Wednesday, July 24, 2013

HATERS, DON'T HATE ME, JUST LEAVE ME OR LOVE ME.

Assalamualaikum, ni nak urut dada sikit.. hahah.. kang bagi salam ada pulak yang kata aku bajet muslimah ke, bajet ustajah ke.. hahahha...

Aku selalu dapat gak comment haters tapi selalunya aku delete je.. baru-baru ni aku bukak comment box aku untuk anonymous supaya korang boleh join contest Ambi Pur tu.. aku bukan tak nak bukak comment tu untuk anon.. tapi bila aku bukak anon tu jadi annoying plak kan ;)

Ko tanya lah sesiapa pon blogger yang ada haters, kengkawan bloggers aku semua ada haters.. tu dah biasa dah.. hehehe... kengkadang kitorang share-share cerita pastu gelak sampai keluar air mata sebab kelaka sangat komen-komen tu.. ada yang citer kat blog dia pegi surau, tu pon kena kutuk, ada yang cerita masak apa, pon kena kutuk lauk dia biasa je kenapa nak masuk dalam blog.. hahhaah.. memacam lagi lah..lagi satu sebab aku tutup comment box aku untuk anon sebab banyak sangat spam masuk, tak larat aku nak delete nak asing-asingkan.. 

Ni comment from anon (ke haters) yang paling latest.



mesti ko ingat ko da hot cantik kan filla....ko balik ko tgk balik gmabor2 ko post...sedih aku tgk.... hahaaaa ko baget da hot anak dara sgt la pakai aviator n belt kat pinggang tu...org tua sgtttttt !! on Sebarkan Semangat Ramadan bersama Coca-Cola dan Hot FM



Hahah.. takyah lah nak sedih sangat.. nak tissue buat lap air mata tak?  tak tau aku nak gelak ke nak rasa benda ni kelakar ke.. gittewww.. fillanie bajet hot vavavavaaaaa... pastu dia suruh aku balik, tgk balik gambar aku post.. tak yah tunggu balik.. dan-dan aku check.. hahahah.. 1 markah sebab buat aku ikut cakap ko.. hahaha.. pastu aku macam pikir.. eh? kenapa pulak? anak dara je boleh pakai aviator? anak dara je boleh pakai belt? hahah itu kau pikir lah.. tapi masalahnya, aku rasa belt aku, aviator aku, aku beli pakai duit aku kot? muahhaha.. gila dah keluar perangai sebenar aku.. tu yang ko nak kan? 

Macam ni lah cik anon, aku takde plak rasa aku bajet hot.. semua orang bebas nak pilih baju kesukaan, gaya kesukaan.. ni aku tak yah bagi tau ko pon, ko sendiri paham kan? lagipon aku rasa, tak perlulah aku nak bersusah payah nak fikir apa nak pakai supaya dapat memuaskan hati ko.. hahahha... ko sapa lagipon kan? muahhahaha...

Dalam hidup ni biasalah, ada orang suka kita, ada orang tak suka.. i don't give a damn pon orang suka ke tak suka ke.. yang penting.. keluarga aku sayang aku... keluarga aku appreciate aku.. buruk ke muka aku, cantik ke muka aku.. diorang ok je.. aku bukan artis pon nak kena ikut sangat fashion2 gempak2 stailistah semua tu... aku pakai apa aku rasa nak pakai.... kalau ko rasa annoyed tak yah lah tunggu aku suruh kan.. muahhahahahah... ko pegi lah layan blog-blog yang ko rasa gempak-gempak dan setaraf dengan style ko... masih ada lagi kot ahkak-ahak, makcik-makcik nak tengok blog kampung aku nie.. ohh, maybe ko tergoogle search apa-apa then termasuk kat blog aku ni ke? ok, meh sini nak bagitau.. lepas ni, kalau ko tertype kasihaleeya.blogspot.. ko kena cepat-cepat close tab ok??? ingat tau pesanan ahkak nie..

kasihaleeya.blogspot.com = JANGAN CLICK!!

Hebat pengaruh ko, aku siap luangkan masa buat entry khas untuk ko.. syabas mera beteh!

Sekian thank you.








