Monday, May 28, 2012

Food review..

Card Reader nak transfer gambar from camera lupa nak dibawak.. so kita transfer yang ada dalam phone jelah yer.. heheh.. pagi-pagi dah kena mengadap makanan.. elok sangat latew..

Ahad kitorang amik early dinner.. rasa macam nak makan Sup Ani Utara tu kat Presint 14, tapi bila pusing-pusing nampak kedai Thai.. so belasah lah.. sebab boleh makan nasi ngan tom yam.. mari mari mariii..

Lauk mengampakan. sekian terima kasih. 

Ini paling menghampakan.. nak order telur dadar.. tapi takde.. menu telur yang ada ialah ini... apa nie? ntah dia tulis telur kungfu ke apa tah.. bila tanya dia cakap ada isi-isi udang dalam telur.. so aku membayangkan lebih kurang telur bungkus.. wah sedap tu... mesti Amaani suka ;) sekali bila sampai rupanya macam hampas-hampas telur goreng rangup tu.. ada la berapa kerat udang dalam sampah telur tu T_________T dengan berminyak nyer.. grrrrrrrrrrr...kalau orang lain suka tatau lah, tapi aku tak suka. 

paprik.. pon kurang kat tekak aku.. ada one kind rasa dia.. macam rempah ke, rasa ubat pon ada.. grrrr.. presentation memang tip top ;)

tom yam ok lah.. rasa tom yam biasa.. ada 2 ketul udang dalam tu, yang lain sampah.. segala racikan serai, ingat aku makan serai? 

tapi dia ni ok.. dia mana ada perasaan.. semua pon dia belasah.. oh ye, cuti sekolah Acih nak duduk umah Wan.. so tinggalkan je kakak kat umah Wan.. 

haha.. dia ni sekarang kalau amik gambar kemain susah nak buat muka elok-elok sikit.. muka apa ni???? hehehe... 

dan lagi.. 

dan lagi.. 

tak habes..

Ani tak main lah pakai sudu.. dia tonggang je.. muahahha..

Ok itu je laporan, bye. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

21 comments:

Anonymous said...

salam k.filla...
mmg makanan kt tomyam thai tu hampas gile babeng... x sedap lgsg.... n lembab... sekali je kitaorg pg pas2 no more makan2 kt ctu...

Anonymous said...

hahahaha....
anak dara sape la ni,
apa2pun budak si ani ni mmg comel
la mmg stok buat aku geli hati tgk gambar die, kena plak omak die kretif pandai je amik aksi die, chomel.. chomel...., Filla kedai tu mmg hampeh pun i penah kena sekali harga mahal tapi kualiti makanan cannot go la..

izan said...

comel la amaani nie..geram je tgk die..

cik wan said...

comeynya ani buat muka macam tu..nakal betul perangai dia..

Aya Ariel said...

telo ape tu?? nampak pon cam..errr...

ani buat muka cemana pon nampak comel jugak..nampak matured lah awak niii..ee...gerammmm!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Fila kat mana ni? tomyamg kung tu ke?

::Mamalyna:: said...

tomyam kung ke?

Mimie said...

lauk tak sedap. services selowwwww yg hamattt.. tobat tak makan dah kat situ

kayrul-shah said...

aduh geli hati betul pepagi nie tengok muka amani...queen of camera betul la...macam2 rupa jadinya...hehehe

strawberi said...

comel giler ani buat muka camtu..hahaha...nt dh besar tunjuk kt dia...msti klaka..

Q_La NaNa said...

kak filla ani comel sgt buat gituhhhh.hahahhaahha.rasa nak geget jer....

Miss Anne said...

lucu la posing amani..sapa yang ajarkan tu?hehehe..tapi still menggeramkan nak cubit pipi!

Ibu Darwisy said...

erk..sepaptut restoran thai ler sedap..paling best mesti telur dadar..by the way ape name kedai ni..hehehehe

Elly said...

Hahaha....aku mmg rasa nak mengandung tahun depan tapi bila tgk muka Ani aku dah takut. Hahahah

sharifah rosidah said...

Ada juga orang yang meniaga macam ni, ko untung pun orang sumpah buat apa, tengok gambar pun tak berselera

Heh budak amani ni kemain pandai bergaya, kemain cute lagi buat macam2 pose mengalah kan model.

Anonymous said...

Amani so so so comel. Geramnya....

Sally

siti said...

sama la.. tekak i pun rase x best mkn kt situ..cuba tgk fb kedai tu..tukang masak dia pure org siam la...

siti said...

sama la.. tekak i pun rase x best mkn kt situ..cuba tgk fb kedai tu..tukang masak dia pure org siam la...

Anonymous said...

Memg xsedp pun..deco kdai bukan main lg..serik dah..1st n last la...tomym dia nth pe2 jer..kdekut isi..

NorMala @ KakakSatu said...

pandai lak amani buat muke mcm tu ek? slalunyer bebudak lain kalau dorg malas layan dorg buat muke bolayan jer.. ni mcm2 gaya + rupe ada.. cute je.. hehehehe.. geget kang..

NorMala @ KakakSatu said...

pandai lak amani buat muke mcm tu ek? slalunyer bebudak lain kalau dorg malas layan dorg buat muke bolayan jer.. ni mcm2 gaya + rupe ada.. cute je.. hehehehe.. geget kang..