Friday, February 03, 2012

Jangan Salahkan Saya Kalau Anda Terjebak..

*24 hours sticky post*
*please scroll down for new entry*


Gila ke haper dah haku nie.. macam dirasuk hantu membeli-belah.. gagagaaaaaa... tengok itu nak tengok ini nak.. pastu korang asyik sua-sua je kat depan bijik mata aku ni kan.. benda lawa-lawa... dah lah lawa.. pastu kau bia betik??? semurah ini??????? sestylo ini??? apa? semurah ini??? gila annoying ayat tak agak-agak.

but korang nilai lah sendiri... aku macam tebuntang bijik mata tengok.. betul ke se-stylo ini dengan harga serendah ini????? 

Ni aku baru cilok sikit je okeh.. ni pon sebab tak tahan geram sangat.. nak korang tengok jugak mana satu yang buat hatiku tertarik ;)

RM57 only.. floral dress.. nie kalau ahkak filla pakai confirmmmm confirmmmmm confirmmmmmm Pak Radie menangis sebab tak sanggup tengok bini dia menjadi gegirl yang suweet suweet gitew... 

RM35... gila murah tahap melampau..baju anak aku lagi mahal..T_________T
lawa kan? ko pakai lah ngan leggings... sopang sket... 

RM35.. yes sila percaya... leopard print cardi ini cuma RM35 *pitam*

black dress ini cuma RM36.. cantik dan selesa.. ko nak makan lapan pinggan nasik pon tak pe..sbb longgar kat perot.. tu penting okeh..hahaha

long cardigan ini cuma RM38.. comel dan suweet dan lemah lembut dan manis.. 

blue cotton jacket ini cuma RM39.. nak pitam silakan.. aku penat nak pitam-bangun-pitam-bangun... tapi stylo tak??? stylo kan?

sequin top ini cuma RM40.. longgar di perot jugak.. labuh.. boleh pakai ngan legging atau skinny ;)

auwmmmmmmmmmmmmmm ok yang ni superlike.. wide leg leopard print.. RM43.. haha murah kan? 

Jom lah kita beramai-ramai mencuci mata di sini:-





Nak membeli lagi bagus, sebab orang macam aku paling sesuai.. nak yang lawa meletops kebabom gila stylo gempak sehhhhhhhh tapi MURAH... 


muahahahhaha gelakkan ke-cheapskate-an diri sendiri.. 




Ok kepada sesiapa yang nak order kat sini boleh PM terus kat FB Sis Cuzzies atau email sahaja:-

siscuzzies@gmail.com


Harga untuk POSLAJU ialah RM6 untuk sehelai... dan kalau berhelai-helai tu boleh communicate sendiri ngan beliau yer.. 




HAPPY SHOPPING ;)


8 comments:

ninie said...

waduhhhh...pagi2 begini....ni yg tak leh wat kejer satu hari ni kanggggg.....

Mooniqueen said...

Dulu sy pun pernah mcm ni sis...bile mood sopping tu dtg je, semua bende nak beli.. Mahal ke murah ke bedal..tp yg mahal tu berpada2 la kan.. Tp bile Sudah seder diri, membazirnye.. Sbb kbykkan pakai jap je..tak pun xpki lgsg...

Anonymous said...

perggghhh... selai rm6 postage? kalo 5 helai, dah rm30 postage? mhl nye.. baju murah pasal die cover untung kat postage la tu...

Filla ~ Kasihs said...

anon: jangan salah sangka.. kalau beli sehelai rm6.. that's why untung kalau beli 2-3 helai daripada beli sehelai.. sbb bli lebih pon still bayar rm6.. sila refer dengan tuan punye kedai ;)

Anonymous said...

wow....all look gorgeous -amie-

LidiaSuraya said...

wide leg leopard print memang menawan hati....

loofa said...

waduh..tertarik giler nih..

suria said...

assalam sis..minat la bju tu lawa2 belaka,dier xder blog ker?