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

59 comments:

Kenit Cinonet said...

kak fila, boleh berikan tips mcm maner nak keraskan hati macam kak fila? Memang cabaran dan duggan sungguh bila orang tak suka penulisan kita.

Apappun, kenit harap kak fila terus maju jaya dalam blogging. Hati saya tidak sekeras kak fila :(

Izzan Y Rosdin said...

tak suka baca wat per... kn buang masa.. g lah baca blog yg ko suka jer..

Jan@Afzan said...

ish2x..ntah hapa hapa ntah anon ni.

abaikan aje. tak membantu dalam kehidupan..

Miss Moon said...

filla

biasa la tew Filla

Sebab tew la aku tutup semer anon comment sebab mmg annoying

pas aku wat entry masa arwah sakit kemain ramai yg bagus n tak kurang jugaks yang ntah hapa hapa kutuk aku kaw kaw

kata aku reka cerita

aku melebih2

ha cam tewwwwwwww sampai tahap tew hokey ....so mmg sakit hati

nko bahagia org dengki

nko happy org sakit hati

nko pegi jalan jalan org berbulu

habis tew kowang nak apa sebenarnyaaaaaa

aku pun tak paham asal org kita lagi lama lagi celik IT lagi pandai ...lagi educated lagi nak jaki ngan kita yg tak ganggu org pun

so nko disable je ..kalau org nak kutuk ngumpat la berbakul2 ...dapat la kita pahala berbakul2 jugaks

org solat nko kutuk

org jadi baik pun korang kutuk

so apa masalah nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ha so nko budget je la nko skrg dah retis fillaaaaaaaa ...

so dont wolry sebab hatters akan wujud bila nko banyak lovers ...eh ley ke lovers haters ...ha taram je laaaaaaaaa

btw aku suka baca blog nkoooooooooooooooo

filannieeeeeeeeeeeeeeeeee .......terus jerit nama nko konon nko retis ...sambil hulur tangan suh nko sign hahahhaha

Anonymous said...

sebenarnya orang yang suka komen bukan2 ni adalah orang yang jeles. Dia cemburu bila tengok kehidupan orang lain lebih happy, ceria ke, atau lengkap ke bla bla... Saya rasa kak filla hot apaaaa! first2 time bukak blog ni dah tgk 'cantiknya blogger' ni.. so kalau ada yang cakap benda2 merepek mcm 'pakai belt pun dah bajet hot', heloooo... suruh dua yang cermin muka sendiri.. kesian dengan orang mcm ni.. serius!

Anonymous said...

HI kak filla...JANGAN LAYAN org saiko mcm ni kak....

nalsweet said...

loh..tahpape anon tu..macam la orang suruh dia baca entry tu..macam la org suruh puji gambo tu..sereyes tahpape..
Takpe kak filla..masih ramai yang sayang akak dan masih ramai yang tertunggu-tunggu entry akak..dun worry..keep update your blog eh..sebab blog akak menceriakan hari-hari saya..hihi

p/s:bila result contest ambi pur tu nak keluar?hari ni kan?ehem ehem

Qaseh Izara said...

tak suka jgn baca & jgn amik port..
kesian cik anon..dah takde keje lettew..hahaha..kesian..kesian...nak fofulariti eh..

kak filla..maaf kan jerla cik anon tu..die nak publisiti lettew..hahaha

Anonymous said...

Salam Filla

I tgk u cantik je....anak2 pun comel......tu lah org tak happy kan bila tgk org lain lebih......

take care ok!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ala kak filla abaikan je dia.. dia sorang tak suka beratus lagi sukeeeee je...siap tertunggu-tunggu lagi entry baru akak..... :)

Silent Killer said...

hahaha..kelakar giler baca komen org mcmni..pelik betol.kutuk2 , xsuke bagai tp still hari2 kot nk buka blog org yg dia xsuke..cool apa, hot lagi dah kawin anak 3 dress up mcm tu x lah laki lari..hahahah..

Silent Killer said...

hahaha..kelakar giler baca komen org mcmni..pelik betol.kutuk2 , xsuke bagai tp still hari2 kot nk buka blog org yg dia xsuke..cool apa, hot lagi dah kawin anak 3 dress up mcm tu x lah laki lari..hahahah..

