Thursday, May 10, 2012

Sisters.


walaupon gambar ni captured guna phone aku yang quality kelaut tu... tapi kasi touch up sikit edit-edit bagi fade sikit.. terus jadi ok.. and now dah set jadi wallpaper henpon dah ;)

Amaani... ohhh Amaani... suka carik gaduh ngan kakak tau... sampai Acih selalu menjerit-jerit "Kalau Kakak semua tak bolehhhhhhhhhhhhhh.. semua tak bolehhhhhhhhhhhh, diaaaa jeeeeeeeee!!!".. pastu Ani plak jerit "Biaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Nanakkkkkkkkk Sudaaaaaaaaaaaaaaaaaa"... 

asik begaduh je.. yang penting memang Ani lah yang suka carik pasal.. sian akak dia... terpaksa mengalah je.. sebab aku kalau jerit pon memang Acih jugak lah kena mengalah.. nak buat cemana? sebab Acih dah besar so dia yang paham sikit.. kalau aku sound kenit ni dia buat bodo je.. sebab dia tak paham or buat-buat tak paham aku pon tatau... 

gambar atas nie paksa Amaani peluk Acih... "Peluk kakak cepat".. dia buat bodo je.. pastu aku sambung "Mama lah peluk kakakkkk".. wah laju-laju dia peluk.. hahahah..






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

32 comments:

Anonymous said...

ya allah kiutnyeeee budak ni..gerammm..

Jiejah @ Iza said...

giler geram tgk amani iishhhh pipi.

Nazirah Azeman said...

oomaiiii comel nyer kakak & adik.

amaniammar said...

Harapan dan doa
Moga kasih sayang ini sentiasa kekal hingga selamanya..

terharu plak tgk..

mmg lumrah adik buli kakak kot..
coz lil ' ammar jg buli lil' amani sy
so si lil' amani mengalah smpai melalak dibuatnya...

itulah moment terindah utk dikenang bila mereka dah besar kelak...

sweet moment to capture

Suriada Sulong said...

1st time nmpk gigi acih. selalu senyum tak bukak mulut. heheh. comel pic candid nie.

.: yUhAiSya :. said...

nk wat wallpaper jgk rasa, haha, geram3!

umilia said...

same mcm anak aku gak..yg abg msti kene ngalah ngn adik..kdg2 tu sian gak kat abg..tp nak wat cmne da adik tu kcik lg tak phm ape..yg adik lak suke nau nyakat n dgki abgnye..geram kan..hehehhe..

s.z.a_s.z.a said...

kemain loving ani dalam pic ni...
siap feeling gitu peluk acih...
tengok mulut n mata dia..
wahhh, seolah-olah macam cakap "i love u acih"

hehehehehhe~ :)

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Pipi tu rasa nak geget²! haha. geram!

Mak Lagenda said...

Ani niiiii..mmg geram sungguh tgk pipi gebu dia!!!

Dah la buat mula slamber dia gitu. Mmg rasa nak kepek2kan pipi dia tau

Aya Ariel said...

ani mehhh peluk aunty plakkk cepatttt

sharifah rosidah said...

Sweetnya gambar budak budak ni, geram tengok maklumlah kita tak ada cucu lagi jadi tumpang2 gembira lah kat cucu orang.

Riena Haiqal said...

comelllllllllllllll.. apsalla si kenit ni suka cari pasal jer yer.. meh sini aunty cubit2 pipi dia yang gebu tu... sian kat akak Acih..

cik loliy said...

chumel sungguh amani ni..! hehe
sweet jew mereka ini...:)

*ayat pun skema sudeh!..

Anonymous said...

Suka tengok senyuman Ani kat gambar neh. Suka tengok Acih jugak. Sweet sisters. :)

Norasiah Nasir said...

baru nampak gigi acih..chumellnyerr ani ni..fotogenik

Anonymous said...

come giler muke anini.. muka penuh kasih syg gitu peluk kakak.. ololo bucuk2 comelll

Jocelyn Lum said...

so comel

_mama zikri_ said...

alahaiiii sweeet sgttt...!
ak geget gak dak ani ni nt..!!

sawaNiLa said...

geram je dgn amani. hari tu kat T&T geram nak kiss kiss tapi.. askar i pun tak reti dok diam plak

mer said...

comelnyer lah amanii...
geram!

lily lotus said...

shomel betul both sisters :) boleh masuk pertandingan pic ni

Suwaibah YS said...

chumeellllnyaaaa
excited bila baca psal kerenah n gelagat ani..
nak picit2 bolehh,,? hehhehe

ratna said...

Hahaha sama la anak2 kita pun mcm tu. sapa kata ada anak pompuan x gaduh sesama sendiri kan. Hopefully diaorg dah besar nnt makin rapat

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alamak tertayang gg acih..bukan dia amik gambar tutup mulut ker?

Anonymous said...

oloh olohhh..comelnya dorng ni. geram tgk!

suehaida_84 said...

gebu nbambam nyer ani...:) moga family akak bahagia selalu..buat entry psal ragam anak mse tumbuh gigi boleh?bila2 akak free..sbb sy tgh berdepan dgn situasi ank nk tumbuh gigi geraham..so sensitive lh my boy tu...:)

NenetPenne (NP) said...

kiutnya muka ani kat atas...
ha ha ha..biasa ni budak kecik tu menjawab...
sib baiklah acih jenis yang mengalah...
selalunya kalau mcm ni akrab sampai bila2....

Mooniqueen said...

Aniii montelnye kalah acih...

JMR said...

syg tol ani kat kakak dia ye..:-)

Cik Kamoo said...

hahahha comelnye dia....geram tgk. sian kakak kena hempap dek adik yg comel tu ...

Anonymous said...

hahah...npk mata ani yg noti...noti tu..., geram ngan kakak la tu.., mesti dlm ati ani ckp...'nk peluk sgt eekk meh sini..' mmg cute dorang ni..., nila penawar hati dikala duka..,