Friday, June 29, 2012

VOTE FILLA for EH! Levi’s® Curve ID Blogger’s Award

*sticky post till 28th June*
*please scroll down for new entry*


Salam 1Malaysia ;)

Hari ni ada pengumuman untuk readers-readers yang disayangi dan dihormati... Saya nak minta jasa baik kalian untuk VOTE saya... hahaha.. tak penah-penah mintak tolong.. now aku nak mintak tolong ;)

Seperti yang korang sedia maklum.. hari tu aku ada buat entry pasal Eh! Levi's Curve ID Bloggers Award...kalau ada yang belum baca boleh baca di SINI 

Tak sangka Fillanie shortlisted antara 10 bloggers yang bertuah -______-"

Vote akan dikira dari 19 Jun 2012 hingga 28 Jun 2012... dan selama tempoh tersebut korang boleh lah vote fillanie yer ;) Vote nie untuk menentukan siapa bloggers yang layak menduduki 5 tangga teratas.. dan Lucky Voters akan berpeluang memenangi Voucher Levi's bernilai RM300.. gila tak nak? sila be the lucky one yer ;) eh bunyi macam paksa..hahaha...

So cara nak VOTE fillanie senang sahaja.. boleh tengok siapa lagi yang shortlisted ;) hahah... saya semut kecil jika nak dibandingkan dengan bloggers lain hebat-hebat tu.. so jasa baik kalian saya dahului dengan ucapan terima kasih ribu-ribu lemon.



STEP BY STEP on HOW TO VOTE FILLA


2. CLICK 'LOGIN HERE' (warna merah tu)


3. CLICK 'Register To Vote'


4. ISI FORM dan CLICK 'Register To Vote'


5. THEN AKAN KELUAR 'Registration Successful!


6. CHECK EMAIL DARI EH! PASTU 'Click Here'



7. CLICK 'OK'


8. VOTE, LOGIN AND START VOTING!!!!!!!

9. PLEASE COME AGAIN TOMORROW TO CAST YOUR VOTE!


Leceh ke??? hahahah.... aku dah guide korang 'how to vote filla'... harap korang sudi lah korban masa dan tenaga korang yer...

HANYA 1 VOTE SEHARI.. KORANG ADA 10 HARI SO 10 UNDI SORANG LA YE?
untung-untung voters bertuah dapat voucher Levi's RM300...win-win situation..hahah ok tak kelaka.




lepas ni setiap entry aku akhiri dengan link untuk Vote Filla.. sesekali nak hover cenggini lah, sungguh tak sesuai.. muahahahahaa.....

CLICK ----> VOTE FILLA



*LOVE*

90 comments:

Anne mahli said...

dah vote!esok dan selepas esok2 vote lagi k! all the best filla :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

dah vote :) semoga berjaya ..

mama aryan said...

dah vote..harap2 menang

Nazirah Azeman said...

dh vote.esk vote lg.all da best filla

_mama zikri_ said...

done~~! sok vote lgik~~! gdluck filla~~!

izan said...

anything 4 u k.filla..dah vote!!

HUZAIFA said...

i dh vote

Anonymous said...

hai kak filla
Dah vote!
Peace!!


im ur silent reader 4m png

Malligai

Mardhiyyah Fadzil said...

yes! dah vote... kita semangat ni kak......... nnt kita promote tauuuu....

Anonymous said...

dah vote dah. tengok latest rating macam ada can jer filla nak menang. good luck ya!

Filla ~ Kasihs said...

omg.. saya terharu sangat..khakah *dramakejap* saya tak harap nak menang sebab bloggers lain adalah super famous meletops.. so effort korang buat saya rasa terharu hover gila.. siapa yg baik hati nak share link or copy paste pon dipersilakan.. *matikla, kata tak harap tapi suruh share link* ai kan drama ;)

eda said...

hakak !! udahhh !!
wow akak yg paling tggi nehh

Filla ~ Kasihs said...

hello.. lama lagi jgn bagi ahkak ferasan verangan okay..hahah... tp keep voting everyday ok *love* eh dah bajet fazura dah nie..kahkahakh..

$$ said...

mestilah sy vote utk Mama Kasihs ni sbb dia blogger yg ikhlas klu bercerita. semoga berjaya Fillanie. teruskan dgn penulisan awk yg sgt ikhlas itu.

Anonymous said...

i dah vote u filla....and akan vote sampai hari tutup.

all da best..

harap sgt u menang.... :)

tumpang happy.

-mommy zaralisa-

zai jamilah adam said...

done...nampaknya u dpt vote yg paling tinggi 46.67%...

Cik Cyida said...

hokeys, dah vote akak,
gud luck kakak :)

zai jamilah adam said...

done...total vote 46.67%...nampaknya u yg paling tinggi...

