta kali dah dok ulang2 citer yg sama nie.. tp dah stop dah... dulu laaa Acih rajin layan..ni dia dah lupa kot... pecaya ke tidak... Acih leh tau segala scene dlm citer nie.. kalo dia tgh tgk citer nie.. aper yg Mr. Bean akan buat next tu... dia akan buat dulu.. even benda kecik2 yg kita tak prasan pon Acih leh hapal... perghhhh pengaruh Mr. Bean mmg giler dasat... mr. bean silang kaki ke.. jln baper tapak ker.. sumer Acih leh ingat....

ni satu scene dlm citer nie.. bongok nyer laaa mamat nie.. rasa nak lempang jek muke dia..

yang nie bukan takat nak lempang jek.. kalo dia buat ler muke ni dpn aku.. aku tikam jek jik mata dia...saiko tul dia nieh..

ni dlm scene citer ni gak.. mmg kelaka ler plak time nie.. heheh..

tapi mil aku mmg tak leh tgk muker Mr. Bean nie.. kepantangan dier okeh..hahahha.. aku leh lagik layan... aku suker movie mcm nie.. kalo citer2 pendek dia... ngn pengotor nyer.. perghh tak leh blah!.. aper pon.. Acih tetap fan no.1 mamat nieh.... kenapa? dia sgt terpengaruh okeh... (siler scroll)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- dia nak wat aksi Mr. Bean letak ketas jelir2 lidah dlm train tu..lidah siap.. nak buh kat mata plak...
ok pandaii anak aku...
saper ingat ada satu scene dlm train.. Mr. Bean tgh pujuk budak kecik yg bapak dier tetinggal train tu? Mr. Bean buat lawak bangang jelir2 lidah..kelip2 mata...pastu kene penampo ngn budak kecik tu.. padan muker!...ah ni ler dia aksi Mr. Bean yg acih tiru nieh.. nasib tak kene penampo ngn aku..huahahhaha... biler Apak Acih dah masuk campur... konpem laaa jadik mcm2 kan???

Acihhh...Acih.... *sambil geleng2 kepala*

yg ni tips utk sesaper yg ada anak mulut byk mcm murai... sediakan selotape tuh... kalo ada yg lagik tebal punyer tape lagik bagus.... ko tape jer mulut dia mcm nie... kalo tak jalan gak... ko ketip jek ngn stapler....

SELAMAT MENCUBA!!!!!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Jaja said...

wakakaka..kesian acih kena buli.
tapi gambar yg last tu sesuai gak nak dipraktikkan utk anak dara saya yg banyak mulut tuh :)

Liyanaroxx said...

kak filla...apalah nasib acih nih...asyik kena buli jerk dgn mama dia...hahahaha~!!

Sue said...

ahahaha.. kelakar la acih.
ye la..bdk2 suke mr bean bangang tu. even my doter pon ske sampai tak leh alih channel lain kalo kt tv tu

ejea aziz said...

tu la kn...
x paham jgk nape budak2 suka sgt...siap leh duk diam concentrate btl2 tu...
acih ni jap nampak bem..jap dh x bem...

fadeltoha said...

filla..sian acih kena buli ngan ko & pak radie...tp mmg bdk2 kecik suke tgk mr. bean tu..termasuklah anak aku adam...

JuJue said...

anak aku pon suko. aku siap download citer nih dalam laptop. so, bila2 dia nak tgk aku kena on! tapi nasib aku pon layan mr.bean nih... aku suker dia... yg hensem tu..hahahahahhahaaha...

...$weE+ 666... said...

hahaha... acih ni lawak tol arrr... kalau jumpa fenriz sure dia gelak guling2 sambil tepuk lantai pastu ckp "klakar btol la acih ni..." hehehe~