Thursday, May 10, 2012

Nartt Boutique Stock Clearance..

*sticky post*
*scroll down for new entry*

My Bff Atta/Nartt nak let go nie semua.. tak yah pening sebab yang ni semua RM50 nett!!!! dulu nye entry aku buat tu mahal sikit kan? so sila berebut-rebut email dia ok ;)

RM50
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21


22 

23

24





Ok yang kat bawah nie semua RM60nett

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Please email: lame.elastic79@gmail.com



pls add RM7 for postage cost



"happy shopping"






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Anonymous said...

filla.. xdo ko y tuk org gomok... den nengok org smue tuk org kocik yo... sontap den nie haaa.....!!!

CikHanim said...

size available?

Filla ~ Kasihs said...

rasanya all free size... ;)

Mooniqueen said...

Wahhh cantik ya...tapi taktau nak rembat yg mane satu...

Anonymous said...

baju no 4 RM 60 tu sebijik dengan baju Zara sulaman dia... cuma design baju je lain. Sanggup gi check dalam wardrobe sbb rasa familiar sgt huhu

Anonymous said...

silap...yg sama dgn Zara tu i mean no 5...
btw i vote no 5, 15 (RM50), 14, 22, 8, 1(mustard) ^^

*vote sesaje sebab tak boleh order*

Aidanisme said...

kak fillanie... seluar itam tu takde ke? nak beli utk mak la.. dia minat gile secara tibe2.. hahaha.. klu ade bgtau eh 0122747640-aida

C!kpuanmuda® said...

acane aku nak order oi.. nak describe color corak sume.. huhu

Filla ~ Kasihs said...

aidanisme: suar hitam yg akak jual tu? dah tak de lah dik :(

cpm: haha ko jgn malas ok.. aku dah bagi numbering tu.. ko bagi natra yang kategori harga berapa nombor berapa warna apa.. hahahah