Thursday, June 21, 2012

HAPPY 2nd BIRTHDAY AMAANI...

Genap lah sudah budak kenit ni 2 tahun... sekejap je masa berlalu... Alhamdulilah membesar jugak Ani dengan jayanya.. dulu kecik-kecik kemain macam-macam ko yeh.. eczema lah, selsema tak habis, telinga infection.. grrrrrrrrrrrrrr.... 

Amaani and Acih

Celebrate kat SR Nilai.. sambut sekali father's day... 

tengok muka Ani.. tunggu time nak pang acih..hahah... 

us

Busu punye.. kenyang konon.. ni lemak tau tak lemak???? 

tengok orang jaga badan makan apa??? hahaha.. pastu terus unbutton seluar sebab tak leh napas T___T

Pak Radie's kecik nak mam.. kalau aku *nangessss*

Wan's seafood curry mee ke apa tah.. Atok duduk jauh, malas nak snap atok punye.

orang susun elok-elok KASIH.. tetiba... 

Ani makan huruf I laju-laju.. cehhhhh... 

muka kegemaran

Ani oh Ani... Auntie Elly tu sampai cuak nak mengandung bila tengok muka ko cenggini Ani.. hahahahhahaha... 

Ani memalu kucing.. 


budak ni memang bangsa kelamkabut sikit.. lom sempat apa-apa, dia laju-laju potong cake ngan gerapu.. potong terus belah dua tengah-tengah T__________________T

pastu lek jer lap mulut penuh coklat kat baju baru T_________T nanges mak kau.

my sayang Acih... oih brownies nie.. meleleh ayaqlioq ceq.. 

ok last muka mintak kena sepak. hahaha...

Jom kita layan video jom..Ani kalau malu macam tu lah muka dia... minimumkan volume please.. kang tanjat plak dengar suara ai menyanyi bak buluh perindu ;)




yang last macam petir tu suara Wan ye ;) 
"Bako lagi Bako lagi, Tiup lagi"
Amboi Wannnnn

*peace Wan*



p/s: Hari ni dah tunaikan tanggungjawab MENGUNDI tak? Nak Fillanie masuk Top 5 Eh! Levi's Curve ID Blogger Award tak? kalau belum sila VOTE FILLA hari ni ye.. jangan lupa, satu hari satu undi... nak menang voucher Levi's worth RM300 tak? yang belum pernah register boleh register dulu baru vote.. yang dah register lagi senang.. terus vote jer ;) 


Sekian Thank You. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

26 comments:

Nazirah Azeman said...

hepy belated bday ani.dah vote dh pagi nih

Aya Ariel said...

alalalaal..comelnyee ani tiup lilin ehh..pandaiii..ee..geram tauuuu...

semoga menjadi anak yg solehah ye..yg berjasa di dunia dan akhirat..amin..

Nurizzah Majif said...

wah....kagum tgok video amani..
malu2 je masa org nyanyikan lagu birthday utk die..
hik.sgt comel.

Anonymous said...

udah2..smgt pepagi okey!!
filla kompem menang la nti!!
comel sgggtttt ani kecik tuh!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hari2 iklan ye? ok ila vote hari2

Izzan Yong Rosdin said...

kak.. ani nye eczema cn ber blh ilang eh? anak sata eczema die teruklah.. on n off...

Filla ~ Kasihs said...

tq vote tu ;)))))))

Ani dulu eczema.. dah try memacam cream.. tapi pakar suggest CETAPHIL.. memang bagus!!! mandian pon guna cetaphil dan cream utk sapu kat badan pon guna cream cetaphil.. try lah ye ;)

mummy_ayu said...

happy buzzday Amani..kejab jer dah 2 tahun yer? be good girl key..

mama aryan said...

akak dah vote,laki akak pon akak paksa vote..kui3

Pka Rahim said...

pka da vote untuk pagi ni :))

ceritera-chinta said...

comel ani germ tgk pp nk cubit2 haaha

*dah vote hari2 vote kak filla

NeenaAnuar said...

hari nie b'day amani ye kak? happy birthday to Amani! stay comel dan cute just like your beloved mom keh! :D

kebetulan plak b'day amani sama ngan b'day my dad! hari nie atok joe dah pun berusia 61 tahun... hehehe..

aishah jamrek said...

hepi besday kasih amaani..hopefully can meet u one day.. :)

anna hashim said...

salam...kak, aku gigih hari2 vote akak tau..pagi2 buta da mengadap kt depan komputer..sharp pkl 7.30am aku vote akak..hehehehheee semoga akak berjaya :-)

la d0n$eja n0reul said...

hepy belated besday AMANI..ase macam sekejap je dh 2 tahun budak tembam nie...

dah vote untuk kak Filla...

mummy alisha said...

kak filla... arini sy pi keje pakai seluar levis sebab nak vote akak... kikiki... tapi kan harini kena pakai baju batik la...

Mooniqueen said...

Ani yang walaupun noti, tulah penghibur kan... Penghibur blogger sekali.. Epi beshday tu yu ani... Muahhh..

mamasuri said...

happy besday ani...comel ani ni...makin beso makin comel...

mamasuri said...

hari ni dah vote utk u...

Fatin Izuwan said...

kak filla,da vote :)
happy birthday amaani omey2.. ^__^

Filla ~ Kasihs said...

tq yang wish amaani...
dan kamsa hamnida (terima kasih) yang vote mak amaani.. god bless u olls.. eh poyo nye lah hai wakil rakyat nie T____________________T

Elly said...

Hahaha...tak tahu nak cium ker nak gomol kuat2. Ani oooiii.....

Sue-Rya Qistina said...

salam perkenalan. both of ur daughter sgt comel! amaani tu sgt gebus, like my son jugak..hehehehe.. :D

Jom singgah belog saya
www.suriaqistina.blogspot.com

izan said...

ya Allah comelnye Ani..geram sy nengoknye..dah vote..

Anne mahli said...

happy belated birthday dear Amani..moga murah rezeki & pjg umur..
happy selalu & comel selalu ok Amani!!hikhikhik :D

sharifah rosidah said...

Happy belated bithday untuk Ani yang brutal, hihihi sebenar nya aunty jeles sebab tak ada cucu lagi, habis aku panggil budak ni brutal tapi I like sebab dia sangat omey omey omey ok.