Wednesday, June 20, 2012

MIMIK-MIMIK MUKA ANI..

Latest gambar Amaani yang tak leh blah. hahahaha... nak sangat kan.. nah hamekkkk... 

Ani semakin hari semakin kelaka.. mungkin ikut perangai mak dia yang kelaka.. ko ingat kelaka lah statement? hahahahah... ok tak.. Ani lagi kelaka dari mak dia -_______________-"

Mimik muka nie semua tak natural ok.. ini aku yang suruh.. "Ani buat muka cenggini" "Cenggitu" "Cebek mulut" "Muka tekejut".. ya ampunnnnnnnnnn... sian ko Ani terpaksa menurut perintah mak ko ni.. 




Ok.. Memang aku gila terhibur kalau Ani ada.. lagi-lagi time makan kat mamak.. laju je masuk penumbuk dalam gelas air sejuk.. pergerakan laju sampai aku tak sempat nak tahan.. muka dia puas lepas dapat celup penumbuk dalam tu tanpa sempat dicekup oleh mak nya.. 

Apak dia sengih je.. sebab tak larat nak marah.. lantak kau la dik.. janji ko diam

T__________________T





p/s: tak sangka readers yang dikasihi sangat sporting dan sanggup susah payah vote filla untuk Eh! Levi's Curve ID Blogger Award tu... ai is terharu u know? smoga salah sorang dari korang yang vote fillanie akan menang voucher Levi's worth RM300 tu yer ;) oiii dapat sehelai levi's tu oiiiiii ;) make sure vote satu hari satu kali ok.. 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE VISIT 
OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

21 comments:

Mooniqueen said...

Shomellllnya.... Geram...

Nazirah Azeman said...

alahai ani comel nyer

cikeyrah said...

Ya Allah comelnye Aniiii . .hee kalau da kawen bila Pregnant nak tgk muke anii jek, mane tau kenan muke ani ke..hihi :D

cekodok said...

anak kedua slalu mmg jadi penghibur n pak lawak dlm family.mcm saya.hahaha... comel la ani nie..adoi..

ceklala said...

gewaaaam sgt ngn amani ni tau!hihihi

da vote dah utk akak pagi td!harap2 dptla menang jugak hihih

mama aryan said...

kalu bole vote sejam sekali pun akak vote utk filla..kih3

nalsweet said...

♪♫ ani ani ani ani ♪♫ ani AMAANI ♪♫ ani ani AMAANI ♪♫ AMAANI ♪♫ ani AMAANI ani ♪♫ ani ani ani ♪♫ ani ♪♫ AMAANI ani AMAANI ♪♫ ani ani ani ♪♫

~ lagu untuk amaani..sebab salu mencuri perhatian saye!! >____<

saya sangat suka anak akak yg sorang ni!!

^________^

manja209 said...

geram tgok ani...comey mcm mak dia :)

strawberi said...

vote sebab ani tau..hahaha
ani mmg comel..patut jadi talent utk model iklan nih...pe kata pi antar casting

Aya Ariel said...

naseb baik mek ani seporting nak buat cenggitu cenggini..hahah..comelll..meh lempang sikit..ahahah..gurau jekk..

moga2 yg bertuah itu haku..gigih mak vote tau..muahahha

Anonymous said...

ok filla...I dah vote u....

Luv to read your blog......

iezza_ummi@aminammarzarif said...

alololo....gewam tgk muka ani mcm nk mintak shiyummmm....T______T

beta kupu said...

ye, termasuk sya skali, dah vote akak ! gud luck n wish me luck jugak tuk dpt rm300, trus bley bli jeans selai...muahaha

Liyanaroxx said...

hoishhh muka comel sgt nihhhhh!

EnaAzhar said...

ani sungguh gojes wat muke mcm tu...vote u already kak.. :)

genuine1224 said...

klakar gila ani...comey!

eda said...

hakak .. muka amani dh nak copy paste muke kasih la .. dulu tak nmpak sgt hehehehehhe
p/s sok vote lagi .. cayala akak paling tggi uolsss

supershera said...

sy start follow blog ni dr ani baby..now, ani da beso. geram tgk.

NeenaAnuar said...

hehehee.. ani leh join casting iklan lah kak.. muke dia comell bangat! :D

Siti Fatimah said...

Amani ko jangan buat aunty siti nie tak tido malam asyik ingat muka amani nie tau kang aunty windu sapa susah... kang mummy amani gak kena bwk amani jumpa aunty hehehehe....

Jua said...

hye filla, i'm ur silent reader...da vote utk hot mama mcm u ;)