Thursday, July 04, 2013

Aku, Selipar Buruk dan Kek Kukus

Aku kalau dah sayang sesuatu benda tu.. memang sayang gila... Contoh selipar ni.. Berapa tahun aku pon dah lupa.. dulu masa beli kemain cantik lagi.. Adidas gitu.. dulu kan aku rajin futsal.. Gaya tak nak kalah.. main bola nya tah apa apa je pon.. Poyo bukan tak leh nak sarung sipar jepun.. tapi perasaan bila bersukan pastu selipar pon kene nike ke adidas ke.. baru rasa terror sikit nak sepak bola.. haha.. yelah.. lepas dah settle main bola, bukak kasut.. sarung selipar ni.. baru nampak macam otai.. otai taik kucing.

Bila dah berenti main bola.. bawak selipar ni kat opis pulak.. datang keje pakai kasut 4 inci.. pagi je.  pastu kaki ayam bersila atas kerusi sambil menaip.. boss panggil, kelam kabut masuk bilik boss.. kadang selipar pon tak sempat nak sarung.. kaki ayam je.. muahahhaa..

Kesian dia kan? aku sayang nak buang.. hari tu yang belah kiri atas tu tecabut.. tahan laa aku guna stapler jer.. muahahahha.. semalam.. kanan bawah pulak tecabut.. still ada percubaan guna stapler.. tapi dah tak boleh nak buat apa.. dia tecabut jugak.. seksa dia kan? kalau buat karangan aku sepasang selipar, memang hazab kau dapat tuan cenggini.. 


Beginilah nasib aku sepasang selipar buruk.. Berakhir sudah perjalanan hidup dia :(

Ok dah habis dah kisah selipar.. Tadi ada orang belanja kita kek kukus ;) hahaha.. apa?? makan??? nak nak nak.. mana boleh cakap tak nak.. tak fillanie lah kan.. heheheeeeeeee... Adik reader tu bagi kat aku ngan Wan.. Lom cakap kat Wan lagi.. Wan mesti suka sangat.. sebab Wan memang favourite dia lah kek kukus nie.. 

Tadi baru call Wan.. cakap ada peminat bagi kek kukus untuk Wan.. kemain suka.. Wan cakap baru haritu wan teringin nak makan kek kukus.. siap mintak kawan wan nyer anak tolong buatkan.. tapi x dpt kot.. hahah.. rezeki wan lah ni ;)

Kek kukus ye.. bukan orang kat belakang kek kukus. hahah.. 

hahah... kita suke sangat ;) tadi dah makan sikit.. rasa dia nyamsss.. sodap ;) Harga murah gila.. kalau nak gi call Haizan ok.. 

Adik yang jual kek kukus.. nama dia Haizan...Based dia kat Shah Alam ngan Menara TM... so orang sana leh carik Haizan... Untuk kengkawan opis aku, kalau nak bagitau, nanti aku suruh Haizan anto kat sini.. 

Gitewww.. terus aku rasa nak korek-korek kek kukus aku tadi.. sedap giler.. hahahaha...

Email Haizan
zara.haizan@gmail.com

Blog Haizan




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Jojet said...

jangan nak korek2 eh, hahaha..perangai mmg ani sangat akak nih! hahahahaha

Mimy Hamid said...

laa haizan ke...ehh cam kenal mmg pun satu floor ngan aku ni beb...tp unit lain...dia pun hantar sample kek kukus gak ngeeeeeeeeee kebetulan

Haris Zuhaina said...

As Salam.
Alahai sayangnya selipar tu.. p lah klinik kasut.. depa blh jahit. selalunya bawah rm10 ja.. huhuhu

SoNice said...

hai,
satu kompleks kita ni rupanya ye? fila D berapa?

FeezaAkashah said...

kenapa dlm entry y ni akak nmpk cantik...kulit mulus gitu....