Thursday, June 14, 2012

TETAMU FILLANIE.

Al-kisahnya, Fara ni kawan lama masa zaman fotopages lagi..zaman tu mana ada blog-blog nie.. ada gambar je semua lambak kat fotopages.. pastu zaman tu mak-mak yang ada FP nie suka buat gathering.. bulan ni anak orang tu punye birthday, bulan depan dia pulak.. hampir tiap bulan ada je.. pitam masa tu tau.. tapi seronoklah.. pastu Fara and Moon ni antara gang chatting kat YM dulu.. hahaha.. pastu buat tajuk group conference tu "Kumpulan Gagak Hitam" hahaha... 

Pastu era FP hampir berakhir bila mak-mak semua dah sibuk.. dah tak de masa nak gathering2 nie.. pastu dunia blog bermula... so masing-masing create account jugak ;)


Fara stay kat Temerloh...eh ye ke? hahaha... kena kerja 3 hari kat HQ putrajaya.. so menetap kat umah den.. Moon datang join we olls lepak-lepak dinner kat umah aku... banyak kerahan tenaga..hihi... Fara tolong cuci ketam, cuci ikan, potong sayur.. siap takut-takut.. "Filla, betul ke potong ni macam nie"... aku bukannya annoying sangat pon.. takat jawab "Oh, ko memang potong sayur tu kecik camtu?" terus member seram peluh-peluh..hahaha.. pastu Fara tanya "Asam keping ada?" aku tanya "Nak buat apa?" "Cuci ikan" "Oh, kena pakai asam keping ke???" "Dah tu ko cuci ikan cemana?" "Cuci jelah pastu buh lah garam kunyit".. "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh".. ok dah cuci ikan, fara bubuh garam kunyit ngan asam keping.. then aku nak goreng.. "Fara, asam keping ni??? goreng sekali ke apa nie????" "Hah? tak la, ko goreng ke?" 
hahahah.. gitu lah masak sama-sama.. ko tanya aku, aku tanya kau.. pastu masing-masing pekak.. letih tanya lapanplohlapankali.. hahah.. 

pastu Moon pon sampai... pastu ajak dorang begambar.. aku nak snap dah susah, almaklum tangan tak berapa nak panjang.. tekial-kial.. laki lek je buat tak nampak.. eh lupa ada laki boleh tolong snap.. terus panggil suh tolong snap.


Ok itu saja nak cerita... masak lauk gapo? ok tunggu next entry ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

Aya Ariel said...

amboihhh..pandai2 gapo pulok dio..haha..

mesti meriah kan kat rumah..nak2 pulak tgk gelagat mek ani comeyyy nih..haihhh...mek ani xde pon..terjebak sama sebut nama dia kat komen ni..hehehe

Riena Haiqal said...

oh ini la dia tetamu Fila yer.. heheheheh.. comel2 jer macam Fila juga.. :)

Miss Moon said...

pantassssssssssss apdate ...wey aku nak gamba amik dr atas ...baik nko crop dapo tew skrg jugaksssssssss hahahha

Lenny said...

one word :

DENGKI!

Mooniqueen said...

Bestnya kalau gfs datang lepak rumah kan...masak sama2... Hahaha...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

itu uniform fila kat umah? mcm tuela ila jugak haha

kakchik@ella said...

comel la filla buat aksi gila2 camtu. kiut!!

sharifah rosidah said...

Aunty baru balek dari Temerloh 2 minggu lepas hantar anak mendaftar di Uitm Jengka, adoi orang dah lah beribu hotel ciput je so terpaksa lah tidur di Seri Malaysia Temerloh, anak aunty pun bukan lama kat situ dia cuma kena mendaftar disitu seminggu je lepas tu dia Ke Uitm Kuantan untuk Asasi Tesl.

Marsha~ said...

Apa fotopages filla dulu ek? Patutle mcm familiar... Sy kena moon pun kat fotopages... :)

Fayruz said...

Semua ni sebaya ke ekkk?