Thursday, June 18, 2009

Pegi tengok blog Nanie...

halu sumer.... haiiii... heheh... tetiba ceria... tak der aper pon... cuma tetiba terbukak ler blog customer i...... (tetiba i)..huahahah...bagi ler aku try2 guna 'i' ngn 'u'... hihihi... tak sesuwei ker muker mak ni ckp i ngn u?...

customer mak ni dah lama dah order... tp asek tak sompek nak jumpa... dia byk hal..aku plak suke buat hal.. cemana nak jmpa??? huahahaha... tp akhirnya dah slamat sampai dah kat dia...

siler lah lawat blog Nanie kalo nak tgk...

itu sajer laporan pendek dari fillanie...

tq!!!

-filla- (dah takder signature merah yg mcm baru lps bunuh org.. so aku type sendiri..heheh-



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

fadillah said...

filla...thanks! suka sangat2 frame tu. tadi nak gambar ngn kasih tapi cam malu plak.geram tgk pipi comel dia. heheheh..sorry la. tadi macam blurr jer bila tanya pasal blog.siap bleh pk..blog ke..block ke..apa eh blog tu.hahhaha..sorrryyyy..aku ter lossstt skittt..

Kasih Aleeya said...

fadillah: wei aku type nama aku tu..cuma tambah 'h' jer..hahah.. tu arr..sama ler.. maluuuu... huahah... tp sajer belagak kewl dan peramah..heheheheh...
im glad u like it!!!