Tuesday, May 29, 2012

Nartt Boutique New Arrival

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


NARTT boutique dah update dengan new stocks yang awesome!! aku dah usha dulu..ngeh ngeh ngeh.. well u know natra kan.. taste dia memang tebaek ;)

Kalau berkenan sila email Cik Natra kitew tu.. 



-TOP 1- RM60
YELLOW
GREEN
BEIGE
(Free Size) it fits size S and M.


TOP 2 - RM60
BEIGE
BLACK
GREEN
PINK 
PASTEL ORANGE
(Free Size) it fits size S and M





TOP 3 - RM58
BEIGE
BLACK
NEON YELLOW
NEON PINK
SHOCKING PINK
PASTEL PINK
(Free Size) it fits size S and M




TOP 4 - RM60
PASTEL ORANGE
DARK BLUE
WHITE
MUSTARD
(Free Size) it fits size S and M



TOP 5 - RM70
WHITE
ORANGE
GREEN
(Free Size)


Email : lame.elastic79@gmail.com


*Please add RM7 for postage*


*Happy Shopping my lovely readers*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

sharifah rosidah said...

Ni kalau anak dara aunty tau fengsan lah bapak dia, semua dia hendak.

Anonymous said...

salam kak filla..
hurmm..kak filla ada x suggestion boutique for maternity. saya first time mother tgh cari2 maternity dress and blouse yang cantik2 tapi xtau nak cari mane. kot2 kak filla ada butik cadangan atau online butik ke apa ke. sori ganggu akak pulak bukan apa akak kan ada pengalaman. terima kasih kak filla

Filla ~ Kasihs said...

sharifah: hahah.. matilah saya kalau anak dara dah besar hahaha

anon: akak selalu dulu beli kat modernmum.. tu pon masa perot dah besar.. masa tak besar sangat belasah je pakai apa yang muat ;)