Friday, February 24, 2012

MIMPI TAK SAMPAI KE BINTANG

dua hari lepas ahkak telah bermimpi...

jap bagi gambar selingan ahkak tidur cemana..
jelita tak ahkak tidur sambil bermimpi? dengan make up nya.. patutlah mimpi indah bangat ;)


ok dah lama aku tak mimpi mengarut... tapi mimpi kali nie macam kelaka sikit... aku mimpi ada skandal.. hahahahaa.... tapi masa tu macam muka agak remaja sikit lah... pastu taktau kenapa aku duduk rumah sewa dengan gang2 masa kat uitm dulu... tapi aku dah kawin dan dah ada Acih ngan Amaani.. tapi duduk rumah sewa ngan member-member.. apakah? 

pastu bila malam aku suka cycling ala-ala menikmati keindahan alam semesta... tiap-tiap malam aku gi cycling sensorang... pastu adalah jugak yang usha... tapi aku buat tak tau je.. sampai lah one day ni aku tatau cemana aku boleh bekenalan dengan sorang mamat nie.. tapi tak de apa lah... tapi kitorang lepak sama-sama.. tapi aku macam takut-takut... haha.. tapi aku tak cakap pon yang aku dah kawin ada anak semua tu... tapi aku tak de pon rasa nak berskandal.. cuma aku rasa aku macam tersuka kat mamat nie.. acaner tu? 

Sekali tu mamat tu ajak keluar makan.. aku rasa tempat tu macam ramai-ramai orang.. macam kat Padang Kota kat penang tu pon iye gak kot.. Macam kat Stulang JB pon ada gak sikit.. kitorang keluar naik kereta ramai-ramai ngan budak-budak umah sewa aku sekali.. tapi diorang macam bagi line sikit laaa aku makan berdua ngan mamat nie.. aku pon macam berdoa supaya kengkawan aku tak menyibuk.... hahahaha... dasar gatal.. ok pastu ktorang macam beli makanan kat van-van yang jual makan pastu lepak... berborak bergelak ketawa.. macam best gila sempoi lah mamat nie.. dah lah hensem nak mam ;)

pastu sambung lepak macam kat kedai mamak plak... aku berdebar-debar takut kantoi... takut Pak Radie nampak.. hahahaha.. pastu lepak makan minum sembang... pastu aku cakap aku kena gerak dah... mamat ni pon nampak macam dah tersuka kat aku yang jelita nie... muahahhaa.... sebab cara dia sembang.. dia tengok mata aiiiiiii.... terus macam jatuh ke hati... sepanjang berborak ai rasa berdebar-debar.. hahahahahaaaaa...

pastu bila aku blah.. aku naik tangga kat kedai mamak tu.. ko tau aku jumpa Pak Radie.. matiklahhhhhhh.... hahahah... Pak Radie dengan kengkawan dia.. aku macam kena panah petir kejap.. hahah.. aku diam je.. pastu Pak Radie pandang mamat tu.. tapi jarak jauh sikit lah.. Pak Radie cakap kat aku.. dia nak bagitau mamat tu sapa aku sebenarnya. 

DAMNNNNNNNNNNNNNNN!!!!! 


Aku dah keras dah time tu.. pastu laju je Pak Radie pegi kat mamat tu dia cakap aku ni wife dia dan kitorang dah ada anak dua orang.. 

Melepas lah aku!!!!! huahahahahahahahah..... mamat tu pandang aku... aku pandang mamat tu.. pastu aku lari sambil menangis tersedu-sedan balik rumah..... dan terputuslah hubungan kami gara-gara Pak Radie muncul dalam mimpi aku... 

ces! menyemak betul lah.. dalam mimpi ai pon sibuk je nak menyelit... 










yang penting ko tau sapa mamat tu???? 














hahaha.. aku serious pelik kenapa plak aku mimpi mamat tu?



















bukannya aku minat gila or fanatik ngan dia pon


































tapi sejak mimpi tu, aku terus macam minat sikit

























hehehehe... 























nak tau? 




























jom scroll lagi

































sikit lagi
































lagi




























ok ready?


































nah!!




Nash Idrus

hahahah... aku rasa sebab aku tengok dia belakon dengan Sazzy Falak tu lah.. cerita yang dorang jumpa dalam mimpi tu.. hahaha.. dah dua kali tengok citer tu sebab sweet sangat citer tu ;) 

Hi Nash.. ai mimpi u... u mimpi ai tak? 


comelnya  

Nash and Sazzy with their twins... ok tu realitinya ye... sorry Sazzy, jangan tikam ai... ai pinjam kejap je dalam mimpi ;)































ai pon dah ada kekasih hati

























walaupon idoklah sehensem laki kamu





























tapi tetap hero di hati ai



















ok gelissssssssssssssssssss... bluekkkkkkkkkkk... 


*peacebai*








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Deqna said...

suka jugak tengok citer tu.... mimpi membawa ke kenyataan.. so sweet

Sue said...

Ahkak..gmbr yg last dgn pak radie tu..muka akak glowing la..adakah dsbbkn tabita itu?jeles~

Kak..nk share sket..dh kebetulan akak cite psl mimpi mengarut ni..smlm lak Sue mimpi ahkak..kelas ko Filla masuk mimpi aku..ni smua sbb tiap2 hr dok bc blog akk ni..haishh~

Kisahnya akk jd doktor dlm mimpi sy tu (adakah patot??) pastu selamatkan Sue&member Sue..siap naik helikopter bagai.. detail mimpi sy blur2 sbb bila bgn dr tido je Sue tnya pd dr sndrik..apesal la aku mimpi kak Fillanie ni?adoi..smbung tido

Elly said...

Ahaks! I like ur mimpi. Aku pun suka Nash ni...cute kan.

kakchik@ella said...

Amboiii kauuuu .. Mimpi nak dgn org glamer je ye? Dlm mimpi pun pilih yg ada kelasssss. Cisss. Hihihi

Cho Zila said...

mimpi... bestnye...
nashtu memang hensem .. hensem orang melayu dan yang penting dia bijak... bertuah sazzy...

NenetPenne (NP) said...

filla, i amik gambar amaani letak kat blog i as entry... boleh kan? kalau tak boleh, then i delete.. thanks..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila baru balik keja luar tak sempat nak baca betul2.. balik nanti ila baca kat umah pulak..ok filla i lap u walu hanya jumpa depan pc.. one day kita jumpa ek.. muahhhhhhhhhhhh

Anonymous said...

Deqna: oh itu ke tajuk nye hehe

Sue: tabta la kot hehe..saba je la haku tetiba jadi doktor kan haha

Elly: yeszaaa

Kakchik: haha nsb nash..*sukeee*

Cho zila: ye untung sazzy

NP: sila sila

JMR said...

pak radie lagi hensem dan macho la ahkak!!

Filla ~ Kasihs said...

Anon tu aku. hahaha

JMR: ko nak akak bawak gi check mata ke? hahahah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok dah baca.. tak tinggal satu pun.. penah ke ila mimpi mcm ne? ada! time gaduh dgn hubby. mlm mesti mmimpi ada boyfriend baru..sebnarnya bf lama haha

Aya Ariel said...

amboiiii...tak tahan tu mimpi org hensem..

gambar last paling epic..huhuhu..nasebb dlm mimpi jer..mimpi pon..mimpi laaaa...heheh..

pssstttt...pak radie tahu tak pasal mimpi ni??