Monday, June 18, 2012

Kelab Komuniti, Cyber.

Jumaat yang lepas.. hari last Fara stay kat umah aku... so kita gi lunch sesama kat Cyberjaya.. Moon and Wada pon join sama ;)

Fara, Moon, Wada, Makcik Sakit Mata T______________T

Aku dah kenyang.. so makan sikit-sikit jer.. 

Lama dah kenal Wada.. dari zaman FP.. dari anak kecik..now askar dia ada 3 orang ;) lawa kan Wada nie? 

Fara kemain happy ko yek nak gi tido umah Moon plak?????? sentaphatimakuollssss... hahaha

Moon yang sentiasa ada menemani teman-teman.. 



Moon kata aku sengaja je getik baring-baring.. lagi-lagi tau moon nak snap, terus manjaaaaa auwww..hahah.. siap buat tanduk lagi kan?

Motif ko susun gelas ni kretip??? hahaha


dorang ejek aku.. kata bajet retis.. orang amik gamba.. buat-buat busy ngan tepon.. macam "nak snap gambar ngan ahkak? ok ok okk... sila" then buat tatau malas nak layan... muahahaha... 



rupanya diorang membuli fillanie dari belakang T______________T

aku makan ni jer.. alahai manja siap mengadu.. taklehblah.

moon makan nie.

ok dah tu je nak citer.. ai very the busy... babai #bajetretis.. 
ko ingat Neelofa ngan Anzalna je boleh?? 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

NUNU EERA said...

akk kan mmg artis skrg.. nk tgkp gmbr sma2 jgk.. ;)

Aya Ariel said...

sedapnye yg fillanie punye

Anonymous said...

kak pilla, nak tanye.. akak makan kt cyberjaya tu area mane?? mcm best jek tempat die ;)

Siapa saya? said...

Wehhh... aku jeles okeh...!!!

Miss Moon said...

kat kelab komuniti cyberjaya .........ada buffet

rm 25 sekepala

ila de cute said...

ishhh jeles jeles...aku miss lagi kan...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dgn kawan2 paling best..

sharifah rosidah said...

Dalam pada sakit mata tu sempat lagi merayau gi makan dengan geng mengaji, ahahha.

Wada yg x de blog hahahah said...

Alololo....nais sgt dapat p makan ngan korang ri tu...filla,moon+fara mmg riuh rendah hahahahah...lop u all...

Rara said...

kak fila pakai kain ke? Cantik, suits you well. =)

Filla ~ Kasihs said...

rara: yer kain..hahaha.. gegirl kejap ;)

ila: tu laa bekurun lama tak jumpa ko ila...windu...

wada: meletops cun melecun ko nie.. mommy with 3 boys.. *tabik*

fara yang comel lagi hensem.. hahahaha said...

ciss.. pasal nampak cam aku buncit? (padahal mmg buncit pun.. hahahahha) poyooo wada.. wada yang takder blog.. mengong tul.. yer mmg riuh.. tambah aku 3 hari tak cukup quota bercakap... hahahahaha

NeenaAnuar said...

hehee.. cute entry nie!

p/s: kak sorry byk comment masuk sekali gus.. selalu sempat baca jer thru phone.. nak type comment leceh thru phone.. hari nie bedal sekali harung! hehehe..