Friday, June 01, 2012

FRAMEKASIH lagi...

Aku kan dah lupa username and password blog framekasih tu.. hahah.. so aku longgok sini dulu.. nanti kalau aku reti bukak balik blog tu baru aku transfer kan ke sana ;)

Ini ada sikit contoh lagi.. sebab tak semua aku sempat snap.. kan aku ni pemalas.. harap pak radie lagi best.. kalau tanya "Pa, dah snap ke before nk deliver nie".. jawapan dia "Dah, dalam phone".. ok kalau snap guna phone kau.. kau tengok lah sorang-sorang... *malas nak layan*

special gift utk boss diorang.. eh diorang tu siapa.. hari tu datang collect kat rumah.. so sweet adik-adik ni.. rasanya diorang keja kat bahagian engineering kan kan kan?


ini amik kat umah my PIL kat shah alam kot?




ini customer Sri Kembangan kot? 

haih sorry lah.. aku ni banyak makan semut.. hehehe... so sesiapa yang nak buat frame tu.. terus je email.. email tu terus je attach gambar.. sebab kesian kat korang nanti.. first sekali email tanya 'kak nak buat frame boleh?'... hahah dah tentu lah boleh.. takkan tak boleh plak... so kita kurangkan satu step disitu.. terus je email aku gambar.. nanti tau lah aku reply ckp boleh ke tak.. lagi bagus kalau email gambar terus provide details korang.. seperti : nama, alamat, contact no.. yelah kalau gambar tu ok.. tak yah aku nak email mintak details lagi... 

keji ke aku? hahah.. dasar pemalas... eh, aku nak menyenangkan keja korang je.. macam biasa.. kalau ada yang pernah email tapi aku tak jawab.. itu bermaksud aku tak receive email korang, atau aku tak perasan.. atau aku terlupa.. sila email semula.. hahhahahaha... 

kalau pak radie yang reply email korang tu.. aku dah suruh dia letak nama 'Adie'.. sebab orang lelaki ni kalau reply email ko tau jelah kan.. kasar nak mampos.. cer tengok kalau ai yang reply.. kemain lemah lembut sopan santun, sweet jeeeeeeeeeee.... so bernasib baiklah kalau aku yang reply hahahah... 

buat new readers.. boleh refer contoh-contoh kat Blog Framekasih.  harga RM65 collect by hand.  kalau nak pos kena tambah lagi RM15.. if sabah or sarawak kena tambah pos RM25.  pic size tu kalau boleh 700kb.. 

Email : framekasih@yahoo.com

sekian terima kasih. 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok tima kasih kembali

Anonymous said...

suker hasil kerja uolls....sure akan order lagi. ...tq!!

mamasuri said...

nk tempah gak..tp tunggu masuk umah baru dulu..heheheh

JMR said...

nnt tunggu email dari aku kak..ngn select gmbr nih..kihkih

misz beauty said...

semua in B&W ke sis? color punya sama price dia?

Filla ~ Kasihs said...

atas sekali tu sephia.. eh campur2 ada yg coklat2 tu sephia.. akak buat b&w and sephia je.. colour tak buat ;)

Nuraini Ghaifullah said...

Salam, I sent an email 2 days ago to request for linen frame for my 2 photos but so far no reply from you. -Nuraini Ghaifullah-