Monday, June 04, 2012

delicious.

2nd time aku makan kat delicious.. hahah.. kesian sungguh.. aku kan jarang nak keluar-keluar nie.. ni pon Anny yang bawak... panjang jugaklah langkah ku ini ;) tq kawan walaupon kau panggil aku small hulk.. 

hahah siap ada lipstick stain.. kat tissue tak pe.. jangan kat collar baju orang sudey...heheh

trend ke mulut itik ni..auwww... penting untuk effect muka runcing..hahaha.. 

Anny punye Nasi Kerabu.. gitewww.. dia ni ada style kalau makan.. pelik sikit.. dia jadikan keropok tu sudu.. dia kaut nasi ngan sayuran guna keropok pastu ngap semua sekali... aku hulk ke ko hulk ni *confuse*

peminum coffee tegar.. tiap kali order mesti dua kali order coffee..saiko.


fillanie punye Teriyaki Salmon Steak.. ntah camtu kot nama dia.. noodle tu serious tak leh blah.. buh kicap je..hahahahha... salmon dia sedap la.. tapi makan banyak-banyak rasa nak bluek.. hahahah.. ikan ngan noodles? ikan ngan nasi aku ok la..hahahah...  

anny cakap kemain susah nak snap muka aku.. sebab muka herot-herot melantak kan.. so outcome nye buruk gils.. tak pon kerut kerut kerut.. macam orang bermasalah.. suruh makan pon nak bekerut..serious tak paham dengan diri sendiri T__________T

kerut? herot? ok nah cepat snap... 

poyo betul orang yang cakap noodle letak kicap tu tak boleh blah.. sungguh tak boleh blah lah the blogger ni.. 

haritu tengok peej makan pavlova.. maka saya pon terus menitis-nitis ayaq lioq... nak jugakkkk... ok lah.. sedap je ;) makan berdua.. ko ngap aku ngap.. lelama eh habis? 

itu saja laporan makan-makan buat masa ini.. ketemu lagi di page seterusnya ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

sharifah rosidah said...

Ok lah makanan nya, pada aunty biasa biasa aje.

Serius tak paham kenapa rakyat Malaysia tetiba gila makan pavlova, macaroon semua, masa aunty ikut uncle belajar di US dulu macaroon dan pavlova dah ada tapi aunty tak minat sebab maniiis saya suka yang pedas2 je manis ni kurang suka. Ini bukan nak perli awak jangan marah ya saja je berkongsi kongsi pendapat.

R.R.Z said...

hehehe..herot ke ape ke..muka akak mmg flawlessss..cun


*gulp2*

telan air liur tgk pavlova.

yatie chomeyl said...

noodles hitam tu nama dia soba, mknan jepun :)

kakchik@ella said...

Filla, try la spagetthi dua. sedap gila oke.

mommyNadia said...

Serius skrang buatku lapar gilerr!!

s.z.a_s.z.a said...

dapnyeeeeeeeeeeeeeee pavlova....
:)

Aida78 said...

salam sedapnya mee taruk kicap ni yumee....

Filla ~ Kasihs said...

sharifah: haha.. ye la auntie.. saya pon tak berapa sangat yang manis.. tapi ada hari-hari macam teringin ;)

rrz: auwww.. pitam kejap.

yatie: soba ye saya ingat.. selalu yang dalam soup tu kan?

kakchick: haaa.. pasta belambak macam2 jenis.. nanti nak try lah ;)

mommyNadia: sila.pergi.makan.

szasza: hehe.. sedap gak la ;)

aida78: hahah.. gila senang buat dia.. celur mee, tuang kicap, makan.. hehehe

ros maisara said...

knp rupa noodles tuh mcm erkkkkk menggelikan hahahah...dah lama plan nk mkn kat delicious nih tapi takut xsedap...

Anonymous said...

sila bitau akak punya hbag brand aper?? lalala...dah lama ushaa..berkenan yoo..

fannie said...

kak filla, lain kali order spaghetti die or cod fish lagi ganda2 sedappp menjilat jari.

& setuju sgt ngan comment readers sharifah rosidah, pavlova n macaroon too sweet lah. xelok utk kesihatan. n bgi saye pavlova tu xsedap mane pon, gamba je nmpk lebih kan kan k.filla kan?

Filla ~ Kasihs said...

ros maisara: haha.. tapi habis gak ku bedal ;)

anon: MBMJ

fannie: ok, pasta banyak gila choices.. nanti leh try.. pavlova or cake boleh makan sekali sekala coz too sweet...

kelipkelipchumel said...

sedap plk kelihatan pavlova itu

Anonymous said...

lme gils x baca blog akak, tnet xde..huhu..btw cara anny mkn keropok bt sudu tu sme cm sy mkn..ngeeee..rse dia lg umphhh mkn cmtu :)
-reen-

Anonymous said...

Camera akk model ape ea?brand?hee