Monday, June 25, 2012

Family Photo Shoot

Weekend bila tah aku ada buat PhotoShoot dengan sorang photographer hebat ;) masih bujang tapi not available heheee... bila dapat result aku memang happy la kan.. Actually aku memang dah lama plan nak buat family photoshoot.. tapi takde masa dan rasa masih belum sesuai nak buat.. 

Discuss dengan Pak Radie nak buat photoshoot nie.. sebab aku memang nak gambar-gambar cantik untuk di framekan bila nak masuk rumah baru nanti..gambar anak-anak nak pilih-pilih untuk deco bilik diorang nanti..gambar family yang cun nak framekan letak kat hall.. harap snap sendiri ko pempaham lah kan.. ko snap aku, aku snap kau.. hahah.. so mesti pakai photographer jugak.. boleh kita mendengar instruction sikit nak pose gaya apa.. nak pakai baju apa ;) 

So marilah kita menjamu mata melihat hasil kerja Apis Zainal nie ye ;)































































Aku suka semua pic nie kecualiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tang dagu belapis T_______________T
tu salah photographer ke salah aku? hahahah.. 

Ok tu je nak cerita nanti kita sembang lagi.. Apis Zainal cakap dia ada nak buat harga promotion.. nanti aku check bila ok? itu jer babai... last but not least, thank you for your fantastic job Apis! well done ;)


p/s: Muak haku nak pesan tapi nak pesan jugak... sila VOTE FILLA untuk Eh! Levi's Curve ID Blogger Awards ye.. ada 4 hari lagi sebelum tarikh tutup.. satu hari satu vote ok? setiap vote sangat berharga untuk fillanie... rasa macam masuk AF plak hehhehe.... thank you semua ;) 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

43 comments:

AYuNG said...

ngaper cntek beno rupanya nih..hehe =)

amaniammar said...

sis..

apepun CHUMEL bangat family photos ni..

suker tgk gmbo berempat yg proper ats bench tu n couple pix...

hihihi.....smg kalian berbahagia selalu..
ani cute the vass gitew....chumel selalu

Anonymous said...

sweet nye gambo..
Aceh mmg pandai bergambo...senyumannya manis jer kt sumer pic..part melibas rambut mmg ikut gaya omak ko..

ani mcm biasa,geram tengok kemontokan dia..tambah2 part pic kaki tu..dia sorang tekangkang ha..gaya muka mmg nk kena kiss..

bu filla,gamba pak radie kat pokok besa tu mahal tu..hahaha..overall mmg cantik n natural..nampak kehappy'an family yg bukan dibuat2..

-silent reader-

♥ Elin ♥ said...

semua pic sgt cantik...
lagi2 si bam bam buat muke kelakar.

cikeyrah said...

waa..happy family. cantek sgt gmbr2nye ;)

Pka Rahim said...

pka da undi tuk pagi ni :))
best nya ada gambar family. huhu..!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

macam lencun si ani.. panas sangat ek.. ok dah 3 hari belum miss.. hari nie je lum.. sat lagi ek

JuJue said...

cantiikk....

Riena Haiqal said...

Cantiknya... keluarga bahagia.. saya suka semua gambar di atas.. :)

Taty Hasbi said...

akak, gmbar2 suma sgt2 cantek. Anak2 akak pandai pose..Acih ngan Ani sgt comel.Heheheee...btl2 nmpak family bhagia.

Mooniqueen said...

Aah la kalau nak harapkan sendiri hambek, takut over feeling fulak... Tak nampak candid ya...but very nice shoot n pic... Cute je ani ikat dua tu...

Aya Ariel said...

alalalalal...sume comel2 blake..aku yg naik seh ni tgk gambar korang..adoii laaa...amaaani nampak sgt laaa cerdiknye..aduhaii...

clap clap clap..memang walawehhhhhhh

ceklala said...

suke semuaaaaaaaaa pic2 ni kak oiii! lawa gegiler! muka amani yng close up muka tu da mcm muka kucing kartun ape tu dah hahaha. mmg hebat la apis nih

Su Hashim said...

xsangka pak radie photogenic kalah kak fila (jgn marahhhhhh)

Su Hashim said...

tak sangka pak radie photogenic kalah kak filla (jgn marahhhhhh)

Cik Cammy Lia said...

ank sis yg kecik tu sgt comel lah

Jocelyn Lum said...

lovely family

mannira said...

paling suka tgk gamba korang berempat yg acih n pak radie kiss budak domok tu..yg ko tegak tu...mcm x de perasaan..tapi cantik..semua cantik esp part dagu berlapis tu..hehehe...

tak sabar nak tgk gamba umah baru...

Miss Moon said...

wahhhh besh nya ......cantek sangat

yg pasti lense dia sangat beshhhhhhh ...

shuweet said...

cantiknyer gambarrrr...love it

antalya said...

kak xnak masok kan amani kt fashionista baby kiko yg astro tu ke? join la nanti ktowang reramai vote amani kasi menang

Aidanisme said...

amaniiiiiiiiiiiii kenape comel sangat?

nurul ainaa anuar said...

Comel anak2 akak nie..
nak pinjam acin n ani blh? hehehe..

.: yUhAiSya :. said...

bombastic sesangat!!!
semua gambar best, cute, happening, cantik, lawa...!
happy family ever =)

ita citot said...

bes giles tengos families nis. gojes, comels, canteks, ensems, sumes adesss... mabelessssssss! (^_^)

Nur Hafiza Rahsid said...

Comelnya aniii nak2 yang muka cebek tu. hihihihi. Kesian Acih.. campak-campak bole sekali bola kena kepala ke? ekekekeke. Semoga family kak Filla sentiasa dilindungi, dipermudahkan semua urusan+kekal bahagia sampai hujung nyawa.

Cik Kamoo said...

semua pic sangat cantik dan ceria...happy family betul !!!

NUNU EERA said...

so sweet.. like semua gmbr tu.. ;)

Aliim Zainal said...

oihhh amaani, pandai sungguh b'gaya. x tahan, asyek gelak jer tgok die

amaani, amaani apasal comey sgt nih!!!!!

MamaIcha said...

sweet sgt...matilah diabetes...hahaha!!!!

wizuraijava said...

huiiiiiyoooo...menetes ayer mata nengok gambor2 yg sgt sgt sgt sgt chantek tuh......tak pyh pilih2 gambor tuh filla sbb smuanye bestttttzzzzz.......buat mini muzium kat umah baru 'tuk letak smua gambor2 tuh agar menjadi tatapan generasi akan datang....

eKa said...

sumpah suka gila dgn pic akak...nampak real...tak 'kayu' langsung.cun habis

Anonymous said...

ohsem

lily lotus said...

suka tengok pic u & husband tu :)

Cahaya Puteri said...

sweetnye family akak..;).semoga berbahagia sampai ke syurga kak filla..;)

Twins said...

pose libas rambut tu cantik..ala2 model gitu..

Mya Kamelia said...

anak2 yg comel..like sgt :)happy family laa

Anne mahli said...

cantek sangat2 la semua gambar nie...
very happy and lovely family :)
semua pandai pose..Amani pun pandai pose,comel sangat...Acih pun sama, ayu je dia.. lama x photoshoot ni? Acih & Amani siap tuka2 baju kan?

Kancilbiru said...

cantik nye gambar2...ani mmg comel asa macam nak geget...:P

Wawa Tasliman said...

kak fila cantik hokey.. eh pak radie pakai shampoo apa? :P

Azlina said...

so cute :)

Ietams said...

cantiknya gambar² ni

Anonymous said...

pakai lens and body apani