Monday, June 01, 2009

Friday's on Saturday....

entry saya akan menjadi tonggang tebalik sket... sbb gambo yg awal dari nie saved kat lappy.. gambo yg ni kat opis..heheh.. kita hentam jeklah yer....

ok gambo nie actually hari sabtu...... lepas jek kelas tumbletots cik acih kiter... makan2 ngn auntie nana kat tgi friday's.. uiiii..acih dpt jumpa boipren-kejap-jadi-kejap-tak-jadik dier tu.... lope donia..hahahah... belari2.. bepolok2... kira halal ler.. budak lagi...hehehe..
acih bersama crocs baru idaman hati.. perghhh naik antu okeh..nak suh pilih kasut mana dia nak pon susah!! aritu menangis2 nak crocs.. biler dah bawak pegi senyappp jer.. aku suh bawak turun sumer kasut pon tak reti nak mana satu... apak dier dah hangin dah.. dah kuar kedai dah.. aku jer yg gigih layan budak ni...

sementara tunggu auntie nana... acih byk keje lagik nak buat okeh.. nak gulung2 menatang ni dulu... ok teruskan yer cik acih... heheh..kenapa ah?? time ni jer aku rasa muker acih ada mcm muker aku sket???muke aku time kecik2 dulu...hahahah... (cehhhhhh..padahal aku kecik2 rongak!!).. anak saya perempuan okehhhhh... (dia pakai suar sbb ada kelas).. kalo pakai skirt dia x leh lompat2).. hahaha.. heheh.. sweet laaaa gambo nie.. auwww... ooopsss..mak acih sibuk nak begambo... skali suap fries kat idong acih plak..sowiiiii..heheme-acih-ieky-auntie nana-baby rayyansekali lagik acih naik hangin ngn aku...sbb rambut aku tutup muker dia time nieh..hahahah... tgk muker dia tak puas hati..hahahah.. okkkkkk... dah ler tuh.... tp mmg best lepak sini ngn auntie nana & family.. hehehe.. tp food perghhhh tak leh blah arrr... sumer cheezy gilerss... tebal betepek cheese.. dgn nachos.. ngn mac&cheese..ngan chicken and cheese.. ngn fries & chick fingers nyer sauce pon cheese okeh.. aku kan tekak melayu.... pasta pon pekat likat ngn cheeze.. erghhh... masa nie tebayang..asam podeh ngn nasik...muak lerrrrrr...

tgk dlm gambo kemain beso... skali sampai.. alahai... beso lagik botol vicks tu... heheh.. ok ler... one for acih..and one for ieky...

itu sajer kisah nyer di fridays... ada lagi kisah di hari ahad.. nanti story mory...

10 comments:

-butterfly- said...

:: adoi..
:: leh lak boipren kejap-jadi-kejap-tak-jadi erk kak filla??
:: huhu

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Liyanaroxx said...

cedapnya gi TGI...hahahaha...apesal jap jadik,jap x jadik?acih minat boipren lain ke?=D

Anonymous said...

nak tanye ni..yang gambo black and white canvas tu buleh order lg tak?ke dah closed

Kasih Aleeya said...

butterfly: boipren kejap jadi kejap tak jadi..sbb acih konpius..dia kan ada boipren lain nama ammar!!! hahah
liyanaroxx:yer dia ada boipren nama ammar..
anonymous: saya masih open lagi order frame.. tp tgh order 'something'.. so masih leh order..tp lambat sket.. selepas tu baru laju balik... nak?? kalo nak siler email akufillanie@yahoo.com dan adrie102@yahoo.com..sekian tima acih!!!

MimY HaMiD said...

akusuka mkn mac n chesse la..mau aku conquer 6 biji tu....huhuhu

happy2gether said...

suker tgk Acih rambut panjang, rambut syasya dah kontot....huhuuu...

ingat lgk aritu ko ckp dia nak kasut croc masa kat tumbletots, yg merah tu dah ketat ek? yg baru ni sejibik cam syasya punyer cuma jibbitz syasya flower besor...sure syasya suker tgk kacut acih cam kasut dia, nxt week kot baru jumpa Acih kat tumbletots...this week aku antar rabu..bila la dpt jumpa ko ek...suker aku baca entries ko semua...terhibur hati aku...

...$weE+ 666... said...

apsal aku tgk geduk ko masa ni cam besaaar je poms??? hehe... ke baju tu yg ketat??? :-p

Kasih Aleeya said...

zz: aper geduk2???? aku geduk ko kang nak?? hahaha.. itu ar tu.. biasalah..mak mmg pandai pilih bra... hahahaha...

JuJue said...

ermm makan lagik! tak kena tema ngan aku yg tgh lapor nih.

wehh kasut acih tu...itu yg new arrival tu kan. aritu akid ada try yg tu. aku dah kenan colour dia. tp bentuk dia..mcm sopan sket sbb senget kat depan kan? kalo anak aku pompuan..dah beli. tp, akid pon mmg tak kenan.
sebokkkkkkkk nak kasut mcqueen dr citer cars tu. skali takde stok. pastu sebokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nak yg spider man! aku kenan yg kosong! tp aku sbg mak ni redha jer lah ngan pilihan hati anak teruna aku. so, skang ngan megah nyer jalan usung spider man atas kaki! arrgh..

Cik Cyida said...

kak Filla, acih ni comel laa mse kecik..tp dh skolah dah kurus..
suka tgk gmbr acih mse kecik..comel sggtt...