Wednesday, June 24, 2009

Aku nak tutup blog nie... harap maap..sekian...

Dengan ini saya mengumumkan bahawa saya sedang gigih membuat blog baru.... dan saya akan menutup blog ini dengan rasminya nanti... dan saya akan privatize kan blog baru itu....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Acah jer.... huahahahhaha... aku tgh takder keje nie.. so sajer wat lawak petang... tp bab buat blog baru tu aku tak tipu... sedang dlm proses membaikpulih... (aku kan bangang sket wat2 blog baru ni)... nak touch-up sket2 dulu... nanti kan kelahiran blog baru saya.... tp blog yg ni TETAP disini.. tak pegi mana pownnnn...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

22 comments:

MY HEART said...

Cis.. fila.. awak ni kan..kan..
matik arr aku tak dapat baca blog awk...

busyuksayang said...

ishhh...wat suspen jer...hampeh tul!!!!!!!

ilda said...

uh bikin saya suspen..sy dah lama baca blog fila ni..cume malu nk tinggai komen hehehehehehehe..nway klu yg bru nye dah siap bgtau la link br tuh ye...sekian tima kasih n salam perkenalan..

Miss Moon said...

gatal betol pompuan neh ...meh sini aku cubit sket

MimY HaMiD said...

isk ko ..klu ko tutup..siapko..eheh

-butterfly- said...

:: hish!!
:: leh gugur jantung lah cam ni kak filla oit!
:: huhu
:: sabau je la..
:: pe pun nnt klu dah buat blog baru..
:: if nak private jgn lupe invite iza tau!!!
:: :p

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

aLiYaHaRiZ said...

terkejut beruk akak ni ha!! Jgn lah buat lawak mcm ni..tak baik tau!! Akak ni hari2 dok buat lawatan muhibbah kat blog fila ni...nanti kalau private jemput akak ye..

miss zareen said...

aiyak...
jgn le ditutup...
sunyi hidup...(bole gitu)

jana said...

salam,
fillanie,kak zana hari-hari glance thru your blog,terperanjat you nak privatekan blog you,if you really want to privatekan your blog please invite me as your tetamu ya. blog you menarik dan menghiburkan.tq:-D

Jaja said...

giler arr..terkujat saya baca entry kali nih.....kusss semangat.
nasib baik tak tutup..huhuhu
kot nak private, jgn lupa invite saya :)

CintaKu Iman said...

eiiii x suka x sukaaa....dah sentap dah tadi.....pandai la awak,ni buat lawan sakit jantung ck fillaaaaa...hehehe

Gieyana said...

ko nia main2 yer...wei nnt nak order ar frame black n white itu.....

JuJue said...

yang yang..meh sini yang. mak nak geget tinga ko sket meh!

...$weE+ 666... said...

siot nyer poms, tipu tertipahhh gak aku!!! CIS KEK btol!!!~ huhuhu

irdawatys said...

huhuhuhh fila...sentap gak i pg2 lagi baca blog ni...then u ckp nak tutup...adoi..nasib mak x de sakit jantung nok...hehehe anyway, terus kan berblogging.......

genny da bomb said...

saspension btol hahah

Siti Fatimah said...

ko nie kan ada2 aje je tau bikin suspend i je!!! apa lagik cepat2 lah makeup blog tuh tak sabar nak tgk nie hehehe.....

Ziela Anwar said...

kak fadilla binti ibrahim, jantung aku dah luruh ke bawah, sape nak ganti balik nih?

mannira said...

issshhh..pg2 dah test jantung org... betapa tidak indahnya hari2 tanpa blog fila...

Ladybird Searcher said...

Terkejut je bila baca tadi... ingatkan nak tutup betul2. Apa pun sy mmg suka baca semua cerita2 awk. Nanti klu tiba2 terasa nak privatekan semua cerita2 awk, please invite me ok..

Momma to Kasih Aleeya said...

to all: HUAHAHAHAH... aku mmg suker memainkan perasaan org.. hehehhe.. sajer jer gedik santai... x kosa ler aku nak private2.. ko ingat aku pandai ker nak private2.. tekial2 lak kang tatau nak click aper....

monamie said...

hoih!
kalau nak private, minta invite sy yerrr.. sebab sy suka sgt tgk si comel acih!