Wednesday, February 22, 2012

entry tah apa apa tah

selamat malam kalau korang baca entry ni malam.. dan selamat pagi kalau korang baca entry ni pagi.. ngeh ngeh 

haku adalah busy kemain this week.. sebab tu update pon main letak gambar, tambah 3 patah perkataan.. dan published..hahaa.. jadi lah dari takde kan... siang busy kat office.. malam busy kat rumah.. ko cakap ngan haku, bila aku nak update? si kenit ni tengah malam buta baru reti nak tido.. ko suruh dia tido.. kang dia pulak suruh aku tido T_______________T

now apak dia tengah melayan kat depan.. aku buat muka serious gaban kengkonon banyak keje nak dibuat kat pc ni hah.. ye memang aku banyak keja.. dengan nak reply email customer lagi.. nak reply email yang tanya pasal tabita lagi.. eh tak tahan mak tau.. ada yang cakap kulit ahkak macam artis.. ko gila apa? tolong lah dik... ni yang buat aku seram nak keluar rumah.. takut indah gambar dari realiti.. matiklah.. 

kesian tau.. busy sampai nak call sembang ngan Wan pon takde masa.. kat opis kang.. kejap-kejap boss aku jerit "Dillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"... baru duduk dia jerit lagi "Dillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".. rasa nak angkut kerusi duduk sebelah dia terus... senang sikit kan ;) dengan surat belambak-lambak masuk.. oih merungut ajer lah keje kau ni fillanie... dah lah ai tengah diet.. terus rasa macam lemah lembik jer.. nak bukak mulut pon tak larat.. lapar je telan air kosong.. eh tapi kenyang ok.. sendawa "burpppppppppppp".. alhamdulilah..

alamak, kenit ni dah sampai... ok aku dah babai kat dia.. tekedek-kedek jalan keluar bilik.. pastu aku jerit.. 
'i love u' dia jawab 'Lebiu'.. lompang kang!

apa motip aku update ni pon aku tatau.. ada banyak benda nak citer kat korang.. tapi belom tiba masa.. eleh gediknyaaa laaa haiii.. hahaha... owh, tak sabar nya nak gi Bali... tak lama lagi ok.. tak sampai 2 minggu lagi.. ngeh ngeh ngeh... belum pikir baju apa nak diangkut... gedik kan? aku kalau vacation je mula lah tegedik-gedik pening nak bawak baju apa.. pastu kena kutuk... asal holiday je baju baru, blogger la katekan.. euwwwwwwwwwwwwwwwwwww... tak lah.. baju aku sikit je u olls.. aku memang tak beli baju.. aku kan penjimat... so bila vacation je baru beli selai dua... kadang tu siap beli awal2 pastu simpan semata-mata nak pakai masa gi holiday.. gila kesian kan? padahal baju rm30 je.. siap peram.. hahaha....aku bawak sipar jepun je nanti.. auww tak sabar nyaa.. nak baring tepi pantai kuta... nak cuci mata... nak gi spa massage bagai.. nak swimming... nak gi cari painting... nak naik motor ngan Pak Radie.. nak gi sunset dinner kat jimbaran... nak gi pub..haha.. ngan laki tak pe kan? haha... nak lepak kat starbucks tepi HRC.. nak amik gambar tepi sawah padi on the way ke kintamani... 

eh dah start ber-bbm ngan si Peej ni.. matilah... berejam-rejam kalau bbm ngan dia nie... terus aku tatau aku citer apa kat entry nie.. nanti lah sambung yer.. 

sungguh kurang sopan ayat penutup..hahah





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

saya tak tipu.... said...

entry tah apa apa tah pon BEST! cammane tuh!!!!!

peej said...

aku rasa tak perlu bawak banyak baju ke bali. sana banyakkk baju lelawa. nak puas hati beli kat butik mcm rip curl ke apa semua. murah dalam 50% dpd msia.

kat tepi2 jalan pun banyak. but sila tawar 70%. dorang mmg suka mark up harga. if tak dpt murah xyah beli. byk lagi kedai lain. :)

selamat ber-bali. aaaa nak pergi lagi. ;p

Anonymous said...

Morning kak Filla! - sy bc entry ni pg..

Okay , tak sabar nk tgk entry Bali akak kelak.

Bagus bagus. Diet btul2 supaya gmbr di Bali nanti nmpk slim2...

Go Go Kak Filla.

ninie said...

wahh...
bestnya nak pg Bali..
Filla ko jgn lupa buat entry Bali byk2 erk...ngan tips-tips yg penting...pendek kata details lah... :P----nnt senang aku flw tips ko jer.

my everything said...

seronoknye nak g bali!!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

membebl pun ila baca ne

Aya Ariel said...

sedapnye g bercuti lagi...

kena bawak sun block tu tauuuu..jgn lupa~~

Nur Dalila's said...

bestnye g bercuti. rindu laa readers akak nanti =) take care okie.

Izzan Yong Rosdin said...

hi sis,

saya budak baru belajar nak berjinak jinak dgn blog n i need yr support to be a blogger as like u.. nnt follow2 page saya yer.. tq

ibuhebat said...

apa-apa pun, enjoy your holiday!!

Siti Fatimah said...

bestnyer... i is jeles tau hihihi...btw pi berdua je ker kali nie... honeymoon yek!... apa2 pon happy holidays :D

CT@mamaLuqmanTiara said...

bestnyaaaaa....selalu dpt gi bercuti kannn....

kelipkelipchumel said...

waaaahhhh...bestnya...holiday lagi...bali....waaaahhhh...bestttt...

Bitt (double IS) said...

ehh bukan u memang retis ke? ngeh ngeh ngeh ;)

cik sophia kirai said...

yea yea x saba nak bace entry bali sbb kite pon nak g bali september ni yaw yaw...nak tiru akak wat pe kat sane hahahaaaaaa