Pka Rahim said...

akak pka da vote tauuu.. hehe ;))
akak tengah lead skrg.. cayok2..!!

Siti said...

dah vote kak filla dah..macam menang je.gudluck tau.nt byk kn entry ttg ani..suka dia^_^ comel.kasih pun comel jugak...

noorbaybie said...

done!! 9 days to go..

wizuraijava said...

ok........Filla....voted...haih...biler laaaaa saye nak memiliki peha & kaki yg kurus mcm fillanie..........*wink*

mummy alisha said...

sy pun memang suka ngan levis... selesa giler... hopefully akak menang.. yay...

Nor Fazlina Rais said...

Dah kawan!...wow! setakat nie kan setakat nie kan...emmmm nak bagitau ke x aaa??? kehkehkeh..eleh x gi tau pun awak tau nye....senang cite awak ambik je hadiah tue, dh sah2 awak punyeee :).....

p/s: Maafkan saya pasal terlebih exited;-

R.R.Z said...

akak..sy dah vote! yeayyy

Pka Rahim said...

akak pka buat promosi untuk akak.. sorry copy paste gambar akak.. mintak izin ye.. hehe :))

akak boleh baca kat sini tau

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/vote-untuk-kak-filla-okehh.html

terima kasih ;))

Anonymous said...

done! esok kite vote lg ye mama kasihs. good luck! ^_~

ur silent reader

Norasiah Nasir said...

ok..dah register...then vote, insyaAllah, Filla..i vote u everyday!!..

all the best

ninie said...

saya dah menjalankan 'tanggungjawab'-----korang dahhh?...wah filla dah dpt more then 50% vote....Good Luck girl!

Mama AAA said...

Hai Filla...

I dah vote u.......

all the best n good luck...

Anonymous said...

Hai Filla...

I dah vote u.......

all the best n good luck...

C!kpuanmuda® said...

oh.. umor ko 33 ye.. ok mulai harini aku panggil ko KAKAk.. ok bye :p

Aya Ariel said...

dah vote!

Siti Fatimah said...

Filla,

i dah Vote for u today! Gud Luck yeah :)

Liyanaroxx said...

Okay demi blogger fav maka saya udah VOTE!!!weehooo kak filla tgh lead tue...best of luck kak! ;)

Filla ~ Kasihs said...

tq semua yang vote..eh macam masuk mengundi plak.. i calon bkt gajah berjanji, sekiranya i terpilih, i akan tukar jambatan pokok kelapa menjadi jambatan konkrit yang boleh digunakan oleh lori balak dan yang seangkatan dengannya.. teruskan mengundi saya supaya saya boleh mengubah nasib anda semua!!!!

undi hari-hari ye.. bukan hari ni saja.. kang i tak tukar jambatan kat kampung u sapa yang susah?

*PANGGGGGGGGGGGGGGG PELEMPANGGG*

siputlaju said...

hai sis..

ai dah vote you..nanti ai vote lagi k.. all the best sis..

-ur silent reader-
*first time i comment ni..haha..*

siputlaju-mamachinta.blogspot.com/

MummyPut said...

I dah vote.. Ofkos la mamakasehs ni menang.. Cutting kalah anak dara u.. hahaha..gudluck filla

Aliim Zainal said...

dah vote dah..

kak, please en3 psl besday ani plak.. =)

mummy alisha said...

kak filla... kat kg i da ada jambatan konkrit... yang tak ada fly over... boley kasi taruk tak...hehe...

Emma Muzaffar said...

KAK FILLA SAYA DAH VOTE !!!!

START ESOK SAYA AKAN VOTE HARI2..

p/s : terharu tak ?? ngeh ngeh.. btw good luck kak , akak yang tertinggi now !! sukaaaaa =)

Emma Muzaffar said...

KAK FILLA SAYA DAH VOTE !!!!
SAYA AKAN VOTE HARI2 SAMPAI GENAP 10HARI. =)

p/s: terharu tak ?? ngeh ngeh .. btw good luck kak filla.. akak yang tertinggi now ! yahooo =)

Anonymous said...

Ello cik anon ni dah vote dan akan vote hari2..all the best to u...

cikeyrah said...

kak.Filla saya da VOTE !!!

hihi

S!ezan said...

DAH VOTE!!

Filla ~ Kasihs said...

TQ u olls... oh jambatan konkrit dah ada... nak flyover plak yer? boleh boleh.. jalan bawah tanah taknak kewww?? nanti i bawak masuk meeting dengan menteri-menteri.. haha

sabriena said...

Hai akak Filla...
dah vote dah (^_^)

..:::isainz:::.. said...

filla...

kite dah vote...

n insyaAllah akn vote lg...

good luck!!!

