Friday, February 17, 2012

Budak dan Ragam

Gambar kali nie, semua dari BB... biasalah kalau kat BB memang lambek sikit nak transfer..hehe.. so kita lambak beramai-ramai dalam entry nie ;)

Memang tak reti duduk diam.. ini phone ok.. ko tak leh begerak lelebih dik.. kang gambar blur.. haihlah..

dia pantang nampak kucing.. kucing confirm lari jauh-jauh kalau nampak Amaani.. habis dikejar nya.. tapi bila dah dekat.. kenit ni plak lari.. hahaha... kucing pon tak sampai hati nak kejar... hahaha... haritu menangis tanak balik.. sebab nak cat.. meow meow.. cat nak catttttt..uwaaaa....


Big Sista Acih.. i love u so muchhooo..

Acih semestinya anak papa ;)

Acih snap sendiri guna phone aku.. lepas ni confirm kena selalu check pic dalam phone nie..

Amaani ngan Baby.. muka ko ngan baby tu dah sama dik.. hahah kening takde pipi gelembung..hahaha

masak simple carbonara haritu.. (sebelum start diet) eh? perlu ke bagitau? hahha 

tesepit celah kerusi.. tak leh bangun lalu menangis sambil menjerit... "Olongggg Olonggg Olongggg".. mak kau nak tolong? Boleh, tapi kena snap dulu..kahkahkah...

tangisan semakin kuat.. hahaha... dah tau bontot lebauuuuu... sapa suruh?

sebelum gi wedding kat somban.. sompek lagi ;)

promo jap.. sapa nak buat framekasih macam kat background ai tu.. boleh check my other blog here:-


ai memang sengaja tak hapdate.. sebab haku kan femalas hunta.. hahahakkk, so far order masih menggalakkan.. Alhamdulilah.. tak buat promo, tak update pon korang masih nak order.. ada ke orang beniaga macam aku? muahahahaa... harga still RM65 per unit, tapi bila-bila masa aku rasa kena naik sikit harga.. ko gila, dah bertahun-tahun kot harga tu.. kos lain dah naik, haku je tak naik-naik.. sungguh pemurah hati aku ni ghopernya.


ok sambung citer lagi...

style kan rambut anak aku? Hantu kak limah tengok pon menangis... tapi Kak Limah kalau tengok last pic Amaani nie confirm lari bepuluh batu..
























scroll down


















































kalau takut tak yah tengok
































































hahah haku pon seram tengok!!!!

-AMUKAN-










EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

♥ Elin ♥ said...

hhahahha cool lah korang nih....

x pernah jemu ok nak baca n3 korang anak beranak :)

CikFi said...

kah kah kah adoii terus tergelak nengok amaniiii...

pipi gebu war lawak...

acih lak dah ade cincin tunang ke cincin merisik tu kak?

huhu.... ^_^ suke tengok family akak "keluarga Bahagia"

Nur Dalila's said...

ahahaha:) comey kot ur kids. U pon comey jugak. Frame tu jgn laa naik rege lagi. Nanti bulan 3 nk order dlm 2 unit ke. Okeh? Btw, cmner nk mintak akak promote packages yg Al-Nameera buat ek? Kne charge ape2 tak?

Mak Wardah said...

namanyapun budak2, apa2pun nampak comel. ci orang tua....

Qaseh Suhaida said...

seram jugak scroll2 ke bawah sekali gambar serammmmm,.nasib tak naik bulu2

kelipkelipchumel said...

frame kasih itu sungguh comel.kasihs berdua tu pon comel..geram je tgk pipi amani

Aya Ariel said...

amaaaaaaniiiiiiii???? knape nih?? kesian kat kau nak..mak dera yehh?? ehehe..

eehh..ehhh..nak order frame kasih...jgn naik rege dulu..sbb nak buat adiah utk bff wedding...tgu dia punye gambar dulu..hehe..jgn naik lagii tauuu..duk situ diam2 yer..lalala

Anonymous said...

ishhh geram nye tengok amaani ni.. tombammm.. tlg la cubit sikit pipi si amaani ni kak filla.. suke tgk dua- dua kasihs nih.. =)
-noura-

Hedadadada said...

Hai, i ade email nk order frame. Cekidaut.

Thanx! (nurulhaidar@gmail.com)

Filla ~ Kasihs said...

nurulhaidar: takde pon email..

Filla ~ Kasihs said...

nur dalila: boleh email and discuss ;)

entry ni entry takde keje..hahaha

sya isyah said...

amaani comel sangaaaaaat!