Tuesday, June 23, 2009

Happy Birthday Anny!!!!!

24/6/2009...

(gambar sekadar hiasan)



gambar di atas ialah gambar lama kami yer... tgk rambut pon dah tau... heheh.. neway aku nak wish Happy Birthday kat ko Anny.... belambak2 rupanyer gambar kita ni..tp x der lah aku nak up sumer... sket2 jer...ko ingat tak kejadian di atas?? heheh.. betapa tabahnyer fillanie.. kagum tak?? hahahahha... bukan tabah... tp BODOH!!!! biarler aku selamanyer gini yer anny yer..hehe.. kite suke gambar diatas ni kan? sbb sgt menggambarkan ciri2 Les... huahahha.... gelisss bebulus aku..hahahah.... biler pikir balik..byk mende dah kita buat bersama2 yer.. dari besukan..belari2.. begaduh2 sambil tu... eh sumer lah...

cemana aku leh tejebak ikut ko gi sabah ni pon aku tatau...mmg giler la!! seminggu aku gaduh-nangis ngn mak aku okeh... memula dia okeh..pastu tetiba dia tak okeh....(sebab tetiba dia tepikir naper lak aku kene ikut ko gi site..ko dah tentu keje...aku gi sana semata2 nak teman ko..sbb ko takut tido sorang..logik ar kan?..huahahahha... ngn semata2 nak belikan mak aku ikan bilis)... mau nya dia tak nanges...huahahahahaha.... kalo ko tak ingat kat aku nie..tatau ler aku anny..... mau aku sumpah ko.... hihihi.... biler dah tua2 ni aku dah mula pandai sket nak handle ko..ko pon dah pandai nak handle aku... so kita tau biler mood kita 'tak baper nak baik'... giler arr... mcm becinta... mati ler radie bebulus kat aku nih... huahahha...
selamat hari jadi anny... walopon ko ada plan baik 24hb... tp aku susah sket... huahahah..ko pempaham ler yer... lps opis hour aku okeh sket.. tp tgk ler camno... yg penting... ko, aku ngn natra keluar betiga... tp last year best ek?? dera ko naik atas kusi nyanyi lagu dangdut...huahhaha... sama macam b'day natra aritu...aku tatau ler aper nak ckp kat ko nie... cuma.. aku happy ada kawan macam ko...sbb kita need each other.. aku doakan ko happy selalu...aku doakan yg terbaik utk ko... and hopefully kita leh still close mcm nie sampai kita tua...(kalo kita sempat tua sesamer lah)... yampoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... selamatttttttt.........






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

mannira said...

happy b'day anny!!!

MimY HaMiD said...

kawan2 seangkatan ko ni..puith melepak tul...isk best kan kulitputih..

Sham Ummi Echa said...

hepi besday anny!!

nk celebrate kt ner ni filla.. alangkah indahnya dpt melepak ngan kwn2

busyuksayang said...

sweet jugak mama acih nie ya :D

-butterfly- said...

:: happy besday kak anny!
:: ngeh!!Ngeh!!
:: beli hadiah ape untuk die kak filla??
:: :p
:: jgn lupe update yerk!
:: :)

^i|z|z|a\h_n|h|k|m^

Sutera Batik said...

Bestnye ade bestprend mcm Filaa nih.. HUhu