Monday, May 07, 2012

Baby Tua.



Ini budak kan.. haku tengok dah rupa boy pon ada.. aku dah post gamba ni kat twitter..heheh.. muka tengah meneran ;).. "Mama, Yakkkkkk"... "Ok pushhh pushhhh pushhhh" eh tipu.. "Ok yak dulu.. nanti mama wash".. maka tercegatlah budak tu kat tepi pintu..hahahah... mata pon jadi sepet sebelah.. hahaha..

Amaani satu yang bagus, dia bangsa tak kisah.. semua benda takde hal.. dia tibai jek.. ko tau sekarang aku brush gigi dia pakai ubat gigi orang tua.. colgate ke, darlie ke.. aku tibai jek.. hahahah... sebab bila guna baby punye yang pureen ke kodomo ke.. dia nak muntah.. pastu dia tak suka gosok gigi.. tapi tak lah seteruk Acih time kecik.. Acih dulu time gosok gigi.. dia melalak sambil baring-baring kat lantai toilet..hahaha... yang ini aku kepit je, nganga kan mulut dia.. dia nak muntah pon aku tonyoh jugak.. hahaha... aku tarik bibir atas.. tenyeh gigi atas.. kemain putih berseri-seri ;)

Macam-macam lah ini budak.. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Aya Ariel said...

ehh..takpe ke kak? sebab kesya suka nau telan ubat gigi..gosok nye tak..abis2 gosok..gosok lidah je..sabor je lahhh..

ani yak yeh..tgh push la tu..terlalu nikmat kut..haha

Aya Ariel said...

ehh..takpe ke kak? sebab kesya suka nau telan ubat gigi..gosok nye tak..abis2 gosok..gosok lidah je..sabor je lahhh..

ani yak yeh..tgh push la tu..terlalu nikmat kut..haha

Mama Likha said...

amaani ttp comel wpun tgh yak yak hehehehe...

eh knp baby tua? ada baby muda kt dlm erkk... heeeeeeee lariiii :P

Mooniqueen said...

Alololo....sakit nak meneran tu kak...hehe...kesian dia...senang Nya dia nak bukak mulut?tak melalak ke dia?anak sy kak, berus Gigi taknak orang beruskan, nak berus sendiri...tapi letak je dlm mulut..tak bergerak pun brush tu...geram...bila paksa terlentang2 dalam toilet taknak gosok...tekanan sungguh...

Sherwieyna Muzzawer said...

HAHAHAHA..comellah muka dia tengah meneran..;D

Riena Haiqal said...

hahahahaha.. comelnya muka dia.. tengah meneran yer Ani... hahahahaha. :)

ikatankasihku said...

sebijik dgn anak sy, meneran kene cari port baik punyer..teran smbil berdiri mmg wajib..hehehe

:-) said...

amaani ni mix blood ke?

hatim a.r said...

inilah padahnya dapat ibu blogger tegar.anak berak sempat snap gambar dulu hahaha kijam kak filla kijam muahahahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

berus gigi keja hsbd ila.. i keja kat dapaur

Shasha Catering said...

Bagusnya kecik2 dah rajin gosok gigi. Nanti dah besar gigi cantik ;)

Anonymous said...

comey die..pe nama twitter akk nk following ni..