Friday, June 19, 2009

I'm Listening to Kerispatih..come sing with me...

Demi Cinta by Kerispatih


Maaf ku telah menyakitimu
Ku telah kecewakanmu
Bahkan ku sia-siakan hidupku
Dan ku bawa kau seperti diriku
Walau hati ini terus menangis
Menahan kesakitan ini
Tapi kulakukan semua demi cinta

Akhirnya juga harus ku relakan
Kehilangan cinta sejatiku
Segalanya tlah kuberikan
Juga semua kekuranganku
Jika memang ini yang terbaik
Untuk diriku dan dirinya
Kan ku terima semua demi cinta

Jujur
aku tak kuasa
Saat terakhir ku genggam tanganmu
Namun yang pasti terjadi
Kita mungkin tak bersama lagi
Bila nanti esok hari
Kutemukan dirimu bahagia
Ijinkan aku titipkan
kisah cinta kita selamanya


aku mmg cinta abis laaa kat Kerispatih nie... naper sora dia sedap gilers..... *pengsan jap*... (Anny and Atta... ni lagu baru utk masuk dlm list karaoke kita soon)..huahhah... lagu kerispatih yang wajib masa karaoke ialah...Bila Rasaku ini Rasamu... Mengenangmu..dan... Tapi Bukan Aku....

Baru tengok video clip lagu nie kat youtube.. comelll.... tp gf dia matiii... sebelum mati gf dia letak handphone lagu bf dia nyanyi lagu nie kat tinga..pastu terus mati..huahahahah...

Buat masa nie..Kerispatih top ranking dihatiku... taktau ler kalo2 Samsons ker... Ungu ker.. Dewa ke..SO7 ker.. Nidji ker... amik alih plak... takper...takper.. Kerispatih tetap no.1....

Maap buat penyanyi2 Mesia... bukan tak sokong...ehhhhh mak sokong okeh... tp plssss..jgn meleleh2 yer.... syahdu sgt macam nak telepek aku kat lantai... ada gak few yg aku suker.. mcm sixth sense... ok ler... tp aku nak yg suara JANTAN yerrrrr..... baru ler feel.... hihihi....

Jap nak gi layan video klip indon jap..leh tgk style rambut serabut sexy model2 pompuan dia.. pastu leh aku try kerat2 sendiri...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

busyuksayang said...

mari kita melayan jiwang...mmg best lagu tue...waduhhhh :D

JuJue said...

ahh apsal tak letak lagu yang banyak kali sujud tuh??
hahahahahaa..
wahhh dlm laguuu cepattt jer sujud kan?
fillanie...solat maghrib ada berapa rakaat??????

pHat sUe said...

* thumbs up to kerispatih *

Liyanaroxx said...

suka gak!suka gak!layan feeling malam2 mcm nih leh meleleh ayaq mata cheq nih ha!

green apple said...

kerispatih ni antara yang layak jadi bintang radio je la sbb kalau ngadap dia mmg konfem aku tak selera tapi lagu semua kaw kaw. tapi apesal aku tak penah tau lagu ni eh?

MimY HaMiD said...

filla ko ada mp3 ko email aku..layan indon ni