Monday, June 29, 2009

Saya buat promosi semasa PS bersama Cyberphotog....

Gigih aku bgn pepagi buta nieh.... pepagi buta okeh... di hari minggu... giler aper hari cuti bangun awal subuh gelap terus mandi siap2.... tp apakan daya..... kata hidup kene berusaha.... kene rajin... tak leh ler ikut kan rasa hati nak bedengkur sampai tegak matahari kan kan..... so gerak Pak Radie.. tanyer dia nak join ker dia nak sambung membuta.... mak tak kisah.. nak ikut jom.. tanak ikut sudah.... hehehehe...


So sudahnyer Pak Radie follow.. dia tau dia mesti keras dok umah.. baik dia ikut aku kan... so kami pon gi bekfast dulu kat mamak.... then terus ke lokasi kejadian... hihi... sampai saner maka berjumpa ler ngn kengkawan... heheheh... saya dilantik secara tak rasmi menjadik PA moon untuk jawab call customer2 moon yg tanyer direction PS nieh..
sesampai jek terus gossip ngn Ila... hehehe.. naper comel sgt muker Syahmi wat mcm tu?..heheh... aku dah kegatalan.. kemiangan dah kene geget nyamuk

tu si baju hitam... cik moon ngn hubby ila en. Poek.. gigih giler shoot... masuk dlm longkang okeh!! syabas moon.. pakai lagi baju itam.. rajin ko menderma darah kat nyamuk2 situ.. hahah..

contoh2 frames yang boleh ditempah ngn filla yer.... ini customer saya punyer.. sebelum deliver kat dia saya pinjam jap yer.. buat contoh..heheh... actually dia punyer tak black n white sgt.. (kaler sket).. special order yg leh di consider sbb penggunaan warna yg sgt minima..

antara gambar favourite saya... sgt comel pose budak kecik ni....saye sgt suker!!!!! mcm nak buat iklan "selamat hari raya" pose budak kecik tu kan? (siler jgn comment pose tukang junjung frame)... hehehe..

alamak.. gambar yg sama lagi... (sorry yer.. sbb saya suker sgt gambo budak tu)..ok kita tgk contoh lain....

ni contoh lain..

tu jerlah buat masa ni.. tak larat nak hangkut byk2 frames... nanti saya buat entry khas contoh2 lain customer yg dah buat ngn saya... thanks kat sumer yg mempercayai hasil kerja 'Framekasih'..


ok sambung citer hari PS yg panas dan bergatal-gatal di geget nyamuk tu.. hehehe..

comel tul si syasya anak mai nei.. dah ler manja melepek..hahahha.. kene geget nyamuk jer dtg tnjuk kat buk pilla... pastu suh picit.. suh garu... suh itu suh ini.. heishhh ko ni syasya.. dah mcm kak kasih dah... sib Acih tak der.. so aku tak kesepian ler.. biler syasya ada..siap ajak aunty filla gi tgk butterfly... pastu dia ckp "soooo ciuuuuuttttt".. hahahah.. cute okeh syasya!!! comel jek bunyik dier... byk cakap syasya nie.. see.. comel kan aunty filla syasya?!!!.. hehehe.. Uih.. mai.. nie kalo Acih nampak nie.. konpem dia makan ati abis nieh.... haaa tgk.. tgk... dgn jelasnyer aku dibuli oleh Syasya.. suh aku garu.. suh aku picit2 bekas geget nyamuk tu.. tu lom lagik kes.. dia tarik2 aku... "jom..jom".. gi sana..gi sini... hahahahhaha.. tp kelaka biler syasya gi kat Pak Radie ngadu kene geget nyamuk... helloooo?.. Pak Radie tu sumer budak kecik kalo tgk dia.. konpem nangis okeh.... syasya ok jer?.. siap buli Pak Radie skali suh tlg garu... huahahahhahahahah... yer.. let me introduce.. mamat nieh.. is my assistant (tukang angkat frame.. tukang wat frame..sumer tukang2 ler).. sian dia kan?.. en. Poek from Cyberphotog En. Zaimi from Cyberphotog En. Sutan from Cyberphotog ila-filla-mai



sesudah selesai kerja2 mempromosi..kami pon meminta diri utk ke Subang Parade.. nak gi amik Cik Acih dulu kat umah nenek..then nak anto dia gi kelas.. pastu ada sesi melepak bersama Mai and Ayue...
syok dpt jumpa Ayue & co... yerlah dia dok kat JB.. so jarang2 dpt lepak cenggini lagi.. huhu... sbb tu every time cik ayue turun kl.. mesti nak lepak kejap!!! dpt ler snap 2 keping jek gambo.. penat nak snap..sbb borak ngn makan lagik best!! hehe.. Aisy Iman... (ayu's son) yg sangat ler aktip giler merangkak jadik cat.. masuk bawah meja...
Acih baru abis kelas.. pemalu tul anak aku neh.. asek2 *di bawah ketiak apak* jer.. hahah..


*sesaper nak join mini PS bersama Cyberphotog siler visit blog Moon sebab jika masih byk permintaan maybe dorang akan consider utk buat next mini PS.. (eh memandai jek aku nieh).. Moon.... zaimi yg ckp kat aku mcm tu...hahahahahahha...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Miss Moon said...

sian kan aku nko saja tau amik gambo aku dalam longkang ..nasib aku tak pakai suar trek je ..senang aku nak terkangkang ke tergolek ke ..hahahhaha nasib la suar jeans tew loose ley la aku sangkung sepuasnya ...hahahhahaha

ila de cute said...

fillanie, syok kan smlm... len kali leh le moon wat ps cenggini lagi ek...leh le kita jumpa n borak2 kan filla...

mummy_ayu said...

filla, thanx for frame tu..cakap kat ur hubby..ayu suka.jom jgk blog i, dah ciap entry pasal frame.

Norry said...

Filla...tak sabarnya nak dapat frame2 tu sumeeee...

nzh1979 said...

ehehe..sgt suka dgn hasil frame2 tu semua..rasanye tak rugi order byk2.. ramai giler yg nak kan link kat mana tempah frame ni..
gamabu arif berbaju melayu dan ebrsongkok tu mmg gambau raya taun lepas.. ;)
p/s: tq gak kat moon..kalo tak krn belek blog dia..tak tau pon ada org yg leh gini..ehehe..lama dah mencari2
:D pd tuan tanah..saya pon udah promo frame2 ni pada kengkawan kat forum perkahwinan..ehehe.. sure pasni tak menang tgn :D

Filla ~ Kasih Aleeya said...

miss moon: hahaha.. suker gambo ko kat longkang tu moon..heheh..
ila de cute: syok syok...
mummy ayu: tq so much ayu..saya dah letak your link kat my blog..
norry: sabarrrr...sabarrrrr..hahha..(mati ler aku tak tido malam)
nzh1979: glad u like it!!.. thank you for promoting 'framekasih'.. kami cuba sehabis baik utk give the best to our customer!! (heheh..poyos tul ayat marketing aku nieh)

okinokiyo said...

hehe sample2 tu anak2 munirah triplets tu eh?lawa2..

busyuksayang said...

ruginya tak dpt join hari tue...kalo x, dpt jumpa u kan filla :D