Thursday, February 09, 2012

Kenduri Kahwin..

Hari Sabtu lepas ada kenduri kawin kat Taman Rimba, Taman Tun... yang ni tak boleh kalau tak pegi.. coz yang kawin nie neighbour Pak Radie dulu.. dah macam sedara dah... lagipon masa ktorang kawin dulu, family nie macam tulang belakang jugak kat side pak radie.. so marilah kita pegi makan free memeriahkan majlis ;)

Acih memang tau... suka kacau daun time amik gambar

Sampai tetidur lah kenit nie hah.. 

baju baru tader.. so mari pakai baju lama... eh Acih dah kenapa???? 

sampai je sana memang meriah.. penuh orang.. kena bediri dulu sementara nak dapat table.. Amaani kemain lagi mengamuk nak makan nasi sendiri..selagi tak bagi, dia amik sudu dia hentak2 memekak kat meja tu.. habis sepinggan.. jangan cuba nak suap.. kalau nak dengar dia menjerit, silakan. pastu makan baulu ngan kerepek ubi pulak.. kussss semangat!


nasib Acih boleh harap amik kan gamba ;)

suasana majlis.. eh pastu ada sorang photographer tu rambut dia kembang gila.. aku tak perasan sebab dia bediri membelakangkan ktorang.. sekali pak radie cakap "Eh, apa hafiz nano nano buat kat sini, oh tukang amik gambar".. aku pon excited lah kan.. "Mana? mana???".. dah pegang camera.. bengong.. rambut je sama... 

pengantins

deco kemain meletops


Amaani bukan kisah orang pon.. ke hulu ke hilir... 

Amaani ngan mak pengantin ;)

Ok itu je update.. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

my everything said...

cantik baju filla!!! lagi 1 i nak cakap tabita yang u pakai tu mcam bekesan la memang beza banyak muke u seriusssss bertambah lawoooooooooo n seri n putih mulussss!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

singgah pagi2 sebelum mula keja

Aya Ariel said...

bz ke skarang niii?? sikit jer citer..hehehe..takpe lah dr takder langsung..

amaani..comel jerk pakai baju kurung..cam pompuan melayu terakhir..tp bila part makan tu..ganas skett..tp suwittt semorang

NenetPenne (NP) said...

olohhh tomey dan tiutnya (cute) amaani pakai baju kurung..bulat jer....

Filla ~ Kasihs said...

my everything: yeke? auwww.. ok lah jugak tabita nie.. *sukeeee*

baby mama amana: oh tq

aya: yup bizi :(

NP: hahaha...