Monday, June 08, 2009

MARI-MARI...SILA ORDER...SEMENTARA STOK MASIH ADA...


(STICKY NOTE SELAMA SEMINGGU)


*entry baru ada dibawah entry ini*


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-




saya ingin membuat pengumuman lagi sekali....


-contoh frame-





business frame saya telah beroperasi seperti biasa.....








SILER ORDER SEKARANG UNTUK MENDAPATKAN HARGA LAMA..SEBELUM HARGA DINAIKKAN BERIKUTAN KOS YG SEMAKIN MENINGKAT DI PASARAN!!!!!








sesiapa yang berminat boleh lah click di kanan sidebar blog saya ini...


(tajuk: NAK TEMPAH?)semua detail ada disitu!!!








saya telah memberi kelonggaran utk menyediakan sistem pos tak kira dimana anda berada...








cost post untuk negeri-negeri dalam Malaysia ialah RM8 perKG (bergantung kepada KG/berat)-sila bank-in total harga frame dan harga pos!!








cost post untuk negara-negara di luar Malaysia adalah bergantung kepada harga yg ditetapkan kelak..sila bank-in total harga frame dan harga pos!!








Jika tiada masalah, proses menyiapkan frame anda adalah selama 2 minggu dari tarikh picture yg anda emailkan kepada kami di approve kan oleh Pak Radie atau saya....








terms of payment pula... diminta mem'bank-in' ke dalam account maybank saya .... deposit 50% dikenakan kepada anda... baki 50% boleh diserahkan kepada saya semasa saya deliver frame anda!!!!








jika anda cuma order 1 frame.. sila bank-in harga untuk satu frame... (deposit 50% adalah untuk order melebihi 1 frame sahaja)...












sila inform saya sekiranya anda telah membank-in wang anda kepada saya








Kami membuat penghantaran secara PERCUMA di kawasan-kawasan berikut:-






KLCC


PAVILLION


MIDVALLEY


PUTRAJAYA


SRI KEMBANGAN


SHAH ALAM


AMPANG POINT








sebarang pertanyaan atau tempahan sila email framekasih@yahoo.com (baru create supaya lebih organize).. hehehe..


8 comments:

C!kpuanmuda said...

filla.. i dari dulu lagi teringinnnnnn sangat nak frame ni tapi takde gambar yang memenuhi kriteria yang diperlukan.. sedihhhh!

pHat sUe said...

weh, ko tunggu la duluuuuu. pat sgt naik arga neh :P.

gambo kawen aku pon tak amek gik hhahahaha

-butterfly- said...

:: ooo..
:: wahh!!!
:: beshnye kak filla..
:: nak tempah dah ni...
:: nnt iza email k...
:: :)

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

zie said...

filla..lama aku tk jenguk blog ko ni lah..kasih dalam gambar dh nampak big girl dah pun, tp aku tgk video die time baju tuh, sore die tetap cam sore serak2 basah ek..caya laha cih cam ella lak hehe..eh pomps, ko mmg dah start biz lak skang ek..menarik ni..aku banyak jerk gambar yg leh suh ko buat, tp aku nk secure bebetul lah, sampai selamat tk ko rs kat manchester ni??price cam no, postage camno, besar mana frames nie..gambar nt aku bg kat ko camno?? eh..jawab2 soklan aku nie..ko emel aku fil, hayatunshamila@yahoo.com bebaik nama tu pjg kang ko salah type terhantar kt minah memana lak haha..ko pun bizi sgt skang tk lawat aku dh gak cess..eh nt ko jwb ek soklan2 aku..thanks fil..:)

maya-life said...

salam perkenalan..ish dh lama tingin nk wat frame cenggini..lawo siot..hehhe kalau gambo x digital x leh wat ke?gambo kawin dodulu analog kunun nk wat gambo kawin ahaks...

~mamazahra~ said...

cik filla,
bley tunggu smp PS yg k.moon buat tak??
ke time tuh rege da lain??
buat mase neh..takde gambo yg sesuwaii gitu...

shikinkamal said...

filla aku pun nak order..heheh
dari hari tu ckp tak buat buat..wakakak

eh nmpk ngan ko suka pi shopping mall..
delivery semua shopping mall boleh..heheh

adeqmas90 said...

hye sisz filla..sy salu bce blog sisz...suke cgt.. insyallah nk crik pict2 yg cun2 n order lar kat sisz by next month... HuhUhu.. ;)