Friday, June 22, 2012

My Family.

*MUNTOH*PITAM*MUNTOH*PITAM*


kah kah kahhhh.. memang muka aku tak natural sungguh... serious tak leh blah.. dagu belapis tak leh sorok dah..kahkahkah lagi sekali... masa photoshoot nie aku punye keras gila masa suruh peluk-peluk, renung merenung... kihkihkihhhhh... dah lah mamat ni tinggi.. tepaksa dia kene bongkok sikit.. yang aku nak pandang ke atas rasa nak juling bijik mata... tapi photographer suruh renung merenung jugak.. mak pasrah la kan.. 

sapu nak dagu? meh aku bagi sikit.. ni ada extra nie T_____________________T

OMG i love this pic.. tersangat!!! 

Ani ko dah macam kumbang dah nak ;)

My Family

Belum nak reveal lagi siapakah photographer yang hebat ini... that's why aku blurkan kat watermark tu.. can't wait to share, tapi aku sibuk.. nanti lah ye ;) 


p/s: dah tunaikan tanggungjawab mengundi?  kalau belum sila UNDI FILLA sekarang... #Eh! Levi's Curve ID Blogger Award.







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

51 comments:

♥ Elin ♥ said...

gambar 1st tuh berapa kali shoot?
hhhehehhe pasti asik tergelkk jer...

sweet korang 1 family/

mummy_ayu said...

wah..sweet 1st pic tu..and family pic..love it!! sapa photog nie?

wizuraijava said...

awesome!!!!!

wizuraijava said...

aWeSoMe!!!!!

Aimi Laili said...

comel nye ani! grrr geramm ekek

ak yuyunz said...

gambar last tu cantik.. =)

.: yUhAiSya :. said...

Like juta2! smua gambar best, cantik, lawa, neutral, tak sabar nk tgk next pic =)

Nazirah Azeman said...

Happy family

irmafittaputri said...

kak filla xbaek to buat adegan romantis dgn bapak anak 2...hehehehe so sweet...

NorMala Bahar said...

wow!! i like.. like.. like.. gmbr first romantik.. next 2 comei.. last d best.. one happy family..

Hamizah Sahabudin said...

Lawa la kak filla, semuanya lawa :)

yasmine said...

filla plzzz do share camno nak kecikkan paha...me also beranak 2 tapi paha mak aiii pitam den pakai skinny....

Erna_Aira said...

ohhhh..sungguh sweet family ini...

Cik Cyida said...

cantiklah picture tu kak.. nampak happy family di situ...

(n_n)V

sHeeMa DeaN said...

suka pic yang first tu.. auwwww kita plak yang maluewwww ngehhhh..

*kita dah vote..:)

Anonymous said...

wah cantiknye...suka suka suka

Pka Rahim said...

da vote da untuk hari ni :))

wawa abdullah said...

seriously amaani comey sgt! comeynye! huhu :)

manja209 said...

comey amani..kiut :)

ceklala said...

cantik2nye gambo! siyes suke! ade memories dlm pic2 ni sume =)

kak, apesal vote ko tetibe berkurang kak?

Ikhwan Suhaimi said...

Gambar Gurl Ani Comel giler !

♥ dak pink said...

Haishhh, geram tengok si Ani tu.

P/S: Salam perkenalan Filla. =)

NeenaAnuar said...

Wahh kak! serious gorjes pictures! tak sabar nak tengok gambar2 awesome yg seterusnya! ;)

mama aryan said...

mak pitam dah seploh kali ni nakkk..tgk gambor yg 1st tuh..keh3 apa2 pun sumer sweeettt jek..
akak dah vote utk hari ni

Anonymous said...

perghhhhhhhhh...perrghhhhhhhhhh....gamba yg 1st tue mmg MAMTOPPP...hehehehe..dah vote utk akak...

p/s: ur pembaca blog dikala lemau menulis thesis yg memberi maksud..SELALU SANGAT BACA BLOG AKAKKK...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sweetnya filla & pak radie *___*

Norasiah Nasir said...

done :)

C!kpuanmuda® said...

ko kata peha ko besar? ko pentipu!! aku benci ko! *lari ke stesen ketapi nak bunuh diri*

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Fullamakkkkkkkkkkk....seram tgk gambar yg first tu kak, tenung merenung...perghhhhhh....pitam bangun pitam la dibuatnye hahaha :D romantis gila babas ni kak...

mmg nice la gambar2 ni...budak ani tu eiiii ape ke cute sangat???
pandai posing cam kak dia jugak hehe :D

acih plak dah mcm apak dia sebijik...especially bila dia sengih...

beta kupu said...

nice!!ntah2 photog nye kak Moon x?!

Anonymous said...

i love u, u love me..we are happy family..lalallaa!^_^

suka tgk sume pic sweet giler..oh ani nape ko comel sgt ha? grrr geram

NenetPenne (NP) said...

this is awesome filla... niceeee

Miss Moon said...

gamba pertama tew .........auwwwwwwwwwwww

PANTEN BARU

betul ke tew pilla n radie ...omgggggggg

kakchik@ella said...

nice shot. KC pun ada lebih dagu gak. Nak??? Hehehe.

A.I said...

Tingin gak aku nk amik gambo gini ngan bebudak kt umah tu. tp kene kompol duwit dulu le nampak gayanya ni. aku mati sok, bleh gak gambar tu buat kenangan... ;)

eKa said...

suka gambar ats sekalik

Miss Moon said...

beta kupu ,

bkn dr akak dear .....kalau akak dia org kena beromen terus hahahhahahah

peej said...

lawa pic.
aku faham kut perasaan kau.
sbb aku dah dpt pic kawin.
ada byk gak gambar hidung aku kembang2 tahan gelak.
sebab rasa lawak nak pose2 ni. hahha.

onniesham said...

uittt romantiknya 1st pic tu. aku lom penah amik pic mcm tu. mau asik trgelak je.. respek kt pak radie sbb dia nk buat mcm tu.

Anne mahli said...

alahai...malu2 plak mama kasih ni :P
hehe..tapi stil pretty as always! cantek lahhhh.. sweet & happy family :)

eda said...

kasih mmg pandai bergaya kannn huhu

Zaqyah Rezzaq said...

Kak Filla, kenapa tak pakai dress ala-ala Kasih?? Harus lagi sweet tahap potong kaki! :-)

Anonymous said...

gambar last tu cantik..rambut kak filla so nice!!

Anonymous said...

aaaaaaa nak kulit muka macam cik aniiii !!

Anonymous said...

kak filla dh mcm bella swan and ur hb mcm edward cullen wohhh...i like...ani yg homelll, n x lupa acih awat la kuruih ngat..

Hanger Banger said...

Ani <3

sharifah rosidah said...

fila dagu berlapis sebab awak silap tunduk tu, awak bukan nya gemok aunty tengok sekeping je badan.

Lagi satu nak gigit budak Anie tu boleh tak ,serius comel betul muka pun cerdik pulak tu.

cik Aswar said...

akak.. kite curik gambar ani... comel sangat.. gerammmmmmmmmm

Aya Ariel said...

amboiiii...gambar laki bini ni romentik xleh blah..sgt2 cantik..pak radie seporting..hehe...

gambar ani pun cute sesangatttt..meh gigit sikittt..

CT@mamaLuqmanTiara said...

nk klik butang like comment yasmine ni tp xleh...=)

yasmine said...
filla plzzz do share camno nak kecikkan paha...me also beranak 2 tapi paha mak aiii pitam den pakai skinny....

JMR said...

sweet..happy sweet family!!