Friday, February 17, 2012

Speechless.

Aku godek-godek picture dalam handphone... tetiba jumpa gambar nie.. haku kan blur.. terus dalam hati kata "Eh? bila masa aku snap pic aku posing cenggini???"

Bila enlargekan.. Homaigod...

Acih rupanya.. hahahahaha..... sebab uniform aku kat umah pon colour kelabu ngan seluar kaler biru macam Acih pakai tu... 


She is really Filla Jr. 


Tapi Acih lagi gedik dari mak dia lah T__________________T





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Cik Saila said...

oopss..saya pun ingatkan kak filla..upanya filla jr.. good job acih..haha

NeenaAnuar said...

haha! loike mother loike dotter lahhh!! :D

kema said...

PULAMAK..MMG ABES GEDIK NIE..HAHAHA

mrS May said...

sweetnye acih ni..agak2 anak-anak saye dah besar nnt ade cam anak-anak filla ke erk?? sbb saye pon de 2org puteri yang sedang membesar mcm acih dan amaani..hehehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cepat ajar dia buat belog!!

Nur Dalila's said...

mak borek anak rintik la kak =)

Zana Nordin said...

ha haha
mana tumpahnya kuah kalau tak kenasikan....

Anonymous said...

hehehe, kemain lentok...acih da ade feeling gegurl...go acih!!

Miss Anne said...

nice pose Acih! go go girl! :D
mgg betul2 look like kak filla lah Acih..like mother like daughter..hehehe..

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

hahah dlm diam dia ikot u la sis..opsss!! :p

Liyanaroxx said...

hahahaha cepat2 saya klik link post nih dr blog..ingatkan kak filla dah tukar jadik kim kardashian tadik! =D rupanya si acih daaaa!

ann said...

OMK Acih! igtkan anak dara mana la td. tak mcm bdk darjah satu langsung... ;)

MK said...

tgk gmbr kecik sblm click blog ko td, mmg aku ingat gmbr ko, tp pelik gak takkan filla post gmbr gini kot?

heheeh rupanya acih....

acih takpe...comel..comel...

~reader dh lama, tp baru komen, hihi~

sheila said...

hahahahha..tang kaki tu mak tahan hokey...dh ghope penari ballet dah haku tgk

Aya Ariel said...

amboiii...daring nya acih..
hahaha...

hye sexy lady!! muahahah

yana2605 said...

salam kak filla, saya tgah baca percutian2 akak tp napa bandung tu ader part 1 jer??

kayrul-shah said...

kompem besar nanti acih lagi hebat dari maknya...hehehe

NUNU EERA said...

sejibik la.. hehe..

supergirl said...

mcm same jerk..rupe..hehe

supergirl said...

mcm same jerk rupe..hehe