Friday, February 17, 2012

Breakfast.

Ni breakfast pagi semalam sebenarnya... Ajak Pak Radie dating jap pagi tu.. sesama hantar anak pegi sekolah.. pastu gi breakfast kat luar.. malas nak breakfast kat office.. aku jarang lah breakfast kat luar.. ni pon sebab boss outstation.. so tukar selera makan kat luar.. hajat di hati nak makan roti bakar jek.. tapi terliur tengok assam laksa Papa Rich nie.. terus order..haha..

bolehlah, makan tak habis sebab pepagi buta kan.. Pak Radie kutuk aku sebab pepagi makan laksa.. habis? tak boleh ker? 

Pak Radie's.. no wonder dia lagi slim dari haku.. huwaaaaa... 

mine honey lemon.. 

happy tak muke? huahaha.. gaduh-gaduh suh pak radie snap gambar... apa kelas asyik pic food je.. pic tuan tanah wajib jugak hokey ;)

pak radie cakap muka aku buruk.. eh? muka ko lawa sangat? muahaha... amik gambar pon tebongkok-bongkok takut orang belakang nampak..hahaha...
ye bila tengok balik memang buruk..hahah.. rambut ko tak sikat ke pompuan? 









meh tengok muka orang yang kata muka ai buruk tu..

































hensem sangat ke ko




































hehee





























NO PAPARADIE PLEASE!!!!!!


Eleh takut haku cakap dia buruk lettew.









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

my everything said...

i skrang tengah gile asam laksa!!! g mane2 msti nak cari tempat yang ade asam laksa sebab baru sedar yang badan ni kalau makan asam laksa je tak naik huhuh....n lagi satu filla memang cantik tambah dngan kulit baru ni tulus mulus ishh lawo giler!!!

lieyalatif said...

filla, share le testi pakai tabita...plissss....

Anonymous said...

morning kak, cantik kulit akak.. nampak mulus gitew.. TABITA kew?? :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fila muka fila dah okla.. fila pakai produk baru tuekan? dah cerah & takde tompok2..taknampak pun bijik2 lagi

Irfa said...

eh filla lawa apa..suka tengok dagu awak ;)

s.z.a_s.z.a said...

hahahahahaah~ you guys are so cute and cool... :)

keep it up sister!!!

Nur Dalila's said...

ahahaa:P so funny laa both of u.

rina said...

nak kurus minum air limau suam kak..jgn minum ais..say no to ice..=P

aishah jamrek said...

sweet!

kakchik@ella said...

eh .. lawalah Filla. Mana de buruk. BTW, assam laksa kat situ mmg the best!!

NeenaAnuar said...

adohhh! lelehhhh air liur aku kak! uhuhu...

btw so sweettt akak ngan paparadie! akak sentiasa jek gorjes.. jgn takot ok! :D

Aya Ariel said...

muahahaha..

amik gamba pon buley gaduh2 ke..sweet la korang ni..

bila nak perkenalkan TABITA tu??