Thursday, February 23, 2012

MODEL KECIK

Sapa ada anak kecik, macam biasalah kan.. confirm jadi model untuk mak bapak masing-masing.. tapi selalunya mak dia lah yang lebih.. sampai naik hangin budak tu asik kena posing.. hahaha..

Amaani's latest pic

suka sangat headband nie.. tapi ni Kakak Sofea yang punye.. elok plak dia tak rentap.. sebab cepat-cepat lekakan dia ngan benda lain.. so dia telupa ada benda betenggek atas kepala..hahah.. 

Ini Nurin... cousin Amaani.. kalau kat rumah nenek, ni lah best friend amaani ;) tapi tak tengok lagi dia begaduh.. hahaha lawak gila.. 

Amaani panggil "Nuyin"



so sweet ;)


kening takde.. so kesian..




hahah.. suka gambar nie.. dah macam penyambut tetamu haku tengok..hahah "ye... terima kasih, sila kan masuk cik... makan lah.. jangan segan-segan".. hahahah hover mak kau nih.






Model Fixie Papa





Ok? puas hati aku jaja gambar Amaani kali nie? hahahah.. apa kelassss Amaani..
































meh tengok pic bawah nie








































baru ler kelasssss cik kiah






















































Pak Radie dan PHSM

hakhakhak






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

mummy bie said...

Fila u ade baca tetang adik Faris?
u should... he just passed away this morning...
go mazidulakmal blog
al fatihah

Aya Ariel said...

comelllnye amaani..

pic last lagi comel walaupon nampak tulang belakang jer sumorang..


muehehheh..amaani..cium sikittt

Filla ~ Kasihs said...

mummy bie: yup marilah kita sedekahkan al-fatihah utk adik faris.. semoga parents adik faris tabah hadapi dugaan.

aya: yelah tu.

AIN said...

akak..kurus nyer..nape nak diet plak?xpaham den..

mummy_ayu said...

ala tomei2 nya..bam bam ..

Liyanaroxx said...

Ya allah amani nih kalo jadik model kanak2 musti comel gilerrrrr!

amirah said...

Takpe kalau kecik2 takde kening. dah beso esok kang ade la tu. Takyah risau kak fila sebab sy kecik2 dulu cam gitu lah.hahaha.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

isteri2 selalu sokong minat suami..suami silalah sokong minat isteri2 pula

♥ Elin ♥ said...

geram...geram...kemontelan amani!!
masa sis preg ada tepek pic mana2 baby depan lapy ker??huhhh :))

sngguh cute!

dan lagi cute couple kat bwh sekali...slim melim lagi!

suehaida_84 said...

salam..kak..nk tnya...ur kasihs hisap puting tiruan tak..perasan amaani hisap kan mse kecik dlu...sekarang hisap lh tak?lh share tips berhenti puting tiruan tak..thanks..:)

NenetPenne (NP) said...

amaani duduk mcm gangster jer..... ha ha ha..
tapi posing ala2 penyambut tetamu tu memang cute....

Kasih nur azie said...

kak fila...saye jeles la dgn kulit amani. licinnnnnn je.....

JMR said...

gmbr last tu mmg leh bikin amaani geram ko kak..heheheh

myumi said...

sgt comel amaniii! nk gigit pipi pleaseeee

kathy jem said...

comelnye aksi..hehehe cute bangat...