Monday, June 11, 2012

Breakfast @mamak

Pagi sabtu kemain bersungguh-sungguh keluarge kecil ini... eh geli lah ayat novel bahahaaaaa... Wan dah anto Acih hari Jumaat pagi... so petang jumaat Pak Radie dah bawak Acih gi swimming kat depan umah ada tempat mandi-manda.. ramai lah manusia bawak anak gi swimming kat dewan serbaguna tu hah.. tapi kitorang kalau lalu.. jeling sikit je.. bajet macam bagus, biasalah ;)

last-last pegi jugak campak anak kat situ..hahaha... aku pon cakap lah "Eh petang dah pegi kan.. sok pagi tak payah lah... nak swimming berapa kali pulak?".. tapi apak dia yang over nak bawak.. baiklah saya menurut perintah tuanku.. tapi pagi sabtu swimming kat area Pullman pulak.. presint apa tah situ..

kul 8.30 pagi gigih u olls.. matikla.. mengorbankan tidur weekend demi anak-anak.. Acih yer2 nak mee goreng mamak.. last-last makan 2,3 helai mee jer.. Ani makan tosey.. main cicah-cicah pastu hisap.. grrrr... bukan dia makan pon.. 


pedas nak mam ok mee dia.. tecirit la anak aku kalau habiskan nie.. 

Apak dia punya.. sebab dia tau. jap lagi anak2 makan tak habis.. so boleh share-share.. 

ah, ini mak budak punya.. no sharing! i olls tak cukup makan kang pitam.. 

ok sebab aku pemalas.. maka sambungan swimming di lain entry sajer lah.. babai. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sbr jela ending tkejut mcm nie

Anonymous said...

hampeh..ko tayang makanan jer? tp ok la kan..hehhe

-bella-

Anonymous said...

amaani tembam sama mcm pingggan tosei..

Aya Ariel said...

sedapnye yang mak budak punye..abis..ani punye sape habiskan..

tak comot ke ani makan tosei tu..dah la baju putih..gigih laa mak kau sental baju tu nanti..heheh

kakchik@ella said...

kita pun sama .. tak cukup makan, pitam!!! hehehe.

Anonymous said...

family akak nih mmg peminat setia mamak kat darussalam tu eh.. hehe

sawaNiLa said...

menu mak budak tu mengiurkan...syedapnya...

C!kpuanmuda® said...

mee goreng pedas! aku nakkkkkk!

sharifah rosidah said...

Amboi gigih mak dan apaknya bawak anak2 bermandi manda pepagi ya.

JMR said...

pagi2 dh mkn mi grg pedas nk mam, bkn takat acih je cirit, org dewasa pon boleh melepak kat jamban lelama..:-p

mrs kayrul said...

kalau makan maggi mamak nie sepinggan tak cukup..maunya berpinggan-pinggan..hehehe