Friday, June 15, 2012

MAKAN-MAKAN.

Salam Jumaat ;)

Wah busy kemain.. tak update blog pon harinie.. Ok ni ada gambar sikit.. kita share dulu yang ni ok..

Acih breakfast pulut kuning je.. memang dia suka sangat pulut kuning dari kecik ;)  masa ni kitorang breakfast kat Shah Alam ngan pak and mak mertua.. 

Ani makan ayam je.. habis ok drumstick beso gedabak.. 

nampak tu? hahaha.. dah macam flinstone dah aku tengok.

Ok tu je nak cerita.. muahahahah.. gila pendek entry ni. 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Anonymous said...

ok la dari xde kan..bahahaha

Mooniqueen said...

Bestnya dapat anak mcm ani ni.... Senang nak makan... Sis, ani ni sis bagi tak makan jajan?

NUNU EERA said...

sdpnye cik ani kite tu mkn.. ;)

Shakira said...

kontra betul si adek dgn kakak
yang si kakak sweet je
yang si adek maen belasah je tak peduli kiri kanan
ani ni kiut melampau laaa.
kirim salam dgn acih yg sweet tu.ayu je hihi

sharifah rosidah said...

Selalu budak2 tak suka makan pulut tapi Acih suka ya, anak aunty yang bongsu kemain suka makan pulut dengan rendang tapi tak leh makan banyak lah sebab dia ada asthma orang kata kalau ada asthma jangan makan pulut, entah lah aunty bedal je.

miaa ayuni said...

hye kak filla, im your silent readers...sy da follow blog akk dr zaman kt kampus dulu lg. Dari acih kecik sampai la munculnya si ani...suka sangat baca blog akk.. nice 2 know u..xoxo

Anonymous said...

kasih amaani eppy birthday..... suka sangat dengan amaani yang comel nie... be a good daughter ok..

mrs kayrul said...

dahsyat betul ani nie..kalau bagi sekor ayam nie kompem leh abih gak nie...hahahaha

Cikgu Nurs said...

Mohon share resepinya..terliur lak..hehe