Cheetah said...

hey, i dah vote u! gud luck! hehehe

Cheetah said...

hey, me vote u already! hehe.. gud luck!

mummy alisha said...

hehe... kak filla... jgn meeting ngan sami vellu sudah... udah pencens.... gurau jer... akak punya vote paling tinggi oh...

Suria Tumirun said...

done..esk nk vote lg..mne tau leh mng,kih..kih..tq filla

MijaShidy said...

k.ja dah vote dah... insyAllah b'jaya. rsanya filla yg jumlah yg paling byk pratus vote

mummy alisha said...

jambatan bawah tanah golap... nanti kena pasang letrik,,, marah abg tnb kang...

aynadys said...

dh vote kak filla..ari2 sy akan vote insyaAllah sbb sy suke kak filla n kasihs :)

Yatie MS said...

dah vote... esok vote lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagiiiiii.. sampai lebammm.. :)

Yatie MS said...

Dah vote... besok vote lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagi sampai lebammmm...

izan said...

giler la akak meninggalkan yang lain jauh dibelakang..chaiyok2..

iswatie "colours of life" said...

sudah.......esok pulak....percentage filla dah tinggi dah tuh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fila ada harapan menangla..
tadi ila vote
vote fila 62.1%
org lain sikit jer

sangkapurirara said...

Hai kak fila yg klaka...i dah vote utk u.n sememannye u la pemenangnye...xcaye?sile pecaye.

adekzagai said...

ok, saya dah vote..esok sy vote lagi ek...:)

_mama zikri_ said...

done 4 today~~! sok undi lgik~~! demi jmbatan knkrit itu~~!! hak3

Anonymous said...

pepagi buta smpi opis vote fillanie dulu..smgt okeh!!

dahliana said...

saya pun dah vote filla....esok sy vote lagi ek....=)

NeenaAnuar said...

yeay! dah VOTE for you kak! wish you good luck! :)

Yati Ali said...

done for today. awklah pemenangnya...meninggalkan yg lain jauh di belakang!

Siti Fatimah said...

Filla,

I vote lagi today :)
Gud Luck babe!

Yatie MS said...

hari ni vote lagiii..besok pun akan vote jugak.. lusa kalau online.. pasti akan vote jugakk... hehehe..

miszz lidgez said...

kak fila..ija da vote.esok ija vote lg.all da best

Anonymous said...

bulan june ni bagus
birthday aniii..levi's competition..
cutting jeans pun ada nama bff u kalau tak silap :)
i dah vote!!!!!

_mama zikri_ said...

done voting~~!!

Anonymous said...

salam kak filla

i'm your silent reader...and your silent fan..fan? muahahaha
dah hari2 vote kak filla tp knapa % hari2 turun?first saya vote 60%++..smlm 40%++ hari ni jd 37& pulak ???

cepat2 vote for filla... (^^,)

from labuan with love,
yati

Anonymous said...

3 hari berturut2 da vote..semalam da 40% lebih..asal rini tggl 30 plak..

Anonymous said...

dah vote kak filla!!gud luck

dahliana said...

hari ni pun vote lg utk u filla.. g.luck!

NaniRostam said...

salam dear...insyallah i support u..ada rezeki boleh menang...

sharifah rosidah said...

Dah vote, aunty dah lah tak berapa pandai vote2 ni, terhegeh hegeh lah ikut arahan awak kalau tak memang tak dapat nak tolong lah dah lah kat rumah sekor pun anak2 tak ada nak tanya cik laki malas sebab nanti banyak songel, anyway dah vote dah senang hati dapat membantu sikit kan jadik lah ya.

Anonymous said...

dah vote, hrp2 awak menang..xnk yg lain..

Aidanisme said...

kak filla... aida dah vote for you... gud luck!!!

liyana said...

ok done..esok vote lg.hihihi :)

masyiFadz said...

good luck tau...

MummyDida said...

done! sy akan vote tiap2 sebab tiap2 hari sy bukak blog ini! :)

MummyDida said...

sy dah vote..dan akan vote tiap2 hari..sebab tiap2 hari bukak blog ini!

Riena Haiqal said...

dah vote dah.. :)

Anonymous said...

kak, im ur silent reader n i dh vote tuk akak..hope menang..!!

Yati Ali said...

okay done utk hari terakhir. wish u all the best...

JMR said...

igtkn ELLA td! rupa2 buk filla..

Kak Lang's Story said...

vote from far away....west africa(Dakar, Senegal)

Love,
Kak Lang

Kak Lang's Story said...

vote from far away...west africa(dakar, senegal).^__*

Your fans,
Kak Lang