Friday, July 19, 2013

Fillanie, Peejburhan dan Ellyirfan

Baru-baru ni aku attend event.. tapi tu nanti cerita.. so masa event tu ajak peej teman.. terus racun Elly ajak lepak bersama.. hahahah.. lauk berbuka yang dapat masa event kita bagi husband Peej makan..tapi balik dari buka ni, aku ngan Peej rasa gak lauk event.. sodap..

Dalam ketakutan Elly tanya husband dia.. siap masak cepat-cepat.. pastu husband dia balik awal sikit.. hoh apa lagi.. lompat bintang lah.. 

Peej and Filla.. pastu bising.. homai.. buruk kaki.. 

Pak Radie kat rumah.. dia send pic ni.. cakap nak ajak budak-budak naik motor gi Jusco makan KFC.. heheh.. helmet baru untuk Ani.. melonjak-lonjak laa dia.. dia suka naik motor hijau tu sebab ada bakul.. motor besar Ani tak suka.. 

Hehehehe... macam rabbit dah muka.. 

Acih muka tenang je.. ye ke tenang? kene time dia moody.. pitam aku.. 

Orang belum buka puasa lagi laaaa.. Amaani oh Amaani.. 

alamak aku plak telan ailio -_____________-"

Yang kelakarnya aku ngan Peej sampai kat wangsa walk tu dulu.. pastu begaduh-gaduh dengan Elly kat wassap.. dia tu kan tekak melayu.. nak nasik.. pastu ingat nak gi satu restaurant tu.. alamak lupa plak apa nama dia.. tapi macam sayu je takde orang.. pastu asal kitorang pilih je.. dia macam "sedapke??".. eh aku lempang gak budak ni kang.. tapi cakap "takpe takpe korang book dulu meja kat mana-mana".. tapi asal cadang je tak puas hati.. last-last aku ngan Peej bediri tepi jalan sementara tunggu Elly sampai.. pastu usha pompuan cantik-cantik.. "Peej tu lawa peej".. yang Peej plak tengok budak tu.. nasib takde misai kita nie.. kalau tak, sambil tengok pompuan sambil pintal misai.. gatal sangat ok.. hahah.. pastu elly sampai bawak kereta.. ada satu parking kat situ.. ktorang dah macam tukang jaga parking.. "boleh kak, pusing sikit ok reverse reverse.. cun cun".. 

last-last makan kat Ayam Penyet.. dah lah time order tu "bang bawak makanan kul 7.15 ok? eh tak boleh, lambat lagi tu.. kul 7.20".. sukati je kan nak suruh-suruh..hahahah.. elly, baik ko suruh dia "bang, make sure hantar makanan kul 7.29".. muhahahah.. tapi best la lepak.. sakit perot gelak... memasing perangai vangang leh tahan.. 

side order.

Ok lah, tapi aku tetap prefer Waroeng Ayam Penyet.. aku nak alpukat juice takde?? hellooo?? tu menu wajib ko boleh takde? nasib baik Tea Lychee dia sodap.. 

Elly masih tutup dagu.. kahkahkah.. 

Peej bucuk bucuk ngan Fillanie.. si Peej ni kan.. korang kalau kenal dia kan.. dia memang kelakar.. eh bukan kelakar.. tapi ada lah perangai dia yang cemana nak cakap ah? aku ngan elly je tau kot.. muka takde perasaan.. cakap laju.. straight fwd.. tak suka cakap tak suka.. suka pon tak berapa nak buat muka suka.. kong ajo.. dia jenis macam aah lantaklah.. gitu.. 

Nak hantar Elly gi kat kereta dia.. melampau bossy sangat siap berhantar.. haha.. gossip dalam kereta, pastu dapat call dari laki.. kelam kabut "laki aku call.. laki aku call.. ok bye bye bye.. nak balik".. hahaha..

Ok lah itu saja lepaking session bersama Elly and Peej.  Nanti jumpas lagis.. bye.



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

Jojet said...

bestnyaaa dpt lepak sesama geng satu kepala!

Mrs.Farhana said...

halamak kak..telan ailio....-_-

Chooyaya! said...

wangsa walk tu dekat je ngan umah aku. skali tak ajak kan? aku merajuk. bye