Saturday, June 27, 2009

FUTSAL & BIRTHDAY...

Acih telah dipos lagi ke Shah Alam selama seminggu... sebagai mak yg mementingkan diri.. haruslah aku buat mcm tu..huahahahha.. ni bukan kes mementingkan diri... tp untuk kepentingan pasukan gak..kene gigih training..hakktuiii... hehehe... giler nyer tamak kuasa gitu.. tetiba ketua kumpulan perhal?.. hahah.. bukan bagus pon main.... tp dah orang suruh..buat jerlah.. lagipon aku ni buat aper pon mmg suker bekobar2 pung pang pon.. hahahha.. baru ler idop ni ceria.. hehehe... dan kami akan berusaha dengan gigih seminggu ni yer... perlawanan akan berlangsung pada hari jumaat 3 Julai kul 4 petang di... (tempat dirahsiakan).. sbb takot peminat dtg bawak sepanduk... hihihi... kalo kalah mati laaa.. so doakan kami menang yer..
ok citer lain plak... ni aritu last week gi birthday cousin 'kecik' Pak Radie kat Ulu Klang..

bukan 15 yrs yer... tp 5... hahahha....

pak radie yg langsung tak pedulikkan aku time nie.. takper..sbb makanan byk.. hahaha.. aku leh layan diri ngn makanan2 jer..heheh...oh dia tolong pak sedara dia amikkan gambo...luper... ni Birthday boy... nama dia Taqif.. kanak2 istimewa.. tp dia dah kuat dah..cpt jer jalan... happy b'day Taqif!! Acih ngn cousin berlima.. eh silap dah berenam dah.... hehe..pantang suh jelir... laju jekkkkkkk.... haaaa... ni lagi sorang cousin kecik... heheheh.. Nurin the bam-bam lom leh join jelir2 lagik... Acih dah bukan junior lagik okeh... jgn nak ngengader...hehehehhe....


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

syahila said...

wah...kak fillanie, patutla i nmpk u kat alamanda berdua jer dgn pak radie... rupernyer acih dah kene pos... haha..
xcited gile masa nmpk u kat alamanda, mcm jumpe artis(relax2 kak,maintain cool..) tapi tak tegurla nanti akak kata sape plak tegur2 ni, buang tebiat ape.. hehe.
tapi ur blog mmg happening.. i love to read ur blog.. keep it up fillanie...;-)

genny da bomb said...

huh mak lom jumpa lagi ni..kalo mak jumpa nk mintak sain otograf la..hihi ye la dh masuk tv kan buleh la panggil artis..bila nk masuk iklan vanish ni????

Liyanaroxx said...

comelnya baby tuh...tembam!=D

Filla ~ Kasih Aleeya said...

syahila:hehe.. malunyerrrrrrrrrrrrr..heheheh..
genny da bomb: jgn wat hal nak sign otograp..wat malu jer.. iklan vanish muker mak tak layak okeh..
liyanaroxx: huih sgt tembam itu budak!!!

lyein said...

bday ni dkt ngan umah raz kan?? aritu g bday dania npk lah kenopi org wat bday kt ulu klang..mcm sama je btknye dlm gambo kt sini...eeehhe