Tuesday, May 29, 2012

Makanan Lazat..

Weekend baru nie aku tido Enstek.. malam tu makan kat restoran kat umah Wan/Atok... tapi Atok tinggal kat umah sebab dia nak makan sup ikan Wan masak... ok bye Tok ;)

Jom tengok apa yang menariks

Roti Arab + Kari Ayam.. Pak Radie cakap sedap.. tapi ini celah gigi kak bedah je nie.. 

mine, kueyteow ladna.. sedap tapi aku tak suka dia letak cendawan.. apa nie ladna letak cendawan? tak kena ok.. tapi sebab sedap.. so cendawan tu bukan satu masalah ;)

Acih telan bagi habis.. 

Nasi goreng apa tah nama dia.. pedas gila nak mam... hahaha.. masa order budak tu cakap "ni pedas bang".. so pak radie cakap, bagi tahap ke2 punya pedas.. maknanya kau kurangkan 1 tahap.. tapi gilaaaa.. tetap pedas.. kalau tahap pertama.. memang bengkak lah bibir ko di situ.. hahaha.. tapi sedap ;)

Ok food lain tak sompek mak nak snap.. 

Amaani makan roti arab + mushroom soup.. kemain dia slurrrppp lagi.. 

Acih ngan Wan.. apak ko ni suka menyemak tau tangan dia kat situ... oh cuti sekolah Acih duduk ngan Wan.. tadi Wan MMS gambo Acih join aktiviti wan.. nanti aku buat entry yang tu.. comel sangat ;)

Kami

Ok dah tu je nak story mory.. aku jimat cermat gamba ok.. kalau tak.. pening kepala nak update apa pon tatau.. hahaha... *sambil kira saki-baki gambar lain*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

Zana Md Nordin said...

lelain aku tak pandang dah filla
tengok roti arab ngan kari ayam tu
terus rasa cam nak gark time2 nie...ha ha ha
dasyat erkkkkkkk

amaniammar said...

sis...

ani cm biase le food is no1
chumel je dia mkn roti cicah mushroom soup

cecepat sket update entry acih kt umah wan...
sng lps ni..asl cuti post acih kt enstek..

hihihihi

Mooniqueen said...

Bila entry baru sis keluar, mesti excited nak tengok ade cite food n aniiii....

Filla ~ Kasihs said...

zana: hahah.. sedap kan?

amaniammar: hahah yeszaaa..mana ada food situ ada ani.

mooniqueen: hahah ok stay tune ;)

kakchik@ella said...

Ya Allah Filla .. ko bab mereview makanan mmg hebat dik. Sebijik sebijik ko ulas sampai ku turut tergoda dengan kelazatan makanan itew. Auwwww .. lari dietku.

mama_mya said...

kak filla.. tgk si ani debot tu makan sedappppp je.

seleraaa je sentiasa. anak sy setaun setengah susah giler nak suh makan..

akak bg ani makan vitamin pape ke utk selera makan??

huhuhuhu..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tau.. kalau citer makan je maksudnya gambar dah habis haha

Aya Ariel said...

sedapnye roti arab ngan kari...lapaq laa pepagi ni..

Anonymous said...

kak..
ape name kedai mkn nie
sanggop nie g terjah enstek semata² nk mkn
muahahaha

kite aNnisSaTtaR (follower twitter akak)
;)

ucupiza said...

owh restoran serai kn namanya..makanan kat situ mmg boleh tahanlah..rindu pulak kt enstek..