Monday, May 14, 2012

Terima Kasih my blog readers..

Aku nak ambil peluang untuk ucapkan terima kasih buat readers blog kasihaleeya.. Sebenarnya bila fikir-fikir ada banyak lagi ucapan terima kasih aku nak bagi kat setiap seorang dari readers aku.. tapi cemanalah pulak kan? korang dah suka visit blog aku pon aku dah rasa happy ;) takde lah aku mengada-ngada buat entry ni sebab bajet ramai yang suka sangat kat mak ni T___________T tapi Alhamdulilah lah kalau blog aku mampu buat korang senyum, buat hati yang duka kembali ceria, bagi positive aura kat korang.. dan apa-apa lah lagi ;)

Buat penulis buku kanak-kanak Nia Imrani, terima kasih banyak-banyak hadiahkan Acih buku cerita nie ;) serious rasa terharu.. siap ada kata-kata semangat untuk Acih kat setiap buku nie.. pegi mana-mana Acih bawak buku-buku nie.. eloklah tu, cuti sekolah dah nak dekat nie.. dari terbaring tak buat apa.. elok lah amalkan budaya membaca :) 

by Nia Imrani

special thanks untuk adik manis Azila nie.. aku masuk kat sini sebab kitorang sempat bergambar.. hahaha... yang lain-lain selalunya tak sempat nak snap-snap.. pass je sempat... kadang ada jugak yang aku sendiri tak sempat deliver sendiri frames.. aku mintak Pak Radie yang deliver atau aku drop kat umah mertua aku untuk orang-orang yang nak amik kat area Klang/Shah Alam. 

maaf akak tak sempat datang wedding Azila hari Sabtu haritu kat Putrajaya sebab akak rushing.. Anyway, selamat pengantin baru buat Ezad dan Azila... Semoga bahagia selamanya ;)




dan ini wedding invitation dari JMR dan wife (Nunu)... Serious akak nak pegi.. tapi mintak maaf banyak-banyak tak dapat datang wedding korang sebab kakak pak radie warded denggi.. alhamdulilah dah discharged.. so akak ke sana melawat my sil sabtu tengahari tu... cuma akak nak wish selamat pengantin baru buat korang berdua ;) akak doakan korang berbahagia sebagai suami isteri, tolak ansur, jangan drag masalah lama-lama, jangan suka simpan dalam hati... pandai-pandai melayari bahtera rumah tangga ok? cepat-cepat dapat JMR Jr. or Nunu Jr.

-sekian wassalam-




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

zaharah said...

salam K.Filla,
kawan saya suka sgt frame yg saya tempah dgn akak haritu. siap nangis terharu time saya bagi tadi =)

thanks to k.filla & radie

btw, mil akak comel la ^___^

sharifah rosidah said...

Terima kaseh juga Kepada Filla yang sudi kongsi cerita kehidupan dan segala cerita2 tentang kaum keluarga sendiri bukan semua orang boleh buat tau.

Aunty seronok membaca kisah ibu2 muda zaman sekarang, aunty dulu kawin umur 19 tahun, umur 20 tahun dah ada 1 anak, dulu2 baca senyap2 je blog awak ni maafkan stalker tua ni ya.

Anonymous said...

gambar acih yang first tu serious nampak cam pak radie. anak bapak le katakan.

~ain said...

Saya suka kalau Acih suka...
~nia imrani

Filla ~ Kasihs said...

zaharah: laaa hehe..terharunya! thanks ye ;)

auntie sharifah: tq auntie sebab sudi jadi blog reader saya.. suka jugak baca komen2 membina dari auntie ;)

anon: haha.. ye mmg anak bapak..

ain: tq banyak2!!!

qhaleesaasyiqin said...

Salam
Hai Kak Filla
I'm silent reader Akak
Amaani dengan Acih comel sangat :)

qhaleesa said...

Salam
Hai Kak Filla
I'm silent reader akak
Comel sangat Amaani & Acih
Macam akak :)

Anonymous said...

Salam filla
Akak mmg x pernah miss baca blog filla nie.

JMR said...

yeke kak, takpelah, janji dh selamat sumer..baru ingat nk jumpa amaani..ritu jumpa dia dalam peyut lg..kihkih

Mak Wardah said...

Filla, akak never missed any of you n3. Love reading your daily life with cute 2 girls.