Wednesday, February 08, 2012

Fridge Magnets

Sorry no update sepanjang cuti..hahahaaa.. kata cuti.. maka haruslah blog pon ikut cuti..heheh..

Entry pagi tak leh berat-berat.. kena ringan-ringan... so ni antara fridge magnets yang ada menyemak kat umah..hahah... orang bagi kita amik.. tapi yang mana yang tempat-tempat dah pegi tu kitorang collect jugak.. 

Satu yang bestnya bila ada fridge magnet nie bukan apa.. cuma untuk kenangan.. sayang kalau dah sampai kat mana-mana tapi tak de kenangan.. so tak kira pegi negara orang ke.. negeri sendiri ke.. kitorang akan beli jugak at least seketul..bila tengok nak keluarkan ikan dalam fridge.. eishhh teringat masa bercuti..hahah 

antara nya.. hehehe.. eh kat gambar Amaani yang besa gedabak tu.. ada cetaphil nye magnet..haha.. itu kenangan jugak ok.. masa dia kecik-kecik kena eczema hehehe...

yang Italia, London, Maroco, Bangkok semua tu friends and relatives yang bagi ;) 

Disneyland nie antara fav sebab comel ;)

ni masa gi Singapore baru-baru nie.. pon comel.. eh perasannnn -______________-"

masa ni pregnant.. tapi haku lasak gila time pregnant kan Amaani.. sepanjang pregnant pegi Redang ngan Pangkor.. hihi.. snorkeling pon tibai jek.. 

oh ni masa pegi Penang.. time ni Amaani kecik lagi.. best sangat..teringat nasi kandaq.. cendol, rojak ngan laksa.. 

Jeju Island, Korea.

trip dengan member-member Pak Radie.. time preggy kan amaani..

Bandung 2011

Acih nak fridge magnet ni sebab nak suruh letak gambar dia ngan adik.. *sweet*

gambar masa gi Bandung, tapi magnet adalah korea..

oh yang ni pon Like jugak.. sebab boleh tepek gambar family..


Korang collect? 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

24 comments:

Aya Ariel said...

olololo..penuh peti ais tempek mende nih..
tp lawa2 plak dah..
paling cute yg disneyland hong kong tu ngan yg letak gambar famili..oh..sgt sweet..

Nurizzah Majif said...

collect gak..
tp bila kdg2 tu time bukak fridge terganas sket..adelah seketul dua yg jatuh..
terus jadi cacat..sedey..huhu

Sue said...

Collect jugak fridge magnet ni..tp br sikit..Sue byk collect key chain.. mcm2 negara ada..tp smua org bg:( dr obersea yg sndri pnya USS je..hukhuk..

kak..nk tnya ni, cmmn nk adakan pengikut kt blog?..seganla nk suh org ikut belog kita yg br setahun jagung..hehehe..ada tips2 nk org ikut belog kt x?huhu..peace

LidiaSuraya said...

i pun gemar kumpul fridge magnet... paling sedey biler bukak fridge.. keceperrrrr... pecah.. huhuhu

Mama Likha said...

kolek jugak cikit2... tp past tgk fillanie punya ..rasa nk kolek lg byk2.... +_____*

Anonymous said...

sedang memulakannya..br ada 5-6 ketul, pastu xsangka adik2 ipar pun nk mula collect..

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

harussss laaa...tp x la sebyk akak kot....baru nak kumpul2..sbb en somi da byk kuar outstation skrg...huhuuh..

Anonymous said...

Comel giler FM akak, saya pun pengumpul FM jgk, benda penting kena beli bile holiday, it's remains forever

MiszNoRuL said...

collect jugak kak fila..dulu kumpul key chain..pastu fridge magnet.. hehe

Anonymous said...

errr..tengok ni tiba-tiba hobi baru muncul dalam kepala..hehe

ikatankasihku said...

ha ah..i pon suka kumpul gak banyak2..hehehehe

ak yuyunz said...

a must! rugi giler tak beli..

NenetPenne (NP) said...

kollect jugak
orang kasi ada
pegi sendiri pun ada
yang paling sama kita ada, gambar telephone merah icon london tu....

CT@mamaLuqmanTiara said...

mmg suka buat collection ni dari sblm ada anak,tp sejak anak 2 ni dah tinggal 5,6 ketul je...mmg benda2 ni feveret anak2 dok main...xlarat dah nak larang...

Cik Bambam said...

collect jugak! :D

ratna said...

Suka yg penang tu...klassik gitu

Mooniqueen said...

saya collect gak fridge magnet ni tapi kat rumah dah habis tah kemane kejekan dek anak, kat ofis ade lah 3,4 ketul orang bagi..kat ofis tepek dkt pc..hehehe

kakchik@ella said...

KC pun suka collect FM

mamayiyen said...

mestilah collect filla :) sbb kita pun hantu FM. hehe
dah pernah buat juga enrty pasal Fridge magnet ni kat blog.. di sini.. http://mamayiyen.blogspot.com/search?q=fridge+magnet

sheila said...

aku collect gak..tp buat masa skrg ni aku cabut dulu sbb byk yg dah tertanggal magnetnya. nak cari gam UHU ntah tahun bila baru teringat.

sib baik ada botol kuih raya...aku sumbat sume dalam tu

hatim a.r said...

saya memang collect sebab itu je yg mampu T_T souvenir lain semua mahal-mahal gila.tapi ada satu kedai kat queensbay penang ni jual fridge magnet spain venice and london.takpayah mahal2 pegi europe pun boleh beli fridge magnet obersi,tapi kurang sentimental value di situ

Dropdead Gorgeous said...

bestnyaaa..oh ini function collect fm rupenyeee..dr dulu pk apa bestnya collect fm ni..now dah taw..best2!!nak collect jugakkk!heeee :D

Sha said...

Sama suka..McM sentimental value gitu..

Adila Ismail said...

suke jugak kumpul fm.tp skg ada ja yg dah ilang. anak amk wat menan pulak.adoi