Tuesday, June 12, 2012

SWIMMING.

Sambung cerita semalam yang tak habis sebab penyakit Pemalas melanda yer.. hehe.. So hari sabtu pagi lepas breakfast kat mamak kesayangan.. kitorang pon bergegas ke swimming pool area Pullman yang aku pon dah blur presint berapa tah.. murah je ok.. masuk RM2 sahaja.. Amaani free sebab bantut below 2yo.

depan sekali ada swimming pool untuk orang dewasa.. besar gila.. pastu selamba badak pak radie masuk dalam tu bawak anak-anak itik dia nie.. pastu kena halau.. har har harrrr... kena pegi belah belakang la bro.. ni untuk orang dewasa je..budak-budak mandi belakang sana.. baiklah. 

gitew. leh gang Amy Search. 

Acih tolong shower adik sat ye.. mama ko nak beristirehat jap ;)

kelam kabut budak-budak ni dah tak sabar.. 

eceh cehhh.. dengan confident ko ye Ani.. 


kepala orang kat belakang tu macam toncet rambut Ani plak hehe.. 

ok ini muka Ani kalau nak mintak kena lempang.

kemain apak ko kan.. macam cikgu renang -________-"

hoiiiii anak aku!!! selamba je lemas-lemaskan budak tu.. 

Kesian cuti sekolah tak gi mana.. bawak gi sini pon hidung dah kembang kuncup memasing..heheheheeee.. 


hahah.. Ani tak padan kenit.. gaya macam kami bukan perenang, kami ikan lumba-lumba. 

ko tengok.. aku walaupon jadi datin sri je duduk tepi.. tapi aku perati je keje apak dia.. leh cekak pinggang.. anak ko tebongkok-bongkok siap tetiarap masuk air.. lek je apak dia tengok je.. 

pastu belah hujung sana kat Acih tu dalam sikit.. kira kalau Acih bediri sampai mata dia lah kedalaman air nie.. ada sekali tu Acih lemas.. pak radie dah nampak tapi buat bodoh saja nak tengok cara Acih nak menyelamatkan diri.. kelaka gile kata dia.. pastu muka Acih kelam kabut pucat.. pastu masa sampai umah Acih sound "Mama, Papa, tadi Kasih lemas, Papa nampak kan? tapi Papa buat-buat taktau je kan????" hehehe.. nasib ko lah Acih.. anje angat. 

macam biasa, posing tak pandang camera, tayang gigi. 

ni muka mintak kena lempang jugak.

Ok ini muka mintak kena cium.. heheheeeeeeeeeee..

Ok dah, itu jek.*tepuk tangan 3 kali, kerja kerja kerja!"





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

27 comments:

Nazirah Azeman said...

hahahahhahahaha ani tembam nyer,mcm nak gigit2 jer.acih alahai suwetttt nyer.

Aya Ariel said...

tgk 1st gambar ani yang tak menahan tu..kemainn aggg cutee nyee lah budak ni..

pic last skali memang mintak kena cium..mehhh sini mehhh...aunty gentel sikittt...sonoknye tgk anak2 happy kan..

s.z.a_s.z.a said...

ya ampun, somelsnye ani tu...
kak filla, jomla kt g swimming kt pullman tu bile free2...
hehehehee~

wardah @ fie shah said...

"gaya macam kami bukan perenang, kami ikan lumba-lumba."

LOL! Iklan Milo kan?

Comelness lah Ani & Acih ni.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

demok acih niekan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eh salah ani

Noraini Abd. Shukor said...

Macam tau je baca blog kasihs ni time kerja...

nalsweet said...

isk!!!aniiiiiiiiiiiiiiiiii...i adore u!!
tolong lempang then kiss dia untuk saye ye kak..hehe

Taty Hasbi said...

anak akak si ani tu sgtla comel ya ampuuuunnnn...trgugat kecomelan sy..hihiii....

strawberi said...

aww.cekci tau ani...

mrs kayrul said...

bila baca blog kak filla nie rasa nak gigit jer amaani tue..geram tau, suka wat muka comel

ceklala said...

eiiii kalo la dpt jumpa ani ni memang da lame gigit pipi pipi die tu tau!hahahaha

Riena Haiqal said...

comelnya Ani... Acih manja ar.. Pak Radie tetap slumber ....
ok g sambung keja balik

kekunang said...

ani sanggaaattt comel!

NenetPenne (NP) said...

eeee rasa nak panggg je si ani ni..
apsal comel sangat?? apsal??? ha ha ha

C!kpuanmuda® said...

filla, bak meh amaani sini aku nak pinjam seminggu.

JMR said...

comel gile amaani nih..peha besar+ pipi embam..kihkih

NUNU EERA said...

klu ani leh trapung mmg salute la.. hehe..

Deqna said...

geram tul dengan amani nie...tgk gambar cam tau jer peel dia camne.... comel

Deqna said...

geram tul dengan amani nie.. tgk gambar cam tau je peel dia camne... comel.

terataijb said...

Hai! Kasih Besar & Kasih Kecil sgt comelll.....

iezza_ummi@aminammar said...

aduuuuhhh ani manyak cekci lorhh....mehh aunty nk geget sket..aunty ramai ank laki ni meh le nyendeng2...mana tau lekat bby gigirl lak pas ni...aaauuuuwwwww...:P

iezza_ummi@aminammar said...

alahaiii cekcinya ani bambam ni...rasa nk geget peha ayam kepci dia tu...aunty ramai ank laki ni...meh la kt aunty mana tau leh lekat bby gegirl lak pas ni...aauuuwww...:P

Filla ~ Kasihs said...

hoihhhhh dah lah pipi kembang, bontot kembang... kena puji makin kembong lah budak nie...

Anne mahli said...

mini Amy Search in action!!kikiki ;P

butterfly said...

Suka tengok gelagat ani rasa mcm nak cubit2 jea.. Tengok acih teringatkan my niece kat ipoh huwa... Rindunya kat dia..

Hi filla selamat berkenalan pas nie bleh arr plak jenguk2 blog I yg x seberapa nie...

ArsheedA said...

kakak oh kakak! cer bg petua camne nk dapat anak peha kentucky fried chicken licking gud cam ani nih???? adehhhhhhh...gerammmm la saya