Friday, June 08, 2012

SPAGHETTI CHICKEN BALL.

Malam tadi masak spaghetti plak... sebab muak makan nasi.. sebenarnya malas.. -__________-"

Spaghetti kan mudah gila nak masak.. sesuai utk orang pemalas ;) Ok lah walaupon Pak Radie dah bedal nasi ayam petang tu kat foodcourt.. dia still boleh telan spaghetti ni.. ada tinggal sikit lagi dia tak habis..heheh..sebab dia kureng sikit.. ahhhh ada haku kisah? eh, kisah jugak la *tautakuttttt*


jangan gedik-gedik nak komen "Kak Filla, nak resepi please" sebab aku dah penah buat entry Spaghetti nie.. kalau mau resepi please CLICK HERE.

Tapi entry tu macam bersungguh plak.. hahaha.. yang aku masak ni lagi simple.. aku cuma ada prego sauce, capsicum, button mushroom.. itu je.. bawang besar pon kaler merah sebijik.. minced meat pon 1 keping je.. cukup lah utk 3 orang makan (dewasa). aku tak letak segala tomato ke, tomato puree ke.. tak yah sebab takde.. hehehe.. 

pastu goreng chicken ball saja nak tambah-tambah ;)

Puas hati tengok Ani makan air tangan mak dia.. gila, makan spaghetti ngan tangan.. sungguh melayu anak aku..kul 1 pagi bangun nangis macam haper.. muntah belambak.. nice, cuci cadar penuh muntah kul 1 pagi.... 



"Selamat Mencuba Resepi Mudah Fillanie"

*bajetbloggerchef*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

JembalCastle said...

Hai filla...salam kenalan..dap, dap nyeerr spageti tuu..amani tuu ngaper laa adorable sangat..cam nak cubitt jee pipi dia..

Al Kisah said...

wow nyum2.. u make me hungry

sharifah rosidah said...

Filla auty kan orang Johor, orang Johor memang feeling omputeh ok sebab laksa johor pakai spaghetti.

Aya Ariel said...

sedapppnyeeeee