Anonymous said...

kelakar baca comment tu..bagus sgt ke dia tu nk comment org..huhuhu jeles tu xdpt pakai belt mcm u.sebab dah bkn anak dara lah kene dress up kaw2 baru lah pak radie x carik lain..hahah..org tu ckp dgn cermin kot..free2 je dpt pahala dia. hahaha

-Silent killer-

Anonymous said...

kelakar baca comment tu..bagus sgt ke dia tu nk comment org..huhuhu jeles tu xdpt pakai belt mcm u.sebab dah bkn anak dara lah kene dress up kaw2 baru lah pak radie x carik lain..hahah..org tu ckp dgn cermin kot..free2 je dpt pahala dia. hahaha

-Silent killer-

Miss Brenito said...

aaaaa..jahatnya beliau.. sy silent reader sblm ni.. tak berapa nk silent pon tp tiap kali nk komen, hamagad byknyer step..cubetry byk kali payah.. ni sy gigih gak...

tapi beliau itu sgt penjelez ngn ko Filla... dun wori, org penjelez sbb dia dengki..

eyqaaman. said...

Dah kata bajet hot, bajet pakai aviator.. perghhh..siap scroll sume entry blog akak tu..sanggup plak ko scroll ek anon?? muahaha..bikin lawak ok..dah tak suka, menyampah, xyah laa baca blog.. blog akak, sukati akak laa nak tulis apa kennn..kepochi angat anon ni tau..kihkihkihhh

monamie said...

hehe .. kita gelakkan dia ramai-ramai kak... mesti dia takleh nak pakai cam gitu.. jeles plak dia..
Takpa kak.. rezeki untuk akak, pahala bulan puasa nih.. senyum kak..senyum pastu esok2 pakai lagi.. biar mata dia bernanah dok tegok.. haha

geram bagi pihak hihi

MamaAliya said...

orang yang komen negatif macam tu biasanya jiwa keruh.akak suruh dia dengar ceramah prof muhaya.bersihkan hati...

umilia said...

tu yg dia mau filla..dia nak ko wat cite psl dia..dia pun nak glamer..hahaha..mcm2 pesen org kan..sume yg orglain wat tak kene je kat mate dia..

mama maman aka yana said...

Blm dpt any comment from hater.. haha.. dan minta jauh sgt..

just positif filla.. lantak dia la nak meroyan tuh.. haha

Nuriel said...

itu sume org yang dengki! xde keje len la tu...!
pape pun kak filla da besh!!! meletops!

Elly said...

Sokong sangat....siapa lah kita kan!! Tapi kalau nak samakan taraf kita dengan artis...wa tak ada lah....hahahahaha

Anonymous said...

akak seriously xyah layan org mental cenggitu. ckp kat dia ko ni dtg x diundang,pergi mmg dialu alukan. hehe. kitaorg ramai lg suka blog akak. best kot. xmcm blog certain blogger yg bajet mix2 english dgn malay. sekali jd artis tergagap2 pulak speaking. xyah nk up sgt. eh, kan dah kurang 20% pahala harini nk backup kak filla punye pasal. pape pun blog akak best. anak2 akak comel. laki akak sporting. -love you kak <3-

Anonymous said...

Fills
Jgn lyn org gila mcm tu
Dia mmg saiko. Otak dia maybe kt vontot. Busuk.
Anyway, filla mmg hot pun. Apasal? Ko dengki ye?

Anonymous said...

Sabar Aje Dik. Akak 1st time buka blog ni, akak mmg dah terpikat. terutama bila filla crita ttg anak2. Apa salahnya org tua nak bergaya, akak ni pun umur nak masuk 40an ttp akak masih lagi pakai apa yg akak nak pakai. janji akak selesa, lantak la org nak kata buruk ke apa. Mulut org bukan kita boleh tutup, ye dak? Janji kita HAPPY.

Ilya Melissa said...

just be yourself, kak filla..i love ur writing, sgt bersahaja..saya mmg follow akak sejak belum ada anak lagi..suka sgt tgk amani, cute sgt..skrg dah ada bby mkin la suka baca blog the kasih ni.. Si anon yg haters camtu xde life, negative je tgk org. Kot2 dia sgt jeles dgn akak. Hehe. Takecare ;)

hudaadnan said...

rilek kak..rasenye anon tu yg org tua..muahahaha.. asik nak melahar je kejenye.

Anonymous said...

Saya stuju.....

Anonymous said...

kak filla yg cntik...jan layan onggile cenggitu...aku tetap suke tgk blog ko kak..tetiap hari aku bukak..law ko lom update aku ckp.."halaaa x hapdate lg ke dia nih??" hahah peminat tegar hokeh!
-rose-

Sya said...

Ade yg tak suka tp beribu lagi yg suka.diorg tu jeles.ape pun sy suka blog ni. k.filla cerita best, byk gmbr

NUNU EERA said...

kalo tau sape orgnye mmg da suh ani pang kan skli.. :)

Anonymous said...

Assalamualaikum Filla and The Kasihs,

La Tahzan...La Tahzan...
Take care ok!

zue

Dee Yana Dee said...

Tak tahu la apa masalah orang yg macam ni. For me, tak suka jgn baca, jgn tengok, jgn hendap , jgn apa semua la.. Dah la tak suka ada masa pulak tu dia nak gi tengok satu-satu gambar akak..
Sangat kelakar orang macam ni..

Nas said...

Saya suke Amani!! Hehe... Saya silent reader akak dari Kasih kecik lagi... Biarkan la penjeles penjeles tu kak Filla ramai lagi yang support akak n the kasihs ni... ^_^

safiyyah osman said...

Kak..org y jeneh anon ni ..hati dh hitam... gitu... sya ni ada anon thap saiko truk..buat acc google komen dkt blog saya..buat acc keek utk komen maki anak sya....add fb sya smata2 nk maki anak saya...gila!.. org gini kita xleh layan..layan skali..pastu nnt klu dia menyalak lgi..buat dono ja..bla buat dono nnt dia lgi sakit hati..muahahaha.. org gila kna biaq dia gila sorang2..

Badd2222 said...

GO FILLA GO!

fadhlina said...

setuju!! sy pon suke bace blog akak.. asalnye sy blog hoping je.. terbace blog akak terus tanda faveret... eheheh.. terutama kalau cite amani... OMG! die chomel sgt!!!

Anonymous said...

hihihi biasa la kak,xleh tgk owg len lebih cantek dari dia..

nurul ayuni shafie said...

Dia tu banyak keja nak kelebet blog kak filla. penyibuk betul. abaikan je dia. lalat mmg macam tu. busuk punya org.

adekzagai said...

kadang-kadang saya x paham, ngan haters ni, kalau x suka kenapa baca blog filla? mmmm....x pela, dapat Filla pahala percuma..muaaahhhhh...

rina hussain said...

biar kn si polan tu dgn labi2 nyee!! utk pengetahuan akk, byk2 blog yg sy baca, blog akk yg paling terrrrrrrrrrrrrrrrbaaaekkkkk n sgt2 lawak!!

peej said...

lawak plak baca komen anon tu.
padahal dia tak tau kisah sebaliknya kan.
punya la hari tu kau tanya aku tak poyo ke pakai belt ni.
masalahnya kau tak pakai belt tu baju besar gila.
dia mana tau. tau sakit sakit hati tetiba.
tapi sian di bulan puasa takdok setan ni pun tapi hati dia gelap semacam. dah sebati tu.

sha said...

saya suke je baca blog filla...terbaekkk! hari2 musti baca...setakat sekor dua langau tu, pedulikkan aje..org dengki mmg cenggitu...salam pelok cium utk leecha mutak...muahss

nurul said...

haahahah...kan dah jadi mcm ani gengster...sy follow blog akak dari tahun 2008 mase tu baru masuk keje tatau nak buat ape layan blog sume tu..pastu tukar keje lupe ape url blog akak jumpe balik sebab google sumthing terus follow balik...hari2 nak jenjalan blog2 list ni..ini entry terbaik la..

Anonymous said...

hahahhahah kadang kan ada manusia spesis mcm gini..org pakai aviator pon nak jadi kes hhahahha hadoiii...anyway sempena bulan yg mulia ini meh kita semua sama2 doakan semoga yg ada perasaan hasad dengki ni dihilangkan perasaan tak elok moga Allah lembutkan hati dia dan juga hati2 kita semua jauh dari perasaan tak elok ni..Aminnnn..:)

Sue

Mimy Hamid said...

booo dasar haters...aku pun dah tutup anoy..annoying giler babs....

Anonymous said...

salam
jealous kot.
lantak dia. be happy. as long dia tak hanto ko bukan bukan.
selalunnya saya bayangkan org gini nampak uggly n mental case. so dia tak boleh nampak org lebih sikit atau lain sikit.

Anonymous said...

Asalnya saya baca blog kak filla sebab nak cari tips pasal bandung...then terus sangkut esp part ani yg comey giler....saya rasa akak stylo n cantik je. ....yg komen tu jeles kot sebab dia tak cantik kan

MiszNoRuL said...

walaupun sy ni dh tknak berblogging tp hari2 sy bukak blog kasihaleeya.blogspot.com sbb nk tengok muka2 kasih..hahaha

anon pendengki sbb tu cakap org tua..cer suh dia cermin diri dia tu..hehee...

Suwaibah YS said...

sue baca sakit hati plak..nmpak sgt dia jeles dgn kak fila...huhu.. kesian org tu, hidup dlm kejelesan..

Anonymous said...

Ala kak fila ignore je..actually die minat kat fila la 2....lau x minat masa kan die ley bc post kak fila..mayb die jeles sbb kak fila hot, kak fila ad happy family, kak fila ad semua nye yg die xda...pape pun love ur blog n keeks...

Anonymous said...

Muka haters ni kompom buruk bak hatinya yang hitam.cabar dia tunjuk muka depan2 ada beran??poyo..pandai plak tu aviator padehal dia yang kampung xde aviator kesian bley?sedap tak kena balik?chill filla

Anonymous said...

Filla,
Pedulik kan apa org nak ckp.. yg penting ko jd diri ko sendiri..
Apa2 pun.. stay the way u are..
Lebiuuuu #naksignleh hahaha ko kan retis sekrg ni.. kalah Cik Ta ni hahahah
Raya ni aku dtg umah ye..
Aku kd anonymous krn aku tiada blog #eh

afzansabri said...

gelak dulu bley?hahaha..gilers..tu bukan xsuka ar k.filla..tp dia jeles coz xde or dia nak gak macam tuh tp xdapat.haila..positif je k.filla ngan org mcm nih. ^_^

Anonymous said...

kte jmpa blog akak wktu mengoogle resepi ape ntah then terus sangkut kt blog akak smpai skrg..xde pon rse akak show off bajet remaja ke ape..btw, vivy yusof pon penah kna jgk sbb dkatekan suka menunjuk wedding ring die kt sume gmba yg die upload..ntah ape2 je motif manusia nk jeles..ce jd mcm sy..klu dh rsa sesebuah blog o insta o fb o ape2 je social media yg men-annoying dri so xpyah follow..klu follow wat skt jiwa sndri je..positif2 kan dri..

sabar je kak..nk2 plk d bulan ramadhan ni..stay cool :)

promises_promises said...

anon tuh jgn sampai aku suh ani hempap muka dia dah laa..erkk! aniiiii give some help pliss!

promises_promises said...

dah kalau kau pakai aviator pon bak kata kak senduk..muka dah bisa ular tedung..berjelaga. .tetappp lah retak cermin tuh..xyah laa komen2 sgt org pakai tuh x kena. .ini tak kena..sakit jiwa tahap max! aniiiiii tgk nie..ade org buat mama anii! muahahaha

promises_promises said...

anon tuh jgn sampai aku suh ani hempap muka dia dah laa..erkk! aniiiii give some help pliss!

Aya Ariel said...

homakaihhh..
cemane haters ni buleh nampak akak pakai belt nih?? apesal aku yg bermata dua di dabelkan mata pelsu (konteklens) pon tak nampak akak pkai belt..hadoiii..benda cenggini pon nak kecohhhh..tak suka kalu sila p jalannnn..