Thursday, May 10, 2012

NORA DANISH. ALAHAI...

Saja nak kontroversi kepoci kaknam sikit.

Nora Danish dalam Magazine Glam untuk lelaki... masa tengok gambar nie, rasa macam hrmmm..kenapalah amik gambar macam nie.. gila ok.. ke memang trend artis Malaysia sekarang nie berlumba-lumba nak seksi.. kalau jadi artis tu.. kena lah pikir sensitiviti rakyat malaysia, sensitiviti masyarakat islam... tapi yelah, siapa kita nak bunyik banyak-banyak.. dah dia yang rela nak pose maut macam nie.. mautlah sangat ;)

-pic credit to rotikaya- 

(haritu jumpa abang-abang rotikaya masa event petronas klcc, aku boleh cakap kat diorang, ohhhh macam pernah dengar blog rotikaya, serious bangang nak mampos fillanie tau) hahahaha... 


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

22 comments:

Rafflesia™ said...

kuikui..syieda pun 1st time dgr.. :)

Aya Ariel said...

ahahah...sentap tau abang rotikaya..haha..gila ahh pose maut cari mampus..kata g umrahh??? ke p mekah tu jenjalan carik pasal je? sbb bekas laki dia kawen jugak ngan tuttt..ehhh..

Nazirah Azeman said...

hmmmmm alahai.

aleen said...

dia nk kalahkan fasha kot....

SURIA AMANDA said...

uish...bukan masa fasha ngan jejai nikah dia pi umrah ke..x kan balik2 jer terus mcm ni..ke ni gambar sebelum pi...x paham..x paham..

jija said...

Alahai,alahai,alahai.....

Alifz Rrenji said...

cerah mata pepagi kat opis.. :P

zamie said...

hmm.. kite doakan die berubah je la. dan tak baik kita tunjuk aurat orang lain. dosa die tambah, dosa kite pun tambah..

Miss Moon said...

cam nak kasik abg jejai tgk je hahahhahah ...nampak seksi giler . Hope Nora takkkan buat cenggini lagi ya Nora ...no no no

Gamba nih di amik few months before dia pegi umrah . Harap pintu hati nya terbuka lepas nih utk menjadi insan yg lebih baik dan berubah ...insyaallah

jom sama sama doakan agar dia menjadi a better person ...hikssssssssss

mamasuri said...

peghhhh..laki akubulat biji mata tgk gambo ni...huhuhu

pB said...

speechless ...

kakchik@ella said...

sesekali dia berseksi .. terkejut KC. hehehe.

kathy jem said...

biar betol nora danish ni..seksi giler...

genuine1224 said...

ni gambar sblm g umrah ke selepas ek? adehh..xpyh la pose sepsi2 gini,kang nampak desperate plak sbb ex-asben dah kawen

puan jari said...

wani dah tgok gambar neh...tu pon lepas bace kisah die p umrah
alahai...x perlu kot bergambar cam gini!

Bitt (double IS) said...

owh tak pernah baca magazine tu...hehehe magazine ladies style cenggitu ada tak?? hahahha ;)

Somel-somel Adliza Azilda said...

tkejut ms tgk ni mgu lps..malu tgk... elok pulak kluar ms dia p mekah...

hehehe said...

betul ke nora tu? ntah2 pelanduk...
sory... ketinggalan ketapi...taktau pun psl cita ni... tapi dok tenung2 muka minah tu, tak nampak pun ke'nora danish'an dia...

sharifah rosidah said...

Mak ai seksinya, tapi bukan nak kata apalah aunty muda muda pun macam ni, ni lah nama nya kehidupan lambat laun kita berubah juga, insyaallah.

Anonymous said...

rasa gamba ni sebelum p umrah. Masa p umrah kan kua gamba nih

Anonymous said...

nie mmg gambar nora danish ..gambar ini diambil sebelum nora danish prgi umrah..dalam majalah glam nieyh..nora danish m'bicarakan tntg lelaki pilihannya

Anonymous said...

Maaf nak mencelah jugak. Kepada Nora Danish dan sesiapa sahaja sebenarnya perkara utama yg perlu difikirkan sebelum melakukan apa2 tindakan bukannya sensitiviti masyarakat TETAPI agama apa yg anda anuti. Fikirkan agama anda, jika anda mengaku anda ISLAM maka anda tahu mana yg boleh, mana yg tidak. Jangan lepas ni meminta maaf pd masyarakat atau peminat anda tetapi minta maafkah kepada siapa Tuhan anda.