Thursday, May 24, 2012

BLOUSE (2nd Batch)

SILA REFER ENTRY INI DI FILLANIE BLOGSHOP 


*Ehem* 
2nd batch pulak ye.. tapi stock tak berapa nak banyak..  so sapa dulu dia dapat.. aku tak leh nak hold lama-lama booking yer.. 



2 tones Tops - RM55 *free postage*
(free size)
(ukuran dada 45cm)
can be worn with cardigan or blazer.. 


brown/black

mustard/blue (sold out)





POLKA DOTS BLOUSE - RM59 *free postage*
(FABRICS VERY SOFT AND COMFY)


yang aku pakai nie aku assume S size (Green).. tapi sebenarnya orang size M pon boleh muat.. pakai dengan leggings pon cun.. ada button tepi.. ko tanak button ko lepaskan jer ;) 


Ada different sizes.. first come first serve.. 

Peach
Size available : 
S (sold out)
XL (sold out)

White
Size available: 
M (sold out)
L (sold out)

Green
Size available:
S


dah itu je aku nak cakap.. sekian terima kasih.. nak order boleh email aku:

framekasih@yahoo.com


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

ratna said...

Simple design but yet very nice to wear....

sharifah rosidah said...

Filla awak ni dah beranak dua slim je, jeles aunty tau.

Shasha Catering said...

Boleh tahan jugak baju2 ni.
Semoga habis semuanya dijual.
Selamat maju jaya Filla ;)