Monday, July 08, 2013

Amaani Oh Amaani...

Entry karipap tak habis-habis.. hahah.. Ok lama tak dengar citer Animatomato kan? Dia ok jer.. dah anak dara dah pon hahaha... 

Jumaat haritu lunch time aku balik umah.. amik budak ni bawak gi office.. kesian dia duduk rumah tak keluar2.. mesti bosan.. boss pon meeting petang.. so boleh la bawak dia ni jap..

Sebelum sampai office aku dah cakap ngan dia.. Nanti salam kawan mama cakap Assalamualaikum ok? dia cakap "Ok mama".. 

Masa kat office kemain lagi.. memula tak nak cakap.. pastu engine dah panas.. Ada akak kat office tanya apa tah.. compare ngan uncle kat office nie.. Ani cakap "Papa Adie lagi hensem, dah lah kaki kurusssss je papa tu".. muahahah bantai gelak lah dorang semua.. 

Amaani amaaniiii... suka gila dapat gi office mama.. 

Balik tu jemput kakak plak balik sekolah.. kereta ni berhenti kat tepi jalan ok.. bukan tengah bergerak.. muahah.. kalau bergerak, mau tecampak budak nie.. Hoi paha tu sedap goreng ni.. heheheh.. sekarang dia dah macam jelous sikit ngan Aleesya.. sibuk suruh orang dukung dia.. pasatu bila papa dukung Aleesya mulalah dia sibuk.. "Papa, dukung Amaani.. dukung amaani... Papa tak sayang Amaani kan????? Kan??? Kan???" gila drama swasta ok.. menjerit plak tu.. aku kadang baru cakap sikit.. "Amaani, amik botol letak kat sinki".. pastu terus jerit.. "Mama tak sayang Amaani kan? kan?" 

sebenarnya ko malas nak anto gi dapur.. ko cakap orang tak sayang kan? kan? kannnnnnn??????





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Airin Diana Anuar said...

Seriously?
duduk ka tingkap?
hehehe

Anyway, i nak invite you to my blog contest
Visit here okay :)
http://www.airinanuar.com/2013/07/giveaway.html

Liyana said...

hahahah drama queen sgt si animatomato nih kak!

Mimy Hamid said...

budak ni mmg tau buat org geram je...dah la montok...ani napa comel sgt

strawberi said...

amani..amani..mmg klaka..kembang idung papa..dgr amani puji papa..kihkih

azrena sahadon said...

perangai ani sebijik cam amanda anak sulung sya, umur pon sama , lahir bulan jun jgk..hahaha... selalu cakap " mama ni tak sayang kakak kan" , pastu merajuk belakang langsir..
mulut petah...gerammmmmmmm

azrena sahadon said...
This comment has been removed by the author.
azrena sahadon said...
This comment has been removed by the author.
Fariha Nazeem said...

last week kite nampak akak kat alamanda tp takut nak tegur...hehe

Fariha Nazeem said...

last week kite nampak akak kat alamanda (tgh mkn kat rasa) tp nak tegur takut..hehe

Nad MamaZN said...

Drama queen la anitomatomato ni
Omey angat!

JunAina said...

Alahai...comeynya...

Bam2 pun ada gak. Rambut dia suka sgt.

aziekz said...

Otain giler amani ni...hahhah...muka cute.....

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,

salam kenal dari bunda..

ddJaafar said...

ani ni perwatakan dia sama dgn anak no 2 saya.jenis lincah,selamba,kerek tapi kelakar.

ani pakai pampers lagi ke?