Tuesday, July 30, 2013

PROMOSI HARI RAYA..

*sticky post*

Untuk orang yang dah biasa amik Kolagen untuk mengekalkan kesihatan tubuh badan, keanjalan kulit, nak tampil berseri serta awet muda.. ada macam-macam Kolagen yang ditawarkan kat luar sana kan?  So yang mana pilihan korang? Aku ada few friends yang dok tanya.. "Filla, ok ke Ephyra?? Aku tengah nak mula makan Kolagen, tapi aku pening tak tau nak amik brand apa.. sebab belambak jual sana-sini.. so aku confuse".. Jawapan aku senang je.. "Tepuk dada tanya selera.. tapi kalau kau tanya aku amik apa, aku amik Ephyra.. kalau kau nak tau sebab apa? Sebab aku dah amik 3 kotak Ephyra.. so far, muka aku takde masalah.. ramai tegur warna kulit sekata, kulit wajah tegang, tak mudah letih, sistem penghadaman bagus dan lawas, kulit dah semakin lembab".. Ok dah tu je.. kang citer lebih-lebih kata poyo.. 

Ephyra semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.. Nak tau kenapa?

Apa beza EPHYRA dengan collagen lain?:
  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran. Bukan ikan yang mudah didapati kat pasar borong sana yeh.. bukan talapia, bukan keli..  
  •  EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan. 
Kolagen dalam Ephyra mudah diserap - part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da). It's not about how many mg collagen content, tapi how small the protein is. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton

Size collagen EPHYRA = kurang dari 1500Dalton, sangat mudah diserap oleh badan. Sebab tu dgn minum EPHYRA kita dah boleh nampak kesan seawal 7 hari. Most collagen di pasaran sekarang 3-4 kotak pengambilan baru nampak kesan.

  • Kandungan kolagen Ephyra cukup untuk keperluan badan.. Badan setiap manusia tidak memerlukan kuantiti kolagen yang banyak sekali ambil, tetapi amount yang sedikit tapi berterusan.. Jangan salah konsep ok? Jangan ingat sekali amik banyak terus jadi muda.. no no! Hati-hati, pengambilan dosage kolagen yang berlebihan boleh membebankan buah pinggang! dan boleh membuatkan kegagalan buah pinggang.. so please.. hati-hati bila amik kolagen di pasaran ok?

  • EPHYRA ialah skin supplement iaitu minuman tambahan untuk kecantikan kulit, tetapi ada banyak lagi manfaat lain yang boleh kita perolehi.. selain dari kulit menjadi cerah dan anjal, manfaat lain ialah: 

Energy booster ~ Ramai pelanggan Ephyra kata, lepas amik Ephyra badan rasa lebih cergas dan kurang rasa lesu.. tak yah orang lain.. Aku adalah contoh paling dekat lah.. Alhamdulilah, balik dari kerja je terus bersilat kat dapur.. sediakan juadah berbuka.. Kalau dulu bulan puasa, kalau aku dah siap masak.. ada lagi 1/2 jam nak buka, mesti aku baring.. pastu terus tertidur sampai nak dekat azan.. hahaha.. now takde baring-baring dah.. 
Rambut kurang gugur.~ Ramai yang kata rambut makin kurang gugur dan makin sihat.. aku tak berapa pasti sebab aku dalam proses anak tengah brrr brrrr brrrrr main so rambut gugur adalah biasa.. soon akan back to normal. 
Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu untuk mengawal berat badan.. Ramai pengguna turun berat badan lepas minum EPHYRA.. Aku tak turun sangat.. maybe sebab langsung takde excersice.. tapi tak delah makin naik.. dia maintain begitu je.. rasa kalau senaman sikit boleh kot turun.. 
Kuku jadi cantik dan bersinar. ~ ini aku dah share kat previous post.. boleh merawat masalah kuku yang mudah patah.
Cracked heel berkurang.~ mengatasi masalah tumit merekah dan kering
Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit
Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah.. Sebab aku still muda huwahahaha.. so tak pasti.. boleh lah korang belikan sekotak untuk ibu korang yang ada masalah lutut.. nanti sharekan hasilnya ;)

Lihat sendiri testimonial kat atas nie.. dari berwajah kusam, nampak tona kulit makin bersih, cerah dan sekata.. 


Sekarang anda boleh yakin dengan EPHYRA.. kerana EPHYRA adalah disahkan produk Halal by JAKIM dan diisytiharkan selamat oleh KKM... Ada dengar khabar jugak produk kolagen yang dirampas sebab tiada kelulusan dari KKM... So sekarang tak perlu ragu-ragu ok? 

Satu lagi berita untuk nak share ngan readers sekalian.. korang dah boleh nampak dah ada Billboard Ephyra!!! kalau korang lalu NKVE then menghala ke Damansara, right after tol Jalan Duta dah boleh nampak dah... antara kejayaan Ephyra :)

Masih ada yang email tanya harga Ephyra... Meh akak bagitau u olls..Untuk pembelian Ephyra, now ada promotion Hari Raya, dulu RM228 sekarang ialah RM197 perbox.. dalam di dalam box tersebut terdapat 30 sachets.. jadi memang ngam-ngam 1 kotak Ephyra untuk 1 bulan supplement ok :)

Ada promosi khas utk pembaca blog. 2 kotak pada harga rm380 (NP:RM394 - 2 kotak) email info@oceanlife2u.com dgn tajuk kasihaleeya.blogspot.com utk dapatkan harga promosi 2 kotak beserta FREE GIFT (spt gambar di bawah)

Lebih berbaloi beli 2 kotak terus.. dapat Handbag Organizer.. dan dapat harga murah.. sebab beli 1 kotak pon.. soon mesti result ok dan nak purchase for 2nd box.. so terus je beli sekali 2 kotak ok? jangan lupa email dengan tajuk kasihaleeya.blogspot.com untuk dapatkan Promosi Hari Raya tu ok? 


Untuk maklumat lanjut, boleh layari
1)website official - www.oceanlife2u.com
3)instagram- ephyra2u
Untuk info @ pembelian boleh email kami di info@oceanlife2u.com
Atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238


"Selamat BerEPHYRA untuk wajah lebih menawan di hari lebaran"


1 comment:

Jan@Afzan said...

Hmm. Ok filla. Nak try lah set ni.. sebab dulu consume collagen lain,

hehe..