Wednesday, July 31, 2013

SENARAI NAMA PEMENANG #tipsbalikkampung dengan Ambi Pur

*sticky post sampai semua winners send email to me*

Weeehooooooooooooooooo!!!

Here are the winners for Ambi Pur Mufasa.. Bagus lah korang.. Akhirnya berbaloi-baloi hantar #tipsbalikkampung tuu.. 

So ni aku bagi nama pemenang berserta hadiah apa yang korang bakal dapat ;) Ada 7 orang pemenang semuanya... tapi aku mintak tolong.. sila email aku di framekasih@yahoo.com... Bagi email address korang ye..

1. Zila (Mamat Family Tin Jar + Ambi Pur products)
Dalam kereta kena ada ambi pur febreez, mana tahukan tetiba ada yg terkucil ke.. jajan tumpah ke (biasa le anak-anak kecil ni). Nak cuci betul2 confirm ambil masa, hah sembur je febreez agar sofa kereta anda terhindar dari bakteria. Sihat sekeluarga!! #tipbalikkampung

2. Cik Yan (Ambi Pur products only)
Pastikan semua punca elektrik dimatikan sebelum bertolak balik..mana yang dok pasang pewangi elektrik tu, cabut..karang litar pintas pulak..kesian kat abang bomba nanti terpaksa bekerja keras di hari raya..bertukarlah kepada wangian dari jenis yang berasaskan gel..ambi pur pon ada dari jenis ni..pilih je mana-mana wangian untuk haruman yang berkekalan..balik je dari kampung, rumah kekal harum.. Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya in advance
Segar gembira sepanjang perjalanan bersama Ambi Pur #tipbalikkampung

3. nalsweet (Balik Kampung Kit + Ambi Pur products)
Periksa keadaan rumah, gas kasi tutup,cabut kepala hose tu..suis elektrik semua perlu dimatikan. Periksa dan pastikan semua pintu dikunci..dan SIMPAN KUNCI TU ELOK-ELOK..takut nanti by the time balik rumah semula tak ingat letak kunci kat mana..menangis tak guna..hehe..dah la perasaan balik rumah semula tu tak berapa nak best..tapi takpe, nak bagi feel best nyaman, pasang Ambi Pur siap-siap..supaya balik nanti tak stress..ihiks! #tipbalikkampung

4. anonymous (Mamat Family Tin Jar + Ambi Pur products)
Sebelum memulakan perjalanan ke kampung halaman, saya pastikan yang kereta saya telah di servis dan berada dalam keadaan yang baik. Untuk dalaman kereta, saya pastikan pewangi Fresh mini clip sky breeze menjadi pilihan untuk kami kerana ia dapat hilangkan bau & kekal segar sehingga 45 hari. Kami berasa lebih ceria dan kekal segar hingga ke destinasi. Kami suami isteri selalu makan di dalam kereta ketika perjalanan jauh. tapi.. saya tak risau..sebab fresh mini clip sky breeze dapat atasi bau makanan.. #tipbalikkampung 

5. nad (Balik Kampung Kit + Ambi Pur products)

#tipbalikkampung dari saya
rumah ditinggal agak lama
air, gas, eletrik perlu diperiksa
jangan terlupa nanti padah jawabnya
bil melambung usah berduka
sampah dibuang, jangan lupa!
nanti busuk, tengit, hapak dan kepam semua pun ada
nak selamat, AMBI PUR diguna
baru lah rumah segar sentiasa
sekembalinya kita dari beraya

perjalanan jauh letih dibuatnya
sentiasa berjaga-jaga jangan terlena
ambil masa berehat seketika
legakan badan dan juga minda
biar lambat asalkan selamat tiba
co-pilot tido?? tak usah berduka
gunakan AMBI PUR penyegar suasana
mata tak jadi ngantuk, terus tak jadi lena ;)
#segarkanraya anda dengan AMBI PUR percuma
hati riang, anak-anak gembira, perjalanan pun selesa
#tipbalikkampung yang tak seberapa
nampak je simple tapi jangan diambil leka!
buruk padahnya ;)
^________^

6. schazaza (Ambi Pur products only)
Kereta, baju, rumah semua dah wangi dengan Ambi Pur. Kaki lak camne??? Jangan lupe sembur Febreze dekat kasut masing-masing. Biar semua hidu keharuman bau korang. Jimat perfume dengan adanya Ambi Pur. Trademark tau bau Ambi Pur ni… #segarkanraya #tipbalikkampung

7. aleenavril (Ambi Pur products only)
jangan lupa bawak selimut/blanket kecil dan juga baju sejuk supaya jika perjalanan balik kampung diiringi hujan berpanjangan,bolehlah memanaskan badan dengan memakai blanket dan baju sejuk tadi, selain itu boleh juga buat menyelimutkan anak anak yang tidur semasa perjalanan balik kampong yang diselitkan dengan bau ambi pur yang nyaman, maka tidur mereka akan lebih lena.#segarkanraya #tipsbalikkampong

Please email your details (full name, address and contact no) so that pihak Ambi Pur boleh arrangekan untuk hantar hadiah kat korang.. cepat ye.. lambat-lambat, aku yang amik hadiah tu kang.. 

email : framekasih@yahoo.com
tajuk: pemenang Ambi Pur

(dalam email tu bagitau korang pemenang yang no. berapa)

Untuk pemenang 'anonymous' sila email jugak if itu adalah tipbalikkampung anda.. bulan puasa jangan menipu... 

Ok itu sahaja... TAHNIAH buat semua pemenang!!!!! Lain kali kalau Kak Filla buat contest, korang mesti involve tauuuuuu :)

3 comments:

strawberi said...

no 4 ngan 5 tu..org yg sama kan filla...
tahniah pd pemenang

Nad MamaZN said...

Yeay!! menang! Tq kak filla!
Walau ada salah sket atas tu (copypaste dr yg anon punya)
Takpe its ok sbb saya dpt hadiah! Yeay!
Nnt saya emel :)

Filla said...

strawberi: haha dah betulkan dah.. tq.

Nad: tahniah.. jeles ai tau..