Saturday, May 26, 2012

MURAH SAJE!!!!

*sticky post*
*scroll down for new entry*


Pernah dengar tentang MURAH SAJE?? 

Kalau tak penah meh aku citer sket... Murah Sajer ni menjual pelbagai barangan, ko nak apa? baju, tudung, kain, jumpsuit, seluar, palazzo semua ada... bukan takat tu.. segala keychain, pendrive, penyangkut rantai gelang, dan macam-macam lagi... tak yah gi kedai dah, sekarang online je sudey.. dia ala-ala gedung membeli belah gitu.. tapi korang tak yah drive bawak kereta, peluh-peluh carik parking.. nak turun naik lif bagai... 

duduk besila depan PC, order saja...orang anto depan muka.. kalau malas lagi meh datang kat ahkak... biar ahkak lempang kan sikit.... ngeh ngeh ngeh..

diorang nie bukan cikai-cikai yer.. well known, established gitew... dah selalu masuk magazine suat kabo bagai.. 

surat khabar..



keychain ni comel jewww.. boleh lah bagi kat Acih utk hadiah birthday.. dia suka lah tegedik-gedik ni..hahah

ni pon sesuai untuk gantung-gantung rantai ke.. kalau ada anak pompuan yang bajet nak jadi princess pon elok dibelikan ajer.. bagi dia gantung rantai-rantai dia plak.. 


Ok... cakap banyak tak guna.. better korang gi tengok-tengok dulu apa benda yang aku merepek-repek tu kang.. sebab aku leka bukak previous-previous page blog MurahSaje.. banyak benda nak usha..

Selain tu boleh tengok kat sini:




Butik MurahSaje : 

GB03, Lot Bazar
Mydin Meru Mall Hypermarket
Ipoh Perak.

Contact No : 017-5888578

Kelebihan MurahSaje ialah mereka menawarkan harga RENDAH setiap hari dan tiada kos untuk postage seluruh Malaysia!!!


Tunggu apa lagi, jom serbu.. ni lah nama kedai macam-macam ada, jom shopping jom ;)


4 comments:

Riena Haiqal said...

jom jom.. jom ramai2 kita serbu.. cantik2 pulak barangan dia ni..

Norasiah Nasir said...

sentap tgk..meleleh air mata..ready 3..2..1.. go...serbuuuuuuu

sharifah rosidah said...

Wah yang tempat letak rantai2 tu cool lah buat anak dara aunty yang seorang tu, ok nanti aunty tengok kat situ ya.

Nurizzah Majif said...

wah..dekat Mydin Meru Raya Ipoh ye..
dkt sgt ngan umah My MIL.
TQ kak filla.leh lah iza borong bile balik Ipoh nnt.:)