Friday, February 10, 2012

Birthday Party

Ni hari isnin pulak... ada invitation pegi birthday party my old friend Ayue yang comels... kawan masa kat Uitm dulu ;) birthday anak angkat Ayue, nama dia Kasih jugak... wah ada 3 Kasihs yerrrr... 

seronok lah haku jumpa kawan lama kan... tapi bila tengok gambar ni terus macam homaigod.. kenapa haku nampak berisi nie? ewahhhhh buat-buat tekejut plak... tak berhasil rupanya pegi gym... ok sebenarnya cuma tak consistent.. kejap pegi.. kejap tak dapat nak pegi.. :(

Ok berbalik kepada cerita gi bday party nie.. buat kat tepi swimming pool.. Amaani daring jek tengok pool tu..hahaha.... 

my big girl Acih.. gila hover kan.. baju ni beli kat Cotton On singapore hari tu.. beria-ia dia nak baju kain net ni hah.. aku tengok pon dah geli geleman..hahaha... sukati dia lah kan.. dia kan ada taste sendiri nak melawaaaa je keje... bagi chance. 

my lil girl Amaani yang haku rasa nak sepak je buat muka cenggitu..muahahhaaaa... 

Mai pon kawan masa kat uitm jugak... dulu selalu jumpa, but now dah kurang sikit sebab memasing busy.. Mai pregnant baby no.3.. masa nie 3 hari before due date.. by now rasa dah meletops kot.. jap nak text jap ;)

haku tak sempat nak snap birthday girl..hahah.. snap gambar pon jadik lah yer ;) 

asyik makan.. pastu mengadu berisi.. harus dilempangkan je... 

Amaani tengok menatang nie dia takut..hahah terus lari semunyik peluk kaki mama kuat-kuat.. elok aku letak menatang ni kat umah.. ko nakal je aku sarung bear nie.. hahahahaaaa... 

hahahah... siap crop gambar hahahhaaaa... tengok paha sendiri rasa nak geget-geget.. acaner tu????? 

hover. ni sapa bday girl nie????

tq Ayue & co. for having us... kau dah ada kat KL tanak ring ring kan???? kang majukkkk kang.... hehe

Amaani kalau bawak keluar memang ke hulu ke hilir tak kisah mak apak kat mana... tau-tau dah hilang.. orang sana suap.. orang sini suap... pastu hilang gi playground ngan acih.. hahaha sian anak aku terbiar.. 

macam cibs jer entry kan.. muahaha.... nanti lah kita sembang panjang-panjang lagi.. aku busy sikit few days nie... so tak sempat nak jadi clown kat blog sendiri T_______________T

sampai ketemuk... daaaaaaaaaaaaaa ;)







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

saya tak tipu.... said...

loved semua your story.......

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

isi daging lain takpela..
ke ada isi dalam perut?? muahahaha
jangan lupa kasi tau kalau test positif XOXOXO

Anonymous said...

Kak Filla,

Yup, akak nmpk sedikit berisi, tp bile senyum terserlah lah plak kekiutannyer . serius.

Hem, selain faktor makan & makan agak2 nye ape la yg wat akak naek badan eh...ke akak amik ape2 famili planning kot...tu kan penyumbang besar kpd naeknyer badan para isteri2 & ibu2..ihihi.

Tp, satu faktor jugak mgkin kadar metabolisme da berkurang kan sejajar perkembangan usia...Jd proses nk kurus /selim balek cm dl ni agak makan ms la jugek.

SiTi said...

comell tau amaani wat muke cengitu....heheh geram nak cubit2 jer pipinya tu

jija said...

jgn sepak amani kakfilla ......amani tuh comel sangat lah.....~P

Mrs Lya said...

Assalamualaikum. Style betul gambar kat atas tu... like...

www.mrslya.com

Aya Ariel said...

berisi ke? biase jerkk..
alaaaa..kalo akak berisi..
aku nih tempayan laa agaknye
-_______________-

Arni said...

Ni kat rumah saya ni. Ala apsal tak ckp nak dtg. Klu tak dambung makan kat rumah